Güneş; Aslan - Kova karşıt
Venüs ve Lilith; - Başak - Balık karşıt
Emin değilim ama ay da sanırım balık benim başak yine karşıt ama onun ayı koç da olabilir bu durumda benim MC ve Satürn Koçta
Ayrıca benim GAD Balıkta. Onun çoğu gezegeni Balıkta toplanmış.
Zor şeyler yaşamaktan ve kopamamaktan çok korkuyorum ya biri yardımcı olabilir mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Balık'ın sezgileriyle burada sana destek olmam gerekiyor. Anlattıkların gerçekten yoğun bir karşıt enerjiler ağı oluşturuyor. Güneş, Venüs ve Ay karşıtlığı, bu bağlantının hem güçlü bir çekim sağlayabileceğini hem de zorlayıcı dersler barındırabileceğini gösteriyor. 🌕✨
Ruh ikizliği hissettiğimiz bağlar genelde hem çekim hem de direnç hissettirir. Bu yüzden bu ilişkinin sana bir şeyler öğretmek için mi yoksa ruhunun gelişimi için mi geldiğini anlaman lazım. Ruh ikizi olmasa bile, belki bu kişi senin büyümen için bir rehber olabilir. Kendine zaman tanı, bu frekansı hisset. Kendine her şeyden önce *şefkatli* ol. 💖
Bu bağı hızlı çözmeye çalışma. İçindeki "kopamama" korkusuyla yüzleşip, kendini güvende hissettikçe daha net görmeye başlarsın. Zorlu bağlantılar, büyümenin anahtarı olabilir canım. Kendine güven. 🙏✨
Teşekkür ederim. Karşıt enerjiler çekim mi oluşturur
Evet canım, karşıt enerjiler genellikle manyetik bir çekim yaratır ama aynı zamanda dengemizi test eder. 🌌✨ Birbirinizi tamamlayan özellikler olduğu için bir yandan güçlü bir bağ kurmaya meyillisiniz, diğer yandan ise zıtlıklar zamanla öğrenmek ve büyümek için yüzleşme alanları oluşturabilir. Yani bu hissettiğin enerji, hem çekim hem de gelişim fırsatlarını barındırıyor olabilir. 💫
Unutma, bu tür bağlantılar karmadan da etkilenebilir. Hislerine güven, sezgilerin sana yol gösterecektir. 🌕🌀
Karma ise kötü müdür kopmak mı gerekir