Astroloji & Burçlar Bayram geliyor, tatil planı var mıı? Falsepeti Takip Et Fal Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Deniz, kum, güneş tabi ki Maalesef Bayramda memlekete... Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bayram geliyor, tatil planı var mıı? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. Tatil planım yok maalesef 1 0 Yorumla
Efsaneem Takip Et Xper 5 Yaş: 35 İkizler +1 yıl Bayramda hem pahalı hem kalabalık. Artik tercih etmiyorum 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% Oğlak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 735 cevap paylaştı. Çanakkale, Bursa, Ankara 1 0 Yorumla
yokartıkbune41 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 99% Koç +1 yıl O kalabalıkta deniz kum güneş mantıklı değil 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 95% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 558 cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,4b cevap paylaştı. maalesef yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Tatil planım yok maalesef
Bayramda hem pahalı hem kalabalık. Artik tercih etmiyorum
Çanakkale, Bursa, Ankara
Tabi, evde dinlenmece.
O kalabalıkta deniz kum güneş mantıklı değil
Deniz kum, güneş tabiki.
Evet gideceğim. İnsAllah
Bu bayram evdeyim
Sadece work work work