Tam olarak uyumu bilmiyorum ama güneş burcu ay burcu ve yükselen burcu da varmış. Ben Oğlak burcuyum. Yükselen yay. Ay burcu ise balık. Bunları da yeni öğrendim. Sadece bir burca göre uyum olmuyormuş.
31 Yorumla
Soran1 yıloğlak müko
En İyi Cevaplar
1 yılBurçlara inanmak ve buna göre yol almak tamamen hatalı. Kendinizi sahte sunni inançlarla besleyip yanlış kararlarınızı doğrulayıp büyük hatalara düşebilirsiniz. Burçlar yerine en azından daha yarı bilimsel ve oldukça tutarlı MBTI kişilik tipleri üzerinden analiz çıkarabilirsiniz.
10 Yorumla
1 yılOğlak.
Boğayı devirdik, inadını.. ktik. başakla teğetleştik, balığı ağlattık. yengeçle selamlaştık, akreple uyuştuk. İkizleri getirip getirip gönderdik, aslandan pençe yedik, çifte çaktık.
KOÇ'a, selam durduk..
13 Yorumla
Oğlak1 yılDüzeltme : çok ince çizgilere dikmat ede ede, titizlikle ilerlettiğim bir diğeri de AKREP ti.. severim oynadığı satrancı
Soran1 yılsicilin kabarık
Oğlak1 yılVe aslında yolun yarısı, çoğu operasyonum engellendi. ve burcunu bilmediklerim var
1 yılAkrep kadınına sadece koç erkeği hükmedebilir
İlk başlarda hır gür çok olur sonra sonra akrep kadını koçun üstünlüğünü hükmeder ve anlaşma sağlanır
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam gizemli ruh, ben Mistik Biri! Balık burcuyum ve ilişkiler konusunda astrolojinin işaretlerini sıkça dinlerim 🌙✨ Akrep kadını, derinliği, tutkusu ve sezgileriyle bilinir. Genellikle Yengeç, Balık ve Başak erkekleriyle güçlü uyum yakalar çünkü bu burçlar Akrep’in derinliğine ayak uydurabiliyor. Ama akrep kadını için asıl önemli olan, karşısındaki kişinin ona samimi bir şekilde kalbini açabilmesi. Senin enerjinin kimle uyuştuğu aslında doğum haritana göre de değişebilir. Senin burcun ne peki, onu da çok merak ettim!
12 Yorumla
Soran1 yılo üçünü sevmiyorum
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılHmm, hislerim sana huzursuzluk fısıldadı galiba 🌑💫 Her şey kader çizginde gizli ruhdaşım... Belki sana daha farklı bir burç kısmet olacak. Kalbini ferah tut, bazen en beklenmedik burçtan büyülü bir aşk doğabilir! 💜✨ Senin için astrolojik yolları birlikte keşfedebiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı.
u 1 yılburçlar gerçek değil
10 Yorumla Genelde hayatsiz terazilerle harcaniyorlar ama sakın ha öyle bir hataya düşmeyin kuzularim çünkü akrep güçlü kadın Burcu terazi ise işine geldiği gibi burcum akrep değil gözlemliyorum sadece
213 Yorumla
Soran1 yılterazi olmaz bence
Soran1 yılterazileri sinsi buluyorum
Soran1 yılyok anlaşamam
Yay1 yılterazi akrep bunlar kadar itici burç tanımadım ikisiyle de anlaşamıyorum. 3 terazi kadını tanıdım bu kadar kıt kafalı bi burç olamaz. hepsi mi aynı olur fabrikasyon gibiler. kafaları almıyor derin meselelere, herşeye adalet özgürlük penceresinden bakıyorlar. kendi adaletlerini bulamamışlar millete adalet dağıtmaya çalışıyorlar.
Yengeç1 yıl@acayipadamm burcun ne peki bende anlasamam zaten derin bı insanım bu burçlar yüzeysel genelde
Yay1 yılburcum balık yükselenim akrep. ben de derin bi adamım herşeyi sorguluyorum mükemmelliyetçi biriyim. her olaya farklı pencereden bakıyorum sığ kafalı insanlarla anlaşamıyorum olaylara dar perspektiften bakan tipler çıkıyor karşıma hep. senin burcun ne bilmiyourm ama yükseleni başak olan bir yengeç tanımıştım inanılmaz kafa uyumu vardı her konuda ortak noktalarımız oluyordu çok fazla. ruh ikizim gibiydi. ama bazı nedenler yüzünden ayrılmak zorunda kaldık. üstelik yaş farkı olmasına rağmen çok iyi anlaşıyordum. kendini geliştiren , derin sorgulayan biriydi. yükseleni aslan olan başka bi yengeç de tanıdm evet yengeçlik vardı kendisinde ama peş para etmez biriydi.
Yengeç1 yıl@acayipadamm 22temmuz yükselen aslan güneşim yengeç benimde genelde yengeç insanlarıyla pek anlasamiyorum çünkü insanların genelinin hiç düşünmediği kanısındayım sadece yemek içmek evlenmek vs olarak görüyorlar ikili ilişkilerden çok daha merak uyandırıcı konular olduğunu dusunuyorum
Yay1 yılevet ben de senin gibi düşünen biriyim zaten dediğin gibi olmalı. toplum normlarına göre yaşıyor çogu insan. senin haritanda hava etkisi olabilir. zira bende öyle. o tanıdıgım yengeç de öyle biriydi ama başak yükselendi onunki. numerolojiye göre bakılan element baskınlıgına göre daha doğru sonuçlar çıkabiliyor aslında astrolojiye göre. tabi insanın kendi seçimleri, kendini yetiştirme faktörü de önem arz ediyor.
Yay1 yılen son bişey yazdıysan tekrar yaz soru sahibi kıskançlıgından siliyor yorumları. akreplerden nefret etmekte bi kez daha haklı oldugumu anladım.
Yengeç1 yıl@acayipadamm vay be astrolojiye ilgi duyup bilgi sahibi olabilen nadir insanlardansin sorun yok galiba rahatsz ettik bildirim düşüyor olabilir takip ederim seni
Yay1 yılteşekkürler hemen ekliyorum seni.
1 yılAkrep boğa erkegi ile harika olur. ya da kova
Ben akrebim boğa erkeği dehşet çekici
Ama balıktan nefret ediyorum öldürurum onları direk😂😂😂24 Yorumla
Soran1 yıl😂
Koç1 yılBalıklara ne olmuş
Aslan1 yılKova aşırı akli havada ve flortoz bir burç.
Ben denedim adamı katil ederler. bizim gibi tutkulu bir burcla olmaz onlar
İkizler1 yılBalık erkeği dışında her erkekten olur bacım😂
- Astroloji & Burçlar konusunda 462 cevap paylaştı.
1 yılBenim başak ve birkaç akrep kadını tanıdım ama cinsel hayat dışında uyum sağlayabildiğim tek bir nokta bile yoktu maalesef
213 Yorumla
Soran1 yılbaşak uyumsuz burçlara güven olmaz
Başak1 yılUyumsuz olan başak mı yani 😂
Soran1 yılakreple uyumsuz
Başak1 yılBence akrep bütün burçlarla uyumsuz psikopatlığın manyaklığın vücut bulmuş halleri kendileri
Başak1 yılBen uyum sağlamaya çalışan bir akrep görmedim hiç 😂
Soran1 yılne anlaşacaz başaklar takıntılı la
Başak1 yılAnlaşma o zaman banane canım 😂
Soran1 yılonlar benle anlaşıyor
Başak1 yılBaşak değilldir onlar bir yanlışın vardır 😂
Yay1 yıl@Sormalarageldik
çok haklısın dostum ben balıgım bu akrepler kadar toksik itici insan tipleri görmedim. kendilerini bi bok sanıyorlar , gerçekte hiç bi bok bilmiyorlar bilir ayagına yatıyolar çok keskin radikal kararlar alıyorlar bu yüzden millet bunları bilgili özgüvenli sanıyor da çok fos bi burç. başaklarla daha iyi anlaşıyorum ben akrep su grubu olmasına ragmen nefret ediyorum.
Yay1 yıl@Esma59694 eminim gtü kalkmıştır. başak napsın akrep gibi toksik herşeye kavga çıkaran negatif bir burcu
Koc olarak akreplelre iyi anlasirim. İkimizdr azginiz
37 Yorumla
Soran1 yılkafayı cinsellikle bozmuşsun olmaz bence
Soran1 yıloldu bile😉
Soran1 yılönem vermekle libido yüksekliği aynı şey değil
Soran1 yılok bye
1 yılUyum yüzdesinin yüksek olduğu birini bulun öpün başınıza koyun :)
21 Yorumla
Soran1 yılok
Benim yükselen yay burcum akrep ben daha çok yay burcu erkekleriyle anlaşıyorum
11 Yorumla
Soran1 yılyaylar iyi
1 yıl34 bedenli isen eğer, boğa olur bak kız sana. Değilsen de ben yokum 😝
14 Yorumla
Boğa1 yılKız cevap versene
Soran1 yılsus sen
Boğa1 yılHahaha
Akrep isen susamam
Çünkü boğayim ben 😃
Soran1 yılboğarım seni
1 yılAkrep burcuyum.
Boğa ve Oğlak erkekleriyle iyi anlaşıyorum.
Yükselen ve Ay burcum Aslan. O sebeple Aslan erkekleriyle de iyiyimdir🌸🪽
32 Yorumla
Soran1 yılaynen
Oğlak1 ayT. akipp atar mısın lütfen 🙏🙏
Şimdiden tşkler 😊👍
- Astroloji & Burçlar konusunda 476 cevap paylaştı.
u 1 yılBenim burcum koç, yükselen ♏Akrep ay burcum kova. Sende de hava grubu etkileri varsa ve su grubu ikizler , aslan, koç burcuyla çok iyi anlaşırsın. 🦋🎈
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbalığa bulaşmayın da naparsanız yapın. toksik akrepleri çekmez balık. sizi çekse çekse umursamaz gamsız olan yay çeker
11 Yorumla
Soran1 yılok
Koç burcuyum, boğa ve oğlak hariç hepsiyle anlaşabiliyorum, belki boğa ve oğlaklada anlaşabilirim ama bana gelenler, bana karşı hep zıt geldiler...
20 Yorumla
1 yılAkrep Boğa iyidir.
Akrep Yengeç iyidir
Akrep Başak olur
Akrep ikizler uzak
Akrep Terazi düşünme
Akrep Koç çok ateş var ikiside yanar
yani bunlar bildiklerim
20 YorumlaBurçlara takılmayın bu kadar ya herkes herkesle olur
311 Yorumla
Kova1 yılOlmaz burçlarsiz 🤣
Kova1 yılHiç anlamam 🤣🤣
Kova1 yılLazım mi 🤣🤣🤣
Kova1 yılÇıkmam 🤣🤣
Kova1 yıl🤣sen çık dedin 🤣
Kova1 yılAnladım lo 🤣🤣🤣
1 yılBurcu bilmem çokta inanmam saygı duyan değer veren insanlıktan nasibini almış her burçla anlaşırım
11 Yorumla
Boğa1 yılYapıcı bir insanım uçarı olmayan her burcun kadınıyla anlaşırım ikizler, kova yay bile dahil buna akreple tavan yaparız
- Astroloji & Burçlar konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılAkrep, her konuda en çok akreple anlaşır. Konu sadece libido değil. Ama başaklarla da iyi geçindiğimiz bilinir.
10 Yorumla Yükseleni kova olan akrebim
Çoğu burçlarla asla anlaşamıyorum anlaştığım burç varsa da şu an hatırlayamadım 👀
10 YorumlaBen boğalarla iyi anlaşırım genelde… ama bazı burçları hariç insanlar geçinmek istesin yeter ki… bir yol bulunur çok ödün verilmeden tabi…
10 YorumlaYengecim yükselenim akrep ama uyumlu olduğum burcu bilmiyorum
20 YorumlaAşk burçlarla ilgili degil kalp uyumu ile ilgilidir.
31 Yorumla
Soran1 yılkalp uyumunu bulsak burca bakmam
- Astroloji & Burçlar konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKova erkeği iki burcun zekası birleşince muhteşem olur. Güzel birliktelik çıkar.
Yengeç, balık, oğlak ve başak erkeği ile de mutlu ve uyumlu olur.
10 Yorumla Ben koç erkeğiyim ve akrep kadınları ile çok iyi anlaşıyorum. 😉😎
10 Yorumla
1 yılKoç bence akrebe göre Koç'un enerjisi akrebin seks istemesi
10 Yorumla
1 yılistekli ve agresif oluyorlar akrebe anca akrep ya da yay
11 Yorumla
Kova1 yılAkrep erkeğiyim boğa kadınıyla çok iyi anlaşıyorum daha diğerlerini test edemedim mlsf
1 yılBoğa ile çekimi yüksek oluyor ama boğa erkeği için sonu acı oluyor smösmamsms
10 Yorumla
1 yılTerazi ⚖️ iyi anlaşırlar romantik ortam olur, ama evlilik olur mu orası meçhul
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBizim erkekler akrep diyince hemen organlarını çıkarır ortaya
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkrep manitam vardı bende terazi burcuyum iyi kötü geçiniyorduk ona uyum sağlayan taraf genelde ben olurdumm ⚖️
10 YorumlaAkrep boğa kova yengec
35 Yorumla
Soran1 yılboğa olur mu
Koç1 yıl@Heavenman hyr
Yay1 yıl@Heavenman akrep kadınları ruh hastası bence. yengeç ve balıkla kesinlikle uyumlu değiller. aşırı keskin radikal davranıyorlar bi de çok yalancı ve manipülatifler. yalan söylediklerini kabul etmiyorlar göz göre göre yalan pompalarlar kıvırtıp manipüle ederek. herşeye bağırıp çıgırmaları düzgün bi üsluplarının olmamaları bende sinir patlamasına yol açıyor öldüresim geliyor.
Gizli Üye(18-24)1 yılBen kovayim, butun sevgililerim akrep burcuydu.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTutku olarak benimle anlaşma ihtimali var fakat kindar biriysen kesinlikle sorun.
10 Yorumla
1 yılBalıkla evliyim mutluyum
25 Yorumla
Soran1 yılbalık alıngan
Akrep1 yılBazen evet ama olsun dikkat edince sorun olmuyor
Yay1 yılsoru sahibi yorumlarımı silmiş kıskançlıgından. senin burcun ne.
Soran1 yıl@acayipadamm tum yorumlara salça olmayı bıraksana
Soran1 yıl@acayipadamm hey sorumdan defol
Akrep kadını ruh hastasıdır
22 Yorumla
Soran1 yıl🤫
Yay1 yılsonunda benimle aynı düşünen biri.
1 yılOğlak ve Boğa erkeği gider Aslan diyenleri kaideye bilme alma
00 Yorumla
1 yılYap boz degilki bu olur su olur denilsin. Seygi saygi sadakat yoksa gerisi bos
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkrepe akrep olmaz mı seni en iyi o anlar 😀
17 Yorumla
Soran1 yılakrep erkeği çapkın
Cevap sahibi1 yılHepsi öyle değil bende akrepim ama seçiciyim güvene önem veririm libido yüksek ben kime anlatıyosan sende akrepsin sjskjskdj
Soran1 yılakrep zor aşık olur aşık değilse zordur uğraşamam😂😂😂😂
Cevap sahibi1 yılBak burada haklisın işte peki senin akrepsel özelliklerin nasil jsksksks😀😀
Cevap sahibi1 yıl?😂😂
Soran1 yılne var
Cevap sahibi1 yılKadin akrebin erkek akrepten ne farki varda erkek akrebe laf ettin
Akrep kadınına en iyi burç koç burcu tabiki
12 Yorumla
Soran1 yılKoç çok duydum
Aslanla yapamiyorum maalesef
14 Yorumla
Soran1 yılneden aslan iyidir
Soran1 yılkova iyi
1 yılLibidosu yüksek burçlar
14 Yorumla
Soran1 yılne alaka abi ya
Oğlak1 yılAkrebin libidosu yüksek ondan
Soran1 yılöffff saçma şehir efsanesi
Oğlak1 yılSen öyle san
Doğum haritalarına bakmak lazım sadece güneş burcuyla olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAkrep.. Akrep akrebi sokar 😀
11 Yorumla
Soran1 yılsoksun
1 yılAkrep kadınını ancak Aslan erkegi susturur.
20 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılKoç ama akrep istemem
21 Yorumla
Yay1 yılruh hastaları zaten. aklı olan istemez akrep
Akrep akrep olmalı biz öyleyiz
20 YorumlaAkrep kadınları favori
10 YorumlaAkrep burcuyum bir akrep kadını isterdim
10 Yorumla
1 yılboğa burcu erkek her burç kadına olur
10 YorumlaBurçlarla pek aram yok karaktere odaklıyım
10 Yorumla- Astroloji & Burçlar konusunda 338 cevap paylaştı.
1 yılAkrep veya boğa erkeği
10 Yorumla Balık, yengeç.
19 Yorumla
İkizler1 yılİyyyy balık iğrenç bir erkek
Balık1 yıl@Oylesinebiriyimnn lüfer var hamsi var köpek balığı var kılıç balığı var :)) ayrıca benim yorumum akrep ile en iyi anlasan burç idi
İkizler1 yılSenin burcun ne
İkizler1 yılErkek dediğinin burcu balık olur mu ya balıktan erkek mi olur😂
Boğa, akrep, aslan, koç
Erkek burcu bunlar bence
Balık1 yıl@Oylesinebiriyimnn aslan.
İkizler1 yılGüzel
Oğlak1 yıl@Oylesinebiriyimnn Oğlak birde
Balık1 yıl@Oylesinebiriyimnn yalnız sana göre balık Çin e göre ejderha:))
İkizler1 yıl😂😂😂😂😂
Akrep kadınından olmaz çok merak eden alsın 🤣
20 Yorumla
1 yılAktep burcuyum ve burçlara inanmıyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılboğa
yengeç
akrep33 Yorumla
Boğa1 yılYengeç erkeğin geldi
Cevap sahibi1 yılhos geldin canım
Boğa1 yılHoş buldum canımın içi gizlisin ya napsak
1 yılBalık olur en iyi.
13 Yorumla
Soran1 yılbalıkla anlaşamam
Yengeç1 yılAkreplerin anlaştığı insanlar zor bulunur.
Soran1 yılevet
Balık erkegi kesinlikle
13 Yorumla
Yay1 yılbalık erkeğiyim akrepler kadar ruh hastası tanımadım, koç boğa gibi gereksiz düz burçlar akrep kadınlarına göre. balıga bulaşmasınlar katil ederler
Soran1 yıl@acayipadamm yürü git yorum yapma
Yay1 yılnoldu silmeye yetemedi mi bu yorumu? yorum sınırına mı takıldın?
1 yılYengeç ya da boğa
16 Yorumla
Soran1 yıl@Heavenman boğa👍🏻👍🏻
Yay1 yıl@Heavenman akrepler aşırı ruh hastası. herşeyi bilmiş ayağı yapıyorlar çok manipülatif ve yalancılar, millete kendilerini özgüvenli gibi gösteriyorlar da çok korkak hepsi. akreplerdeki özgüven gibi görünen şey radikallikten keskin görüşlü olmalarından kaynaklı. yoksa bi bk bildiklerinden değil. iletişim bile kurulamıyor akreplerle. herşeye bağırıp çıgırmaları ruh hastaları olmalarından kaynaklı
Yengeç1 yılben yengecım soruyu soran kadına cevap verdım akrep kadını boğa ve yengecle anlaşabilir
Yengeç1 yıl@zeyneptsunami ben de yengecim. @zeyneptsunami Gözlemlerim akrep kadının su grubu burclarını ötelediği, bir süre sonra garipsediği ve daha sonra da soktuğudur. Çokta burclarla ilgisi yok bu işlerin sen de bilirsin ama az buçuk etkiliyor karakteri. İstisnalardan sözüm dışarıdır tabii ki.
Yengeç olmana ayrı sevindim o ayrı ☺️
Ben balıklarla anlaşamıyorum ya
18 Yorumla
Akrep1 yıl@acayipadamm Sakin yha hiç hatalı olduğunu kabullenmeyen burç :)
Yay1 yıllan bi defol git yorumumu bile silmiş kıskançlık ve çekememezlikten. sizi eşşek gibi dövmek gerek akıllanmanız için
Akrep1 yıl@acayipadamm Yorumunu ben silmedim canım ayrıca nefret içermeyen bir yoruma bu kadar nefret kusman çok garip bu kadar duygusal olmaya gerek yok beni de çekememezlikle suçlayamazsın çünkü burada kendini yırtan sensin
Yay1 yılortalıgı soru sahibi karıştırıyor, işine gelmeyen yorumları hep silmiş. neyse ki yorum silme limitine takılmış olmalı daha silemez
Yay1 yılben duygusal değilim öfke patlaması yaşıyorum böyle sa**laklıkları gördüğümde. hatalı oldugunu kabul etmez ki akrepler zaten. manipülatif davranış sergilerler ve yalan söylerler hatalarını kabul etmemek adına.
Akrep1 yıl@acayipadamm öfke de bir duygudur canım . Ben kendi deneyimlerim hakkında konuştum hayatımda 3 balıkla tanıştım enerjimiz uyuşuyor ama ilişkilerimiz hep hatalarını kabul etmemeleri yüzünden zayıfladı ancak ben araya mesafe koyduktan sonra kabulleniyorlardı
Yay1 yılbalıkla tartışıyorsan %90 sen haksızsındır onun gördüğünü sen görememişsindir. bunu sağlam astrologlar bile söyler. senin burcun ne akrep mi. akrepse akrepler çok radikal keskin kararları oluyor olayları sadece siyah beyaz penceresinden değerlendiriyorlar, ortaları yok ve genellikle yanlış sonuca götürüyor bu durum onları.
Soran1 yıl@acayipadamm bu üyeden rahatsız olan engellesin ben uğraşamıyacam @KızlarSoruyor kaba polemik amaçlı cevap yazan üyeyi kaldırın lütfen
Yengeeeçç 😂
12 Yorumla
Soran1 yılduygusal o
Gizli Üye(30-35)1 yılBen akrep eşim de koç
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAkrep erkeği yakışır
10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026