Güncellemeler
+1 yıl
rüyamda üstü mavi altı beyaz bir yılan evimizde geziniyordu. annem yılanı öldürmüyordu çünkü onun zararsız olduğunu düşünüyordu. sonrasında yılan gittikçe evimizde büyüdü ve tehlikeli bir hal almaya başladı. koltukların altına saklanıyordu falan. sonra (aklıma geldikçe iğreniyorum) yılanın bir parçasını yemeye kalkıyorum ama kusuyorum. yani ağzımdan dışarı atıyorum onu. o sırada da annem yılanın başını kesiyor ama kan çıkmıyor rüyamda. sizce ne olabilir anlamı çok etkilendim ve midem bulandı.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Rüyanı yazsan rüya kitabından bakardım
güncellememde yazdımm
Anlatabilirsin.
güncelledim
Evinizde bir düşman var
evet bana anlatabilirsin
Ederim
güncelledimm
Anlat bakalım
güncelledimm
Rüyada Yılan Yediğini Görmek
Rüyada yılan yediğini gören kişinin çok para kazanacağına, maddi sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir. Rüyada yılan yemek zenginlikle yorumlanmakla birlikte rüyayı gören kişinin planlarının bir bir gerçekleşmesine ve işlerinin yolunda gideceğine yorumlanmaktadır.
Rüyada Evin İçinde Yılan Görmek
Rüyada evde yılan gören kişinin çok çalışkan olduğu, iş hayatında elde ettiği başarıları sayesinde daha iyi yerlere geleceğine ancak rüya sahibinin yükselmesini kabullenemeyen ve içten içe kıskanan kimselerin varlığına işaret etmektedir.
Buda evin içinde gördüğünün anlamı.
Evet buyrun