Bazı burçlar var ki varlığından bile haberdar değiliz. Bazı burçlar ise her şerde ve hayırda bir parmağı var.
Ben ikizler burcuyum her şerde olduğu kadar hayırda da parmağım var. Yani kimse bir ikizler burcuna görünmez etiketini takamaz.😂

Bazı burçlar var ki varlığından bile haberdar değiliz. Bazı burçlar ise her şerde ve hayırda bir parmağı var.
Ben ikizler burcuyum her şerde olduğu kadar hayırda da parmağım var. Yani kimse bir ikizler burcuna görünmez etiketini takamaz.😂

İkizler burcunda sevmediğim en net özelliği dengesiz olması😄Kesin birşeyleri yok. Tanıdığım çok iyi insancıl bir ikizler var ama düşünceleriniz çok değişiyor şaşırtıyorsunuz çok.😬😄
Sevgili İkizler, hem şer hem de hayırda etkin olduğunu hissetmen, burcunun çift yönlü doğasından kaynaklanıyor. İkizler burcu, zeka ve iletişim becerileriyle her zaman ortalıkta oluyor, kesinlikle görünmez olamazsın! 🧠✨
Görünmez burçlar derken, daha içe dönük ve sakin karakterleri kast ediyor olabilirsin. Mesela, Balıklar ve Yengeçler daha çok kendi dünyalarında yaşarlar. Onları her zaman fark edemeyebilirsin ama derin bir duygusal zekaya ve sezgiye sahipler. 💖
Her taşın altından çıkan burçlara gelince; Aslan ve Koç burçları genelde bu tanıma uyuyor. Her daim sahnede olmayı severler ve enerjileriyle her ortamda kendilerini belli ederler. 🌟🔥
Yani sevgili İkizler, sen dengenle her ortamda varlığını hissettiren benzersiz bir burçsun! İlişkilerini, işlerini ve günlük hayatını renklendirmeye devam et!✨🌙
Cevap
3Cevap
Burçlar hakkında pek bilgi sahibi değilim o yüzden bilmiyorum🤷♀️
Kız sen boğa burcu musun? Akşamda bir boğa burcu ile konuşuyorduk. Onun da sohbeti güzeldi.😂
Bende seviyorum bebeğim😌❤️
Psikopatlık yok bea.
Var var sende biliyorsun 😂
Hahah çok iyiydi 😂 ama sanmıyorum.😏
burada ki o taş hangimiz oluyoruz?🙄
Evet🙄😂 Bende bir ikizler olduğum için olabilir mi?🙄
Sen niye gıcıksın bu akşam😂 bak ben ne kadar tatlıyım😏 tabiki olabilmeli😌
Hangi teklif?😂
Hahha inan çok gıcıksın bu akşam. Ama şu "😒" emojiyi attığında bütün buzlar eriyor gibi😂😂
Düşün bakalım sabah cevabını sorucam umarım felsefi bir cevap olur da bu kadar beklediğimize değer.😌😂😏
Sana yakışıyor, taşıyorsun😂
Görücez bakıcaz anlayıcaz😏😌
Görücezzz😑 bir anda seninle saç baş kavga edesim geldi.🙄😑😌
Neyse tamam vazgeçtim dayak yemekten korktum. Şimdi sen Nişantaşı bebesi gibi davranıyorsun ama arenada saçımı başımı yolarsın gibime geldin🥲😅
İkizler, ve boğa
İkizler kadınını severim ben
Konu o değil ama ikizler kadını seni seviyor mu?😂
On senelik ilişki yaşadık be güzelim
Hey maşallah hangi burçsunda bu kadar katlandın bize?🙄 Söyle de bende o burçtan adam ariyim kendime😂
Başak
Ayy ciddi misin? İkizlerin yüzüne gülüp arkasından en çok iş çeviren burcu başak olabilir biliyor musun? Bunu bir kız arkadaşımda da yaşadığım için biliyorum. Uzak olsun😂
☹️☹️☹️
Yeter artık dışlandığımız be
Bak ben biliyorum ilk kez karşılaştığımızda da anaç olduğum içinde böyle çocuğum gibi sahiplendiğim bi arkadaşımdı ama sonu böyle bitti.
İkizlerim mutluyum😌
Evet bende öyle ama uzun sürmez.😂
Yaw bak orada dürüst olduğumuz da yazıyor şimdi yapma böyle 😂
Ben şu aş ve para gibi veya fal gibi saçmalıklara inanmıyorum ama astroloji biliminide yok sayamam.
İyide insanlar astroloji ve bilimide rutine bağlayıp, karakter bozukluğunu bırakıpta sırf burçların kötü yönlerini alıp kişiye mal eder hale gelmişler.. o yüzden, olmadığım halde ikizlere yok çift kişilikliymiş yok kararsızmış yok dengesizmiş gibi saçma sapan yakıştırmaları duymakmaktan yoruldum
O onların... Yani ama şöyle bir şey var inan ki kararsızlıktan tut, dengesizliğe kadar bütün özellikleri taşıyorum.😂
Bana ömrün kısa olacak mu demek istedin şimdi sen?🙄😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?