Bu ruya neyin belirtisii?

Sabaha karsi uyumustum uyuduktan sonra ruyama o cocuk girdi onunla 2 aydir konusmuyorum bana farkli numaralardan mesaj atiyordu ariyordu affet beni engelimi kaldir diyordu engellemistim onun yanina gidiyordum bulusuyor gibiydik yuzunu hatirliyorum baskasi degildi o'ydu onun yanina gelmistim bayagi bir mutluydum sariliyorduk birbirimize biryerlere gidiyorduk bu bulusma 2-3 kere tekrarlandi oyle bir sariliyordumki hickimseye sarilmadigim kadar ustume kokusu degercesine sariliyordum gozlerinin icine bakiyordum onun o bebek yuzune dokunuyordum yanagindan dudagindan boynundan opuyordum yanina gittigimde buyuk bir sevincle kucagina atlamistim kalbinin atislarini dinlemistim ellerini tutmustum o ruyadan hic uyanmak istemedim ben ruya gordugumde pek hatirlamiyorum ama onu nasil hatirladim bilmiyorum ruyama 2'ci kere girisi bu onunla konustugum zamanlar ciddi birsey dusunmuyordum dalga geciyordum istediklerimi yaptiriyordum saf gibi kullaniyordum yani ama simdi neden boyle ona karsi birseyler hissetmeye basladim bilmiyorum ustumde bir etki birakti uykudan uyaninca hemen telefonuma baktim ondan bir mesaj bildirimi var mı almismiyim diye ama baktigimda hicbirsey yoktu arastirdim bu ruya neyin tabiri diye cok ozledigimden dolayiymis ya da baska birsey bilmiyorum ama cok ozledim harbiden anlamis degilim beni kendine cekti gibi hissediyorum bu gordugum ruya ne demek neyin isareti bu? 🫂🥺'
Bu ruya neyin belirtisii?