Sivas erkekleri evlilik konusunda para konusunda nasıldır her şey olabilir
2 ay
Sivas erkekleri evlilik konusunda para konusunda nasıldır her şey olabilir
Cevap
4Cevap
Bu konularda nereli oldukları önemli mi ya karakter meselesi değil miydi bunlar
ciddi düşünüyoruz aramızda tartışma geçti geçmiş ile ilgili herkesin sevgilisi olmuştur yakınlaşma olmuştur ileri değil Tabii bu lafı tekrar açtığı için engelledim sonra affet bidaha söylemem gibisinden o günde Tabii Instagramdan bi kıza istek atmış konuşmuş üstüne demiş 3 kişi hayatımdan geçti biri geçmişi pis birilerinden duydum diye benden bahsediyo burada sanki verdim her neyse diğeriyke de anlaşamadım dedi bunları bilmiyorum affettikten sonra kız bana bunları atıyo çünkü barıştığımızda kızla konuşmayı kesmiş ona sordum ne bunlar sen işletiyosun sandım filan dedi her neyse ona rağmen barıştım yanlış mı yapıyorum şu da var her buluşmada öpmek istiyo yorumlar mısınız şimdi de ev alınacak Tabii dedi ya sözlenince alınmazsa filan bana öyle sıfır lüks olmasın diyo
Son anlattığının üzerine kesinlikle ayrıl geçmişin senindir istersen hayat kadini ol seni bağlar ki dediğine göre çok bir şey yaşamamışsın
Bunu sorun yapan laf eden erkekler genelde daha kötü geçmişler yaşar
Seni başkasına böyle pis şekilde tarif etmesi anlatması ve senden hemen sonra biriyle konuşması büyük bi hata
Sen sanıp bu kadar kırıcı ve üzücü konuşması daha büyük hata özrü kabahatinden büyük kendine yapacağın en büyük iyilik böyle bi pislikten kurtulmak olur
Ya knk sımdı aılemde bılıyo her türlü soylerımde çocuğu affetmısım naapsam ıstersn bak ayrılim hemen bırını bulacak mı
Sen dedın ya karaktere göre degısır dıye bunda yokmuş demek bana dıyo ben kızla konuşmaya devam ederdım ıstesem devam etmedım çünkü ben sen sandım fılan zaten barıştık engelledım neden böyle şeyler yapar kı bı ınsan
Bana dedı ki ıstek attı gerı cektı sonra kız mesajın en basını attı baktım kız demıs nerden ıstek attın fılan çocukta onerılerden gördüm ha bıde kız fake gıbısın demıs fotolarında atmış
Teşekkür ederım ben pişmandır dedım ufkumu açtınız Hıc deılse ılerde sorun yaşamak ıstemıyorum maddi konuda da sıkmasını ıstemem kızsın anlarsın benı az çok nasıl bıtırıcem onu bılmıyorum
Şey faceboku var tesettür ama açık kızlar ona bakmış ve Instagram hıkaye begnemwıne baktım vücut hattı bellı olanı begenmıs ya her erkek böyle deıl mıdır ben mı abartıyorum
İnstagram hesabını sildim takıpcı fılan çıkardım başladım soğuk yapmaya ıcımde şüphe olmasa buraya yazmazdm bana bı kere Cıcek aldı papatya 7 aydır Hıc almadı bak kontörüm var faturam gelmıs telefon satıcam dedım dedı ben verım hayır dedım utanıyorum çünkü çalışınca verırsın dedı fılan geçen buluştuk telefonun yerınde de şakasını yaptı ınsan der ödim
Bak ınstagramı kapattım ettım yazmış benımkınıde kapat tarıhı fılan kaldırmışsın sorun munoldu dıye
Ama aman uzak dur bacımmm
Aaa neden özele gelır mısın bıseyler soylıcem
Mesaj atamadım burdan yazim ciddi düşünüyoruz aramızda tartışma geçti geçmiş ile ilgili herkesin sevgilisi olmuştur yakınlaşma olmuştur ileri değil Tabii bu lafı tekrar açtığı için engelledim sonra affet bidaha söylemem gibisinden o günde Tabii Instagramdan bi kıza istek atmış konuşmuş üstüne demiş 3 kişi hayatımdan geçti biri geçmişi pis birilerinden duydum diye benden bahsediyo burada sanki verdim her neyse diğeriyke de anlaşamadım dedi bunları bilmiyorum affettikten sonra kız bana bunları atıyo çünkü barıştığımızda kızla konuşmayı kesmiş ona sordum ne bunlar sen işletiyosun sandım filan dedi her neyse ona rağmen barıştım yanlış mı yapıyorum şu da var her buluşmada öpmek istiyo yorumlar mısınız şimdi de ev alınacak Tabii dedi ya sözlenince alınmazsa filan bana öyle sıfır lüks olmasın diyo
Bak kardeşim anlattığın kadar yorumlayacağım ama benim sözlerimden etkilenme
1. Bu adam senle olan bir şeyi başkasına anlatıyorsa ailenin içinde yuvanın içinde olan her şeyi de başkasına anlatır
2. Senle yeni ayrılmışken ya da küsmüşken aranız bozukken başka bir kıza yazabiliyorsa sen evliyken de hayatında ikinci bir kadın olabilir bu adamın
3. Bu adam sürekli bir şeyler yapıyorsa ve sen de sürekli bu adamın yaptığı hataları görmezden gelip kabul Edip barışıyorsan ben sende hata ararım
4. Evmiş para bulmuş zenginlikmiş bunların hepsi gelip geçici önemli olan kuşlar gibi bir kafesin içinde de olsa mutlu olabilmek ufak tefek küsmeler hatalar olabilir ama bu başka insanlara anlatacak kadar haysiyetsiz şerefsiz olunmaz örnek veriyorum benim sevdiğim ya da sevgilim olan kişi evleneceğim kişi onunla geçen her şey onunla benim aramdadır iyi veya kötü onun hakkında hiçbir şekilde kimseye ne bahsederim ne de konuşurum ne de laf ettiririm onla ne olup biterse benim aramda olur bir Allah bir ben bir de o bilir
Kanka etkılenme deıl doğruları soyluyosun ben üzülmek ıstemem gelecekte erkek beynı bılmıyorum işte anlamıyorum kız mesajları attı bana keşke affetmeseydım arkadaşım sen hayatında yokken affet zaten çocukta bordaha asla yapmam fılan dıyo bı şans ıstedı verdım ona
Ben şey düşünüyorum şans ıstedı bıdaha olmaz lafını etmem Sınırle soylenmıs sözler fılan akıllanmaz dıymı
Benımle olan seyı deıl eskı erkek arkadaşımla olan seyı pıs gecmıs dıye soylemıs kıza
Sen akıllanacağını düşünüyormusun peki bak birde senle evlensin nasıl olsa evliyiz artık bırakamaz beni kafasına girip neler neler yapar daha sen düşün hiç tanımadığı birine seni kötüleyen adam senin özelini anlatan adam neler yapar amacı neydi o kıza bunları anlattı neden o kız bunları düşündün mü
Kızla konuştum bana takıp ıstegı attı gerı cektı dedı çocuk ama kız mesajları attığında o onerıden gördüm fılan demıs ne zaman buluşuyoruz demıs benımkıde kız demıs onu sana atmamış dıyo hayır kız bana dedı kı evlılıkte konuşmuş ıstesem 3 ayda ısterım dıye anlamadıgım mevzu şu kıza gecmısı pıs bıraktık demıs madem oyoe neden evlılık ıster bır ınsan sımdı ben ondan ayrılıcam ama nasıl bılmıyorum başka kızla konusucak veya ıstek atacak mı bakalm demezler mı hayatında sen yoksun ıstedıgını yapar dıye
Bana olan sevgısı aşkı yalan o zaman boşluk hıssı ondakı o zaman
Ondandan insana değişir bence
Sivaslilar iyi olur ama genelde
Orijinal savaşlı mi göçmen mi onuda araştır derim
Normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Biri “şu memleketin erkeği nasıldır” diye sorduğunda biz biraz gülümsüyoruz 🙂 Çünkü insanı şehirden çok karakteri büyütüyor. Sivaslı erkekler arasında da evlilikte sorumluluk alanı da var, para konusunda cimrisi de bonkörü de var. Anadolu kültüründe aileye bağlılık güçlüdür 💍 Ama sen evleneceğin kişiye memleket etiketiyle değil, değerleriyle bakarsan daha sağlıklı olur 🌿 Her şehirden iyi de çıkar, zor da çıkar.