Kendi hayatında benim hayatıma benzer durumları yaşayan biri benim ruh eşim mi oluyor yoksa ikiz alevim mi ya da nedir bu durum?

Benim çok aşık olduğum biri vardı. 19 yaşında duygularımla oynadı ve yollarımız kötü ayrıldı. Bazen onu yıllar içinde merak edip ortak arkadaşlardan haberini aldım neler yapıyor vs. Diye. Ben fiziksel bir rahatsızlık geçirdim, onun da ameliyat olduğunu öğrendim. İş yerimde abi-kardeş gibi olduğum patronumla yol ayrımı yaşadık, onun da üniversitede abi-kardeş gibi olduğu hocasıyla kavga edip yol ayrımı yaşadığını öğrendim. Babası rahatsızlık geçirdiğinde benim babam da rahatsızlık geçirmişti. Ben biriyle sevgili olduğum dönem sevgilimle ayrılıp yeniden barışmıştık, o da hayatındaki kızla ayrılıp yeniden barışmış vs. Hayatımızda sürekli böyle benzerlikler olduğunu öğrendim ama bu kişiyle normalde iletişim kurmuyoruz. Öyle arkadaş kalma durumumuz yok ama hayatlarımızda bu kadar tesadüf olması beni çok şaşırttı. Bu durum nasıl açıklanabilir? Ruh eşi mi ikiz alev mi ya da nedir bunun sebebi bilen var mı?

Kendi hayatında benim hayatıma benzer durumları yaşayan biri benim ruh eşim mi oluyor yoksa ikiz alevim mi ya da nedir bu durum?