Astroloji & Burçlar Başak erkeği mi Koç erkeği mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ben oğlak burcuyum hangisi uyar Başak Koç Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Başak erkeği mi Koç erkeği mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Venüsyenn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% Başak +1 yıl Yükselen burç en önemlisidir yükselen uyumuna bakacaksin bir iki kadının mars burcu erkeğin Venüs burcuna uyumlu olması gerekir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl yukselenim balik benim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir şey diyemem koç çok tez canlı bir şeyi yaparken iyice düşünmez aceleci dir bu yüzden oğlak la olmaz ama kendim Başak burcuyum oğlak taki inadı kendini beğenmişlik ve otoriterlige Başak katlanamaz kız kardeşim oğlak oradan biliyorum 0 0 Yorumla
QueenOfSea Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% Balık +1 yıl Koç sana daha çekici geliyo ama başağa sanş verirsen senin için daha iyi olacak 0 1 Yorumla Soran +1 yıl öyle mi dersin Yorumla
Vazgeçtim__- Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% Boğa +1 yıl İkisi de değil boğa uyumlu ama ikisinden biri diyorsan başak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl niye koc degil Yorumla Vazgeçtim__- Boğa +1 yıl Yani bilmiyorum koçla uyumlu değil hep öyle gördüm Yorumla Soran +1 yıl oglak burcuyum Yorumla düşünmektükenmektir Başak 3 ay @acayippadamm Yorumla
ESKILERDENbirDINAZOR Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% Koç +1 yıl Tabi ki koç gibi koç erkeği. Başak ne lan saman mi yiyecen 0 0 Yorumla
Farketmex Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Balık +1 yıl koç erkeğiyim burçlara inanmıyorum. burcumun özelliklerinide bilmiyorum. çok malca şeyler bunlar. 0 13 Yorumla QueenOfSea Balık +1 yıl Sen ne uyanıksın.. meseb, din ayırmayın gelin mi diyon?🤣🤣 Yorumla Farketmex Balık +1 yıl @QueenOfSea yani zaten saçma şeyler bunlar. anın tadını çıkarın 😂 Yorumla QueenOfSea Balık +1 yıl Yaw he he😅 koç burcuyum dedin ya ben biyografini anladım sen rahat ol🤣🤣 Yorumla Farketmex Balık +1 yıl @QueenOfSea çok önyargılısın 😂😂 Yorumla QueenOfSea Balık +1 yıl Yav bırak bu işleri🤣🤣.. koç burcu adamın yanından karısını alır götürürde adamın ruhu duymaz.. eş dost akraba ayırmayan en insancıl burç varolsun🤣🤣🤣 Yorumla Farketmex Balık +1 yıl @QueenOfSea hiç alakam yok gerçekten.daha sevgilim bile olmadı benim, ilkime saklıyorum kendimi 😂😂 Yorumla QueenOfSea Balık +1 yıl Yaaa kıyamammmm yazukkk🤣🤣🤣 Yorumla Farketmex Balık +1 yıl @QueenOfSea güzel bir kız bulursan ayarla bana 😂😂 Yorumla QueenOfSea Balık +1 yıl Farketmez diyon ama takip 0-0 farkediyomu yoksa dmleşip eklemiyon mu çok zeki bir burcla konuştuğumun farkındayım😅 Yorumla Farketmex Balık +1 yıl @QueenOfSea istekleri kabul etmiyorum buradan kimseyle de dm den konuşmuyorum 😂😂 Yorumla QueenOfSea Balık +1 yıl Tamam dünyanın en masumu pammıg kalplisi 🤥😅 Yorumla Farketmex Balık +1 yıl @QueenOfSea sonunda beni anlayan birisi 😂 Yorumla QueenOfSea Balık +1 yıl 🤜🤛😅🥳 Yorumla
Blacklonghair Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% Yay +1 yıl Koç. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl başak peki ben oglagim Yorumla Blacklonghair Yay +1 yıl Başaktan bi şey olmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Yükselen burç en önemlisidir yükselen uyumuna bakacaksin bir iki kadının mars burcu erkeğin Venüs burcuna uyumlu olması gerekir
yukselenim balik benim
Bir şey diyemem koç çok tez canlı bir şeyi yaparken iyice düşünmez aceleci dir bu yüzden oğlak la olmaz ama kendim Başak burcuyum oğlak taki inadı kendini beğenmişlik ve otoriterlige Başak katlanamaz kız kardeşim oğlak oradan biliyorum
Koç sana daha çekici geliyo ama başağa sanş verirsen senin için daha iyi olacak
öyle mi dersin
İkisi de değil boğa uyumlu ama ikisinden biri diyorsan başak
niye koc degil
Yani bilmiyorum koçla uyumlu değil hep öyle gördüm
oglak burcuyum
@acayippadamm
Tabi ki koç gibi koç erkeği. Başak ne lan saman mi yiyecen
Bence uyuma bak burca değil
koç erkeğiyim burçlara inanmıyorum. burcumun özelliklerinide bilmiyorum. çok malca şeyler bunlar.
Sen ne uyanıksın.. meseb, din ayırmayın gelin mi diyon?🤣🤣
@QueenOfSea yani zaten saçma şeyler bunlar. anın tadını çıkarın 😂
Yaw he he😅 koç burcuyum dedin ya ben biyografini anladım sen rahat ol🤣🤣
@QueenOfSea çok önyargılısın 😂😂
Yav bırak bu işleri🤣🤣.. koç burcu adamın yanından karısını alır götürürde adamın ruhu duymaz.. eş dost akraba ayırmayan en insancıl burç varolsun🤣🤣🤣
@QueenOfSea hiç alakam yok gerçekten.
daha sevgilim bile olmadı benim, ilkime saklıyorum kendimi 😂😂
Yaaa kıyamammmm yazukkk🤣🤣🤣
@QueenOfSea güzel bir kız bulursan ayarla bana 😂😂
Farketmez diyon ama takip 0-0 farkediyomu yoksa dmleşip eklemiyon mu çok zeki bir burcla konuştuğumun farkındayım😅
@QueenOfSea istekleri kabul etmiyorum buradan kimseyle de dm den konuşmuyorum 😂😂
Tamam dünyanın en masumu pammıg kalplisi 🤥😅
@QueenOfSea sonunda beni anlayan birisi 😂
🤜🤛😅🥳
Koç.
başak peki ben oglagim
Başaktan bi şey olmaz
sana aslan lazım
Burçlar cahil işi
Başak tabikide