Güncellemeler
+1 yıl
Korkak olmayacak.. Cesaretli olacak.. hangi burcun kadını bu.😉😊 Benim gibi biriyle bir ömür yaşarım...
Güncellemeler
+1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
karaktere göre değişir bu
Akrep, Balık olabilir
Aynen olabilir balık çok duygusal ama sonradan aklı başına geliyor pişman oluyor o yönünü de sevmiyorum
Koç gibi sanki
Yani varsa cesareti olabilir dürüst kadınlar lazım bana
Koçlar cesaretli olurlar diye biliyorum durustler de heralde onu bilmiyodum
Her insan aynı değil öyle diyelim. Ben de akrebim ama ben gerçek akrebim varoş akrep. Anlatabiliyor muyum
Evet senin akrep olduğun çok belli zaten yorumlardan varoş akrep ne bmdjdjfv
Tehlikeli anlamında kattım onu. Saçma sapan insanlar geliyor görüş atıyor ya bir de kendileri gibi olamıyorlar dürüst de değiller ben bu insanlarla niye muhabbet edeyim sen bana nasıl geldin bak ben sana nasıl geliyordum anlatabiliyor muyum senin ne olduğun umurumda değil istersen kaşar ol ama bana dürüst sen bitti en azından ne derim biliyor musun bu kız dürüst derim
Yani bilmiyorum galiba koç olabilir ya kendin gibi akrep kiz
Evet akrep olabilir dürüst en azından evet.. balık olabilir yengeç belki olabilir mal mal hareketleri var yengecinde. Bilmiyorum ya sokarım burcuna hayırlısı olsun diyorum ve sonlandırıyorum her şeyi yakıyorum a**** koyayım
Oğlak kadını ya da Boğa kadını
Boğa olabilir.
Boğa kimsenin elinde kalmaz yer bitirir seni yine doymaz. Saf temizinide bulursun inşallah
Boğa
Oğlak
Oğlak kadınlarından var ya bir b** olmaz hepsi için demiyorum içlerinden delikanlı kadınlar da var ben sana söyleyeyim
Önce bir üslubunu düzelt öyle konuş bu konuları
Sadece burcuna bakar öyle böyle diyemezsin tamamen dolgum haritasına bakmak gerekiyor kişi oğlaktır yükselen akreptir o kişidr nr cesaretsizlik görebilirsin nr de duygusuzluk ya da kişi yayfıt yükselen oglak başka bir yaya karsı faha cekingen olabilir %60 kendin burcun %40 yükselen etkiliyor kişiyi
Yazık gerçekten
Ben burada göre hareket etmiyorum ben çok insan tanıdığım için artık Kimin ne b** olduğunu biliyorum anladın mı o yüzden tanırken de bu burçlardan hep seni denedim kimin karaktere nasıl şunu nasıl hepsi de tutuyor birebir yani yoksa ben de meraklı değilim astrolojiye.
Bak ben kendim gibi oluyorum sana söylüyorum beğenmiyorsan çek git ben kimse için kendimi değiştiremem tamam mı ben değil siz kendinizi değiştireceksiniz
Mağaranda kal lütfen kimse bit şey istemiyor senden
Fazla kültürlü insanları da sevmem çok bilmişlik iyi değildir anlaşamam kibar naif insanlara. Onun için sen yol al başka yere doğru enayilere doğru hadi
Yengeç olabilir.