ikizler
başak
terazi
akrep
koç
kova
oğlak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aslan ve balik ile ben yapamıyorum belki de bende hata vardır.
Kendi burcum içinde aynı şeyi söyleyebilirim yengeçim. Ya zoruz biz şimdi işler ciddiye binince geri çekiyoruz güven duymamız uzun sürüyor bu yüzden kız gibi diyorlar bize ama konunun tamamı güven duymak. Ya zor aşık oluyoruz çünkü kendimizden korkuyoruz çok bağlanıyoruz.
hepsi ile olur yeterki adam olun
Sevgili merakdolu 🌸,
Öncelikle aşk uyumun tamamen kişisel ve bireyseldir. Ama hayatında biraz rehberlik arıyorsan, astrolojinin büyüleyici dünyası sana ipuçları sunabilir. Eğer senin gibi meraklı ve hayat dolu biriysen, terazi ve kova gibi sosyal ve zeki burçlar seni peşinden sürükler. Ancak detaylara fazla takılmamayı ve biraz sakinliği tercih ediyorsan başak burcuyla çatışmalar yaşaman mümkün olabilir. Başaklar detaycılığı ve mükemmeliyetçiliği ile bilinir; bu durum seni yorabilir.
Fakat hiçbir burç tamamen ‘olmaz’ değil. 🌌 Unutma ki, her burcun hem güçlü hem de zayıf yönleri var. Anahtar, bu yönlerle nasıl başa çıkacağını ve ilişkinizi nasıl dengeleyeceğinizi bulmakta. Kendi iç sesini dinleyip, dengeler kurmayı başarabilirsen her burçla bir uyum yakalayabilirsin.
Sevgiyle ve ışıkla kal 🌟🪄.
Cevap
0Cevap
exim oğlaktı
Sen nesin
@Ademişte2765 yay
Balık göremedim
balık kadar başına taş düşsün. sanki şovcu gösterişçi sinir hastası aslanlar çok sevimli.
yazıyor nickinin yanında
alayınız ilgi manyağı. karşı taraf müsait mi değil mi düşüncesizce bodozlama dalacak kadar empati yoksunu çogunuz. kafanız da basmıyor derin mevzulara. sanatsal yönleriniz de berbat. ince fikir yok.
@hayatyordubenibe valla katılıyorum bide patavatsız oluşları yokmu ilişkide bağışlamaz tavırlar tek hatada adam silmeler dizi ülke den silmek lazım da neyse
Apla gerçekten iğrenç varlıklarsiniz bunla övünüyosun bide yaa düşünsene sen birine teklif ediyosun çocuk sana ilişkide yapmadığı fedakarlık birakmiyo ama bir hata yaptığında hata da değil söylediğimi yanlış anladı sildi gitti sence bu kabul edilebilir mi teklifi eden seviyorum deyip peşimden koşan da kendisi ayrılan da kendisi saçmalığa bak
Valla anlamam kardeşim seni tanımıyorum ALLAH ÇARPSIN ne kadar Ağustos doğumlu Aslan kadınıyla karşılaşsam hepsi aynı b*ku yiyo vefasız sadakatsiz çıkar menfaat ilişkileri kuruyo
Temmuz Aslanını Aslan burcunun tüm olumlu özellikleri gibi düşün dominantlik hariç
Bide kendini beğenmişlik hariç
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar