Herkes üzüntüsünü farklı şekilde belli eder. Kimi içine kapanır, kimi düşüncelere dalıp gider, kimi ağlar, kimi içindekileri birileriyle paylaşır, kimi ise hiç belli etmez... Siz nasıl belli ediyorsunuz?
Belli etmek istersem ederim, etmek istemezsem etmem ama genel olarak etmiyorum, içimde yaşıyorum, ağlarım, durgun olurum ama yalnız olmadığım zaman o eserimden hal kalmaz. Kimse anlamaz üzgün olup olmadığımı, dışa karşı iyi yönetiyorum kendimi ama içte başarılı değilim sanırım...
E tabi herkese aynı davranılmaz. Bazılarıyla mesafeyi korumak gerekir : ) Evet ya belli olması çok sinir bozucu. Çünkü ben de belli etmek istemem. Belli olunca karşıdaki kişiye anlatmak zorunda kalıyor insan 🙄
Bir görüşünde görmüştüm, bir üyeyle bu konuda isyan başlatıyordunuz 😂 bu düzeltme için isyan başlatırsanız haber verin, ben de gelirim jdjsj
İnsanlar konuşa konuşa. Kiminle ne derdim varsa direk konuşurum. Herkesin anlama kapasitesi ya da umursama derecesi eşit değildir karşındakinden bişey beklemektense açık açık söyle kurtul