Astroloji & Burçlar İfade etmeden üzüntünüzü nasıl belli edersiniz? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ortadan kaybolmak mı hiç bana göre değil inadına göz önünde dururum yıkılmadım ayaktayım havası veririm İfade etmeden üzüntünüzü nasıl belli edersiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Hesab1 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 495 cevap paylaştı. Gizli gözyaşları yok bende ya ben genelde sinirlenir kendimi spor salonunda veya odamda full şınav mekik o şekilde atarım bitene kadar zorlarım sonra terli terli uyuya kalırım kalkar bir duş alırım. Mis gibi sonra problemin üstüne giderim 0 0 Yorumla
Sophrosyneee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% Yay +1 yıl Burcum ve yükselen burcum bire bir aynı. Önce sessizlesirim sonra da üzüldüğüm şeyi unutmak için bir işle meşgul olurum 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% Yay +1 yıl Ortadan kaybolurmuşum ama yanlış ben dağıtıp dökerim. 1 0 Yorumla
u Cendere1910 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% Oğlak +1 yıl Üzüntümu kimseye belli etmem 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% Yay +1 yıl yay yanlış 1 3 Yorumla özgürruhlu55 Yay +1 yıl Bu sefer tutturamamislar yay burcunu merakettimmişte Yay +1 yıl başak doğru ama bak kız kardeşim bi işle uğraşır 😃 özgürruhlu55 Yay +1 yıl Bende yay burcuyum asla ortalıktan kaybolmam
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 739 cevap paylaştı. Bir işle uğraşır diyor, doğru sanırım. 0 0 Yorumla
CooL3434 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 71% Balık +1 yıl Ben balığım ama hiçte öyle değilim 🤭 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Başak. 1 0 Yorumla