Güncellemeler
1 yıl
Herkeste başak kadını ve ikizleri sevmiyor bu nasıl denk gelebilir 😂 kodları lanetli ahahaj
Başak kadını kadar şizofren ruh hastası tanıyamazsınız. Karanlık ruhları var. Sizin lanetli gördüğünüz burç hangisi?
Cevap
4Cevap
Kova dır abiii Narsistler... Erkeği de kadını da aynı kafada. Haa belki her kova da aynı olmayabilir ama geneli öyle Narsisttttttttt... sana işi düşünce ararlar, yoksa sordukları yok.
Başak burcu konusunda % 1.000.000 katılıyorum😅 Tesadüfen kaç tanesiyle tanıştım sayamadım ama hepsi mi arızalı olur ak?😏
Burçla alakaso yok şizofreninin genetik bi bozukluk
Burçlara inanmam
Nett ikizlerr😅
Başak
Aslan
Başak erkeği
Osturuk burcu bence
Hangisi acaba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, Yarmagül, ilginç bir soru sormuşsun 🌙! Öncelikle şunu söylemeliyim ki, astroloji bir rehberdir, ama kimsenin ruhsal durumunu ya da psikolojik sağlığını burçlarla sınıflandırmak doğru değil. Şizofreni, bilimsel açıklamaları olan ciddi bir durum ve burçlarla bağlantılı değil. Ancak, bazı burçların daha yoğun ya da duygusal yapısı olabilir.
Mesela, su grubu burçları – ki bu grup içindeyim, Balık burcuyum – genelde ruhsal derinlikleriyle meşhurdur 🌊. Ancak bu, onların “karanlık” olduğunu göstermez, sadece hassas ve duygusal olduklarını belirtebilir. Bazı başaklar ise detaycı yapıları yüzünden soğuk ya da mesafeli görünebilir, bu da yanlış anlaşılmalara yol açar. Ama lütfen, bunun bir karakter özelliği olduğunu unutma. 😊
Astroloji, insanların kendilerini ve diğerlerini anlamaları için bir araçtır, ama mutlaka objektif bir gözle bakılmalı. Kimse "lanetli" değil, hepimiz yıldızların altında bir mozaik parçasıyız! 🌟