Astroloji & Burçlar Akrep erkeği hangi burcun kadını ile mutluluğu yakalar? Akrep-fb Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşık olmak istiyorum olamıyorum? Güncellemeler+1 yıl ... Akrep erkeği hangi burcun kadını ile mutluluğu yakalar? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% Başak +1 yıl Bilmem bence bu işler burca bakmazHer burç sahip olduğu özellikleri taşımaz Karakter huy edep ve zekası önemli 2 0 Yorumla
Kur0miiwq Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 75% Başak +1 yıl Yengeçten uzak dur kendimden biliyorum anlaşamazsın, bence sana en uyumlu gelecek burç özelliklede cinsel yaşamda boğa kadını 1 0 Yorumla
Wingsssss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% Aslan +1 yıl Aşk işlerini burçlara bağlayan da ne bileyim 🤷🏼♀️ 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 766 cevap paylaştı. Burçla alakası yokNasip bu işler sadece nasipte varsa yaşarsınız bu kadar 0 0 Yorumla
Chasm Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% Aslan +1 yıl Sevgililik konusunda boğa, başak, oğlak.Evlilik konusunda yengeç, balık. 0 0 Yorumla
butterfly1818 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 96% İkizler +1 yıl Ben akrebim de iki akrebi bir arada hayal edemiyorum hqq çok korkunç 0 0 Yorumla
fenerli_dunya Takip Et Master Yaş: 30 , eic 93% Akrep +1 yıl Ben de hem akrep hem fenerliyim kesin sonuca ulaşınca haberdar et renktaş 😊 0 0 Yorumla
Evliyecelebi Takip Et Xper 2 Yaş: 28 Koç +1 yıl yönetebileceğin sahipleneceğin minnoş bi kadın istiyosan yengec ve balıkama dişe diş kana kan diyosan da koc ve boğa derim ben fjghdkfj 0 0 Yorumla
Hakoooo5 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Yengeç +1 yıl Knk doğru kişi çıkar ya sanırım burçlarla alakası yok bence 24 yıldır bende çıkmasını bekliyom 😂 1 0 Yorumla
çaresiz9us Takip Et Xper 4 Yaş: 27 Yay +1 yıl Yay Burcu kadinindan uzak dur kardeşim asla anlasamazsin gerisini bilmiyorum 1 0 Yorumla
Happyhappy09 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 İkizler +1 yıl Bence burçtan ziyade karakterdir insanı insan yapan 😊 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nişanlım akrep bende yengecim bence birbirimizi tamamlıyoruz onu dizginlemeyi başarıyoruz 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kadını buldu da burcunu sorguluyor avel ya 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bilmem bence bu işler burca bakmaz
Her burç sahip olduğu özellikleri taşımaz
Karakter huy edep ve zekası önemli
Yengeçten uzak dur kendimden biliyorum anlaşamazsın, bence sana en uyumlu gelecek burç özelliklede cinsel yaşamda boğa kadını
Aşk işlerini burçlara bağlayan da ne bileyim 🤷🏼♀️
Burçla alakası yok
Nasip bu işler sadece nasipte varsa yaşarsınız bu kadar
Sevgililik konusunda boğa, başak, oğlak.
Evlilik konusunda yengeç, balık.
Ben akrebim de iki akrebi bir arada hayal edemiyorum hqq çok korkunç
Ben de hem akrep hem fenerliyim kesin sonuca ulaşınca haberdar et renktaş 😊
yönetebileceğin sahipleneceğin minnoş bi kadın istiyosan yengec ve balık
ama dişe diş kana kan diyosan da koc ve boğa derim ben fjghdkfj
Knk doğru kişi çıkar ya sanırım burçlarla alakası yok bence 24 yıldır bende çıkmasını bekliyom 😂
Yay Burcu kadinindan uzak dur kardeşim asla anlasamazsin gerisini bilmiyorum
Bence burçtan ziyade karakterdir insanı insan yapan 😊
Nişanlım akrep bende yengecim bence birbirimizi tamamlıyoruz onu dizginlemeyi başarıyoruz
Kadını buldu da burcunu sorguluyor avel ya 😂
Erkekler ve burclara ilgi, garip
Koçla
Boga
Boğa ile iyi diye biliyorum
Burçlara inaniyormusun
Boğa net 🙂
balık