ben bi kaç gün önce şöyle bir rüya gördüm rüyamda dışardaydim sol ayağımda boyle bi siyahlık vardı bide dikdörtgen şeklinde siyahlıklar vardı piyona şeklindeydiler dışarda yaşlı bir falcinin yanına gidip ayağımdaki ne gibisinden soru sordum oda bana öluceksin dedj korkudan o an onu ittim sonra bağırmaya çalıştım fakat bağıramadim bu rüyanin anlamı nedir?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Rüyanızı yorumlama mı ister misiniz?
Gerçekten çok mutlu olurum yorumlarsanız.
Ben yorumlamıyorum linkteki arkadaş yorumluyormuş
Evet fark ettim teşekkürler..
Hayatında bir karar noktasındasın ve herkes bir şey mi söylüyor/söyledi?
Gailba çok kötü bir hayat yaşıyorum ztn
Kötü bir hayat yaşamanın sebebi baskılanman mı ailen ya da çevren tarafından ya da her ikisi
Her ikisi yaptığım çok haksızlığa uğruyorum maalesef
Yaptığım Spor yüzünden spor salonunda ayrımcılığa ve haksızlığa uğruyorum maalesef
Bırakmak istemiyorsun ve bir yandan da daha fazla katlanmaya üşeniyor musun
Her antrenmana gittiğinde içinde bir huzursuzluk oluyor mu
Bu arada hangi sporu yapıyorsun
Evet bırakmak istemiyorum cidden ama katlanamiyorum da huzursuzluk her antrenmana gittiğimde oluyor
Normalde söylemek istemiyordum ama branşım Taekwondo çocukluktan beri yapıyorum 7 yaşımdan beri yapıyorum
Taekwando gayet güzel bir spor ne açıdan sana huzursuzluk veriyor ki
Taekwondo huzurlusluk vermiyor ordaki insanlar yapılan büyük haksızlıklar anlatsam destan çıkar
Anlat ben dinleyebilirim
Bendne hiç bir fazlası olamadığı hâlde maça götürülen arkadaşım mi desem sürekli ağır hakarete uğramak desem ayrımcılık yapılıyor sporcular arasında hocaların ayak işlerini yapıyoruz adamın benden hiç bir fazlası yok hoca onu yurtdışına maça götürdu aynı şekilde kendi kızınıda götürdu kendi kızı her maçta fark yiyip dayak yiyor adam bizim kulübe geleli 1 ay oldu kaç tane maça soktular hepsinde fark yedi dayak yedi bana gelince sen niye bakıyorsun diyor bana hoca öyle çok haksızlığa uğruyorum zoruma gidiyor
Öyle işte ya boş ver toparlarim kendimi antrenör olurum az kaldı lise bitiyor yolumu ayırırim onlar ile..
İyi şanslar:)
Sağol🙂
benim rüyamı da yorumlar mısın? arkadaşlar rüyamda şöyle bişey oldu. bir arkadaşım var akrabamız da oluyor onun ananesi ölmüş ve ben tabutun olduğu yere gidiyorum. Bakmak için açıyorum ama heryer kan, kadın kan içinde. Hemen kafamı çeviriyorum bu ne neden bu şekilde falan diyorum onlarda bana kaza yapıp öldüğü için öyle olduğunu söylediler. Yanımda olan arkadaşıma kapatır mısın bakamam falan diyorum o da kapatıyor yüzünü. Bilinçaltı diye düşünsem olamaz arkadaşlar aklımda böyle bişey kalamaz bilen varsa yorumu ne acaba
Bir hastalık veya büyü var üzerinde dua oku
İftiraya da ugrayabilirsin
İftiraya uğrarım muhtemelen her şey gelir başıma
Kim ne düşünürse onu yaşar boş ver
benim rüyama da bakar mısın arkadaşlar rüyamda şöyle bişey oldu. bir arkadaşım var akrabamız da oluyor onun ananesi ölmüş ve ben tabutun olduğu yere gidiyorum. Bakmak için açıyorum ama heryer kan, kadın kan içinde. Hemen kafamı çeviriyorum bu ne neden bu şekilde falan diyorum onlarda bana kaza yapıp öldüğü için öyle olduğunu söylediler. Yanımda olan arkadaşıma kapatır mısın bakamam falan diyorum o da kapatıyor yüzünü. Bilinçaltı diye düşünsem olamaz arkadaşlar aklımda böyle bişey kalamaz bilen varsa yorumu ne acaba
Üzerin açık kalmış korkutmuşlar bir şey yok
Aaa gailba ondan dolayı doğru kim korkutmuş? Üstüme açık olduğu için gailba aklımdan geçmişti
Ömrün uzamış