Merhabalar rüyamda çakmak almak için markete girdim 5 tane siyah çakmak aldım ama kasiyer beni kazıklamaya çalıştı bende dedim ki sen benim kim olduğumu biliyormusun dedim adam bana direk saldırdı bende karşılık vererek adamı dövdüm ondan sonra evdeydim babamı uyandirmaya giderken parmağı ile bir saat daha uyuyacağıni söyledi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Borç can sıkıntısı kavga
Peki hocam halk oyunları oynayan ekip görmek ne demektir
O ne demek
Anlatıyım bir dk
Hocam rüyam söyledi
Üniversiteye gitmistim tiyatro gibi bir yerdeydim halk oyunları oynayanlar vardı ondan sonra kafeteryaya geçtim 2 tane renkli gözlü kız geldi bir tanesi ile konuşmuştum çok güzel bir kızdı
Hocam birde geçen hafta gördüm üniversite tercih sonuçları açıklanmisti 2 veya 4 universite tutmuştu (sayısı tam hatırlamıyorum)
Sevgilin olucak gerçek aşk
Bu arada çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
Rüyalar gerçek ama fazla takilmamak lazım
Sevgilim rüyamdaki kızmi olcak acaba
Evet ama insan merak ediyor:)
Bide hocam şunu yorumlarmisiniz
geçen hafta gördüm üniversite tercih sonuçları açıklanmisti 2 veya 4 universite tutmuştu (sayısı tam hatırlamıyorum)
Yorumla
Başarı eldedicen bir şeyden
Çok sağolun yks ye girmiştim bu sene inşallah odur sınav olabilirmi sizce
Bu arada gerçekten çok teşekkür ederim ablacım Allah ne muradin varsa versin inşallah
Sınavın olucak ve aşkı bulucan bana haber verirsin senin de ne istediğin varsa olsun kib bb
Tamamdır sınav sonucu açıklansın direk yazcam ablam bide sevgilim olunca tabiki:)
Ablacım bide sınavın olucak derken kazanacammi yani tam anliyamadim kusura bakmayın
Evet başarı eldedeceksin yaz tabi bekliyorum sonucu kendine iyi bak kaçtım
İnşallah yaa tamamdır ablacım direk sana yazcam çok sağol
Yaz bana direk sevinirim
Gizki kullanıcı oldugub için yazamıyorum da burdan direk yazarım olur mu abla
Olur burdan yaz
Tamamdır
Abla kusura bakma tekrardan gördüm rüya sana yaziyim dedim rüyamda çok güzel sahil görmüştüm ama sanki kuş bakışı görmüştüm
selam bereket demek güzel bir şey eline para geçe bilir
Tamamdır ablam sağolasin
Merhaba abla kusura bakma tekrardan sana danışmak istiyorum kırmızı cok lüks araba görmüştüm rüyamda
Merhaba! Araba kavga can sıkıntısı demektir
Merhabalar abla tekrar gördüm
Rüyamda üniversiteyi kazanmıştım yola çıkıyorduk kayıt yaptırmak için
Dişlerim dökülmüştü birden fazlaydı yirmilik diş dökülmüştü avcuma döküldü ondan sonra masaya koydum
2. ruyam karanlık/gece sokaktan geçiyordum ama korkmuyordum normal şekilde yürüyordum ondan sonra kafeterya gibi bir yere gitmiştim orada bana bol malzemeli zeytinli poğaça ikram edildi
Şimdiden teşekkür ederim tabir için 😊
Tekrardan merhaba abla kusura bakma hep yazıyorum tekrar gördüm:)
Rüyamda deniz manzaralı bir evdeydim ev yüksekte ve büyüktü bide seyyar satıcı arabası görmüştüm
Merhaba! Benim dediklerim cikiyormuki bu kadar rüyaya taktin kafayı 😀 deniz manzara ve yüksekte olman iyi bir yere varıçaksın
Abla çok dua ediyorum o yüzden rüyamda anlam çıkarmaya calisiyorum da :)
Rüyamda üniversiteyi kazanmıştım yola çıkıyorduk kayıt yaptırmak için
Dişlerim dökülmüştü birden fazlaydı yirmilik diş dökülmüştü avcuma döküldü ondan sonra masaya koydum
2. ruyam karanlık/gece sokaktan geçiyordum ama korkmuyordum normal şekilde yürüyordum ondan sonra kafeterya gibi bir yere gitmiştim orada bana bol malzemeli zeytinli poğaça ikram edildi
Bunları görmüştüm abla bide sana zahmet yorumlarmisin şimdiden Allah razı olsun
Selam nasılsın diş dökülmesi iyi değil birinin vefat edinceni duyacaksın Pogca yemek ıstedıgın başarıyı el dedıceksın
Teşekkür ederim abla hayra yoruyorum inşalah öyle olmaz
Kusura bakmayın çok rahatsız ettim Su sınav aciklansin hayırlısiyla
Ne zaman aciklaniyor
17 Temmuz abla
Bide abla dün de rüya gördüm kusura bakma hep rahatsız ediyorum
Rüyamda sınavı kazanamamistim,(babam bana kolay sorular nasıl yapamadn gibi bişey demişti)
Tabir edebilrmisin
Yapacaksın Alicaksin o diplomayı benim rüya tabirim çıkıyor mu peki sana dediklerimin hepsi?
Abla sinir falan demiştin orada çıktı ailemle hafif tartıştık
Abla bu rüyaya göre sınavı kazanıyormuyum anlamadım da
Bide ablacım son kez :) bu arada çok teşekkür ederim az kaldı açıklanmasins bende biraz heyecanlıyım rüya görünce direk sana yazıyorum
Rüyamda bir evdeydim (evi hiç görmedim) ev çok güzel deniz manzaralı camdan denizi izliyordum denizde gemi vardı yanında hafif çok az dalgalar vardı bende orayı izliyordum
Sınavı aliyorsun
Tersine çıkacak
Abla şimdiden çok teşekkür ederim sınav sonucunu açıklansin direk sana yazcam
Yapacaksın alacaksın o diplomayı dedin ya şimdi rüyamda kazanamadığımı babam mesaj atmıştı bana yani negatif bir anlam yok aslında tam kazanamadığın değil işte kolaydı nasıl yapamadın gibi bir şey demişti sanki
Baban sevinecek alıcağını zaman çünkü diplomanı alicaksin bana güven
İnşalah abla ya ben ticaretle uğraşmak istiyorum kozmetik üzerine ama aile zoruyla okuyorum mutlu olsunlar yeterli gidiyim bu sene :)
Gerçekten çok teşekkür ederim ablacım Allah razı olsun sına açıklansın direk sana yazcsm
Anne babayı dinle onlar senin daha ıyı olmanı ıster
Evet mecburen dinliyorum hayırlısıyla bu sene gidiyim yeterli benim için :)
Ablacım merhabalar ölüm haberi alıcaksın demiştin tabire göre ölüm haberi aldım çok yakınım değildi eski komşumuz gibi biseydi
Abla birde dün rüya mı emin değilim de sanki rüya gördüm sonucum açıklanmıştı tam istediğim sonuç değildi ama memnun olacağım sonuçtu istediğim sonuca yakındı
Ama emin değilim rüya mı değil mi
Merhabalar tekrardan bir tane rüya gördüm balık vardı kılçıklarını temizliyordum merhabalar tekrardan bir tane rüya gördüm balık vardı kılçıklarını temizliyordum ve ondan sonra da puro içiyordum
Kusura bakma abla işim var direkt sesli olarak attım biraz yanlış yazmış
Rüyamda balık vardı kılçıklarını temizliyordum ondan sonra başka yerde puro içiyordum
Elindeki şansı kaybedeceğini gösteriyor ve canın sıkılacak
Ablaaaaa sınavı kazanmışim istediğim yerden kat kst iyi gelmiş 😊😊😊😊😊
Gözün aydın tebrikler 🍾 sevindim senin adına
cok teşekkür ederim abla ilk tabirin çıktı :D bide sevgiim olursa yazcam hayatının aşkını bulcaksın demiştin
Bende bir sonuç bekliyorum insallah olur kendim için sende dua edersen güzel olur 😀 bende sana soruyorum sence olucak mı
Kusura bakma ablam yeni gördüm inşalah Allah ne muradiniz varsa verir ney sonucuydu :)
Olumsuz oldu bende
Sınav miydi abla