Başak burcu erkeği hakkında bir kaç soru soracam. Öncelikle burçlara inanmayanlar saçma sapan cevap verecek olanlar uzak dursun.
1. Başak erkeği hoşlandığını nasıl belli eder?
2. Kıskanç mıdır ve kıskanç ise bunu belli eder mi?
3. Karşı taraftan olmayacağı yanıtını almasına rağmen neden çevresinde dolanır?
1. Başak erkeği hoşlandığını nasıl belli eder?
2. Kıskanç mıdır ve kıskanç ise bunu belli eder mi?
3. Karşı taraftan olmayacağı yanıtını almasına rağmen neden çevresinde dolanır?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir başak erkeği olarak:
1- Eğer çok özgüvensizine denk gelmediysen sana direk açılır. Özgüveni sevdiğini söylicek kadar yoksa ilgi alanına girer.
2- Kıskançtır ama mantık insanı olduğumuz için güven problemimiz vardır. Onu başka erkekle kıskandırmaya çalışırsan sana olan sevgisi hoşlantısı anında biter. (Nerden bildiğimi sorma)
3- Hisleri sana karşı yoğundur ve senin ona açık kapı bıraktığını düşünüyordur. Şahsen ben ne kadar hoşlanırsam hoşlanım karşımdaki istemezse ve açık kapı bırakmazsa yüzsüzlük edip hayatta geri dönmem benim için biter.
danışmanlık alabiliyor muyuz:(
@bisolukk ne konuda :D
sosyal medyadan aşık olur musunuz fotoğraflar boy boy yok yazılar vs var öyle düşün. bir de ne zaman cepte bilirsiniz, cepte bilince naparsınız, sadık mısınız bunlar tabi karakterle alakalı ama yine de soruyorum
duygusu ilgisi olan olduğunu söyleyen bir başak erkeği uzun süre iletişimsiz kalır mı bunu tercih edebilir mi yedeğinde tutuyor gibi hissettirir mi başkalarına açık kapı bırakır mı
@bisolukk başak burcuyum kendim üzerinden cevap vericem. Başak olarak kolay kolay aşık olmam hoşlantıdır. Aranızda uzun soluklu bir muhabbet geçtiyse ve birbirinizi yakından tanıdıysanız ve kafasınada uyuyorsan çoğu konuda aşık olmaya yakın gibidir. Çünkü dediğim gibi mantık insanıyızdır. Kimseyi cepte görmem çünkü kendimi düşündüğüm kadar karşı tarafıda düşünürüm. Asla dışarıdaki erkeklerin yaptığı gibi kızların peşinden koşmam. İnsanlarla tanışmaya çalışırız arkadaş biriktirmeyi sosyalleşmek hoşumuza gider ama sevdiğimiz ya da sevgilimiz varsa sadakat konusunda kimse elimize su dökemez. Ama burada en önemli şey mantık insanı olduğumuz için aynı şeyi karşıdan da bekleriz. Özellikle sadakat konusu güven konusu çok önemli. Kafasını yastığa koyduğunda o gün içinde onu güveninin kaybettirdiğin bir şey varsa o sorun çözülmeden asla eskisi gibi düşünmez davranmaz. Davransa bile arka planda o sorunu çözmeye çalışır. Ona güven verdiğinde hayatının merkezinde sen olursun.
@bisolukk duygusu ilgisi varsa ve uzun süre iletişimsiz kaldıysa kırmışsındır ya da güvenini kaybettiricek bir şey yapmışsındır. Kafasında bitirdiyse seni, bıçak gibi keskin bir şekilde hayatından çıkarır. Açık kapılar varsa sana karşı birşeyler hissetmeye devam ediyordur. Mantık insanı olsamda kalbime dokunan insana karşı mantığım bazen devre dışı kalır.
he verdik de noldu. mabadında değilim. bana sürekli bahaneler sunyor ben yazmadan yazmıyor sonra çok kıymetlisi saygı duymuyorum cart curt
@bisolukk yedek tutmaya gelicek olursak çok fazla kırıldıysa gün içinde başkalarıyla tanışıp yeni ilişki kurma çabasına girebilir. Ama bu tamamen onu kırma seviyene bağlı
saygı duyuyorum*
BEN KIRILDIM BEN
hem de çok
@bisolukk saygı duymuyorum mu dedi?
ben ona sordum söyle ben sana naptım diye bi şey yok ya da söylemiyor hatta pek çok şeye minnet duyuyor saygı duyuyor önceden sevgi de derdi artık demiyor kıymetlisin diyor vazgeçti kafasında yani ben ona sadece fevri davranmışımdır sonra da telafi etmişimdir o bir kez bile gönlümş almadı
duyuyorum dedi yanlış olmuş klavyeden
@bisolukk zamanında çok değer vermiştir sana ve aynı değerin karşılığını alamadıysa kırılmıştır. Benimde böyle davrandığım zaman çok olur. Yaptığın hatayada bağlı. Bu arada burcun ne?
hata yapmadım konuşmanın tamamı suçlayıcı farkında mısın? böyle olduğunuz için hep yalnız kalacak ya da insanları üzecek ya da üzüleceksiniz zannediyorum ki! tanımadığım birine yetmiş kere zanda bulundun ya şu kadar kısa sürede... hata yapma fırsatı vermedi verse ben de bi iki hata yapardım O HATA YAPTI VE GÖNLÜMÜ ALMADI kuru özürle geçsin isteid hep
ve ben ona gayet değer verdim sadece cinsel isteğini karşılamadım prensip inanç meselesi
@bisolukk bu dediklerin karakteristik bir durum. Ben olayı içeriğini bilmediğim için o tarzda yorum yaptım. Sorunu daha çok senin hata yapmana karşılık olarak algıladım. Yalnız kalmayız merak etme
yalnız kalmayız merak etme derken?
hee tamam. bu kadar kusur odaklı olunca yalnız kalınır. normalde değilsen ayrı. o da kronik yalnız bi erkek bence. cidden sevilmeye gelemedi.
@bisolukk olay tamamen burçta değil karakterlerde alakalı. Dünyada milyonlarca başak erkeği var benzer özellikler taşıyor diye hepsini aynı yapmaz. Yetiştirilme tarzı, kişisel gelişim, doğup büyüdüğü ortam. Daha nicesi bunların hepsi birer etken
tamamen olmamakla birlikte kesin etkileri var.. ben toprak grubundan uzak eğlenceli bir hayat diliyorum sanırım vefalı karakterli gelişmiş nadir topraklar da hayatıma bilgelik güvenlik Katar gerisinden Allah korusun😅
@bisolukk her şey gönlünce olsun