İkiz alevimin yani ruh ikizimin hayatıma dahil olduğunu nasıl kesin olarak anlarım?

Birine çok aşıktım ama o bana hep gel gitli davrandı sonra başka kıza gitti duygularımla oynadı. Aramızda kavgalar oldu, küfür ve hakaret ettik birbirimize. O hayatımdan tamamen gittikten birkaç sene sonra hayatımda tuhaflıklar olmaya başladı. Çocuğun adı Hasan diyelim. Başka bir yere taşındım, üst komşumun adı Hasan oldu, çıktığım eve yerleşen yeni kişinin adının Hasan olduğunu öğrendim. Pencereye yakın olmayan yerde sürekli kuş tüyleri buluyorum. Pencereme kuşlar geldiği oluyor. Sabah uyanıyorum saate bakıyorum saat genelde çift oluyor. Mesela 08.08 gibi veya 07.07 gibi. Bazı rüyalar görüyorum. Bu hayatımdan giden kişiyi karmik olarak düşünmüştüm çünkü ondan bazı dersler aldım. Mesela özsaygı konusuyla ilgili dersler aldım. Ama bu kadar işaret alınca artık o kişi benim ruh ikizim miydi acaba diye düşünmeye başladım. İkiz alev kavgalarında küfür ve hakaret olmaz diyenler de var emin olamıyorum. Ya da gerçek ikiz alevimin hayatıma girmesine az kaldı da ben o yüzden mi hem o kişiyle sahte ikiz alev-karmik tecrübe yaşadım hem de böyle işaretler alıyorum kafam çok karışık. Gerçek ikiz alevimin hayatıma dahil olduğunu nasıl kesin olarak anlarım?

İkiz alevimin yani ruh ikizimin hayatıma dahil olduğunu nasıl kesin olarak anlarım?