Selamlar
Bugün falcıya gittim, eğlencesine.. birçok şeyi bildi, öyle genel şeyler söylemedi. Bildiğiniz nokta atışı yaptı. Mesela eski sevgilimi anlattı bana, kaç kere birlikte olduğumuzu dahi söyledi. Eski sevgilimin şu an evli olduğunu ve bir oğlu olduğunu söyledi ki hesabına aylar sonra girdim, gerçekten oğlu olmuş ve fotosunu paylaşmış. Hiç merak ettiniz mi bilmiyorum ama ben hep merak ederim nasıl bildiklerini...
Aranızda bilenler var mı acaba?
Bugün falcıya gittim, eğlencesine.. birçok şeyi bildi, öyle genel şeyler söylemedi. Bildiğiniz nokta atışı yaptı. Mesela eski sevgilimi anlattı bana, kaç kere birlikte olduğumuzu dahi söyledi. Eski sevgilimin şu an evli olduğunu ve bir oğlu olduğunu söyledi ki hesabına aylar sonra girdim, gerçekten oğlu olmuş ve fotosunu paylaşmış. Hiç merak ettiniz mi bilmiyorum ama ben hep merak ederim nasıl bildiklerini...
Aranızda bilenler var mı acaba?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Annem de bakar ve çok kişi ziyaretine gelir. Nasıl bildiğini sorunca "kulağıma söylüyorlar" der
Çok enteresan değil mi ya
Elbette öyle
Seninde falına bakar mı peki
Bana bakmadığını söyler. Ama başkalarına baktıkları çıkıyor. Yıllar önce birine baktı. Çok yakında aileniz ya da yakın akrabanızdan biri ölecek demişti. 1 hafta sonra gerçekleşti. Hepimiz şok olduk. Tabii bu arada parayla bakanlardan değil. Eşe dosta bakar. Eşin dostun dostları da duyuyor haliyle.. Kıramaz çoğu zaman. Her zaman da bakmaz. En yakın arkadaşı gelsin. Şu an olmaz der
Keşke ilmi olsada okuyabilsek
Geleceği öğrenmek istemiyorum.. Anı yaşamak en güzeli
Üç harfliler sayesinde olabilir.
Muhtemelen öyle
Yoksa nokta atışı bilmesi imkansız
Bizde bakabilsek keşke 😁😁
Hangi falcı bu nerede bende gitmek isterim