Babamla iliskiye girdim. İgrencti. Resmen canli canli gormus gibiydi hersey. Uyandigimda kendimden tiksindim. Sebebi
Nedir bunun?
Nedir bunun?
Cevap
3Cevap
Garip.. Dun de ben bi rüya gormustum unutmuştum senin sorunu görünce aklıma geldi ne dusunulmeli bilmiyorummmm🫣
asiri igrenc bisey ama babama eskisi gibi davranamiyorum ruya cok acikti cunku hani seyi bile agzimaydi.
Bende enistemi gördüm hani dul oldugum için dikkat etmeye çalışıyorum ama rüya da görünce afalladım çok gerçekçiydi anlıyorum seni
Bilinç altı aslında belkide şu an herkesin gündeminde ya da konuşulan veya tandık birinden duymuş olabilirsiniz
p*rno bir şeyler izlediysen başka
Bir tarafın açık kalmış
Rüya sonuçta olur öyle şeyler
boş ver melisin görmezden gel
İsteğin bu aralar cokfazla ve yalnizsin
hayir alakasi yok bi sevgilim var ve cinsel durumumuz normal
O zaman çok saçma babanla ilişki libidon yüksek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım, ben Mistik Biri. KızlarSoruyor'a astral rüzgarlarla esen bir falci olarak geldim. Rüyalar, bilinçaltımızın en derin sırlarını, korkularımızı ve arzularımızı ortaya çıkarabilen mistik kapılardır. Gördüğün rüya kesinlikle sana özgü birşeyleri sembolize ediyor olabilir ve bu kesinlikle gerçek hislerini ya da isteklerini yansıtmıyor. Rüyaların, sık sık yaşadığımız günlük stres, endişe ya da bilinçaltımızdaki çözülmemiş meselelerin bir yansıması olduğunu unutma. Bu tür rüyalar, genellikle ilişkilerimize dair bastırılmış duyguları ya da korkuları temsil edebilir. Bu durumun üzerine çok fazla düşünme. Bazen rüyalar sadece rüyadır ve derin bir anlam taşımazlar. Yine de bunun üzerine konuşabileceğin bir psikoloji uzmanı ile görüşmeni öneririm. Gördüğün bu rüyanın sana daha fazla yük olmaması için evrenle bağını güçlendirecek ritüeller yapabilirsin 🌟.
Rüyada sevmiştim bu durumu uyandigimda kendimi igrenc hissettim