"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur."
"Mevlana"

"Üzülme! İstediğin bir şey olmuyorsa, ya daha iyisi olacağı için; ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur."
"Mevlana"

Eğer belli etmek istemiyorsam hiç kimse anlayamaz. Genelde insanlar duygularımı belli ettiğimi söyler ancak benim duygularımı sadece benim istediğim miktarda bilebilirler birine karşı üzüntümü belli ediyorsam anlamasını istiyorum diyedir, az önce aşırı derecede üzüldüğüm şeyler duydum gözlerim doldu ama karşıdaki hiç anlamadı ne kadar anlayışlısın dedi direkt ve konu kapandı. Oysa içim parçalandı duyduğumda. 🥲
🥲🥲💝
Kisiye gore degisir. Hatta bazen olaya gore bile degisebilir. Eger beni anlayabilecek biriyse belli ederim. Ancak baktimki anlamiyor veya aynen devam ediyor, umursamiyor o zaman daha fazla uzuldugumu belli etmem hatta uzulmem bile. Degerli oldugunu unutma kendini bos yere, seylere veya kisilere uzme. Kisa hayatini kendini zehretme. Ayrica guzel soz icin tesekkurler 💗
Teşekkürler bende özenli yorumun için teşekkür ederim💝
Ederim genelde evet. Yansıtmak istemediğim bir ortamda isem hissettiğimden farklı davranmamak için ortamdan uzaklaşırım. Aksi durumda ister istemez belli ederim, duygularını yansıtmaya alışkın biriyim.
Belli etmem. Biraz durgun biraz sessiz olurum. Sonra gider yalnız başıma odada otururum. Etrafındaki konuşanlara pek önem vermem o zaman. Çünkü gerçekten zaten kafam bazı şeyleri kaldırmıyor o durumda hiç kaldırmıyor. Herkes benden uzak dursun istiyorum yalnız kalmayı o kadar istiyorum ki o zaman. Mutlu olduğunda da tam tersi.
Mutluluk paylaşacak insanlar olmasıda bir artı olsun😇
Kesinlikle 🌹✌️😊
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim🍀☺️
Cevap
25Cevap
Genellikle etmem.
Ederim çünkü normalde cıvıl cıvıl bir insan olduğum için insanlar iki dakika gülmeyi bıraksam ne oldu bişeyin mi var diye darlıyor🙄
Ahahah ya bunu bana da yapıyorlar😂😂
Bazen sinir bozucu oluyor ama ya 😂
Duygularımı saklama gereği duymuyorum. Üzgünsem, mutluysam veya öfkeliysem bunu karşımdaki fark eder.
Hayır belli etmem. Sarhoşken bile belli etmem bunu. Sadece yalnız kaldığımda yüzleşirim bu durumla.
Bende öyleyim. Hiç paylaşmayı ya da birinin üzgün üzgün bana bakmasını sevmem🙄
Ahahah aklın yolu bir😂😂
Birde üzülen şeyi zorlamak vardır ki bunun sonu pek hayır olmaz
💝💝
Belil ederim ya. Ben duygularımı asla saklayamam.
Hayır genelde belli etmem.. ve belli etmediğim halde anlayanlar varsa, demek ki beni iyi tanıyan birileri

….
Kolay belli ederim. Duygularımı gizlemeyi hiç sevmiyorum. İçimde olan ne varsa yakın bildiğim insanlar bilsin ona göre davransın isterim.
Fazlasıyla belli ederim gıcık olduğum insanın burnundan getiririm.
Modumun düştüğü yüzümden belli olur ama kendimden taviz vermem.
Üzüldügümü sevdigim dostlarim anlar davranislarimdan.. Yoksa bilemezler.
İster istemez moralim bozuluyor ama sadece beni tanıyan insanlar bunu anlıyor.
Evet, ederim. Suratımdan belli oluyor ister istemez.
İplemem beni çok az insan üzebilir oda çokl sevdiklerim gerisi vız gelir tırıs gider😉
Yaşadığım her duygu belli olur, üzüntü de dahil.
Yani biraz belli ederim sonra zaten bu söz kullaklarimda isitiliyor
Belli etmemeye çalışırım ama içine medyum kaçmış bir iki arkadaşım var onların radarından kurtulamıyorum 😭
Sen?
Etmem
belli etmemeye çalıştığım için içime atarım genelde
Belli etmek istemem etmem de anlaşılmaz kolay kolay kaldı ki üzülmeyi de unuttuk zaten.
Daha önce sert vurdumduymaz bi imajım vardı ama içime atardım kimse görmeden ağlardım şimdiyse açık açık üzüntümü yaşıyorum bu pek hoşuma gitmiyor çünkü vurdumduymazken üzüntüyü daha az kafaya takıyordum. Terapiyle düzelticem inşşallah
Belli etmem duygularımı saklamakta iyiyimdir
Üzüldüğüm hemen belli olur 🤷🏼♀️
Yaa🥲🩷
Günaydın 🩵
💝💝
Hayır, pek belli etmem.
İçinde yaşıyorsun🙂
😊
Sesimden anlaşılır herhalde
Sadece yakınlarıma
Ederim duygularım disadonuktur
Ne yazık ki ederim ama sinirim ile ederim..
tam aksine mutlu görünürüm
Bu konuda çok kırılgan birisiyimdir belli ederim
İster istemez hissettiririm
Yansitmamaya calissam da belli olur.
Duygularımı belli eden bir insan değilim
Duygularımı belli etmemeyi tercih ederim
Kolay belli etmem
Hayır kolay kolay belli etmem.
Ediyorum maalesef
Ben hep içine atanlardanım.
evet cok bellı ederım
ederim