başak burcu erkeği nasıldır mümkünse burcu başak olan erkekler cevaplarsa çok sevinirim kızlarda başak burcu erkeğini tanıyorsa cevap yazabilirler :)
Cevabın nedir?
Bir başak burcu erkeği olarak ; Düzenli olup aynı zamanda dağınık olabilen tek burcuz :)) arkadaşında dediği gibi dağınıklık bile bir düzen içindedir. Merhametliyimdir yalandan asla hoşlanmam bir yalan söyledimi siler atarım güvenimi kazanması zordur eski değeri vermem. Ve çook inatçıyım (yız) dır. Kesinlikle eğer konuda haksızsam bile benim dediğim doğru tavırlar alırım. İyiyie iyi kötüye kötüyümdür. Kimsenin kötülüğünü düşünmem kendimi büyük görmem herkesle arkadaş olmaya kaynaşmaya çalışırım. Ama bir süzgeçten geçirirm eğer ısınabilirsem onunla tam bir dost olurum ama ısınamazsam ona bir duvarla yaklaşırım. Soğuk ve aynı zamanda samimi bir duvar. Saçmalama kelimesinden hiç hoşlanmayız bize öyle derseniz üzülürüz. Çok alınganız biz aşırı derecede hemde. Genelde esprili bir mizahıcım vardır. Sevilirim herşeyi derine kadar araştırırım. Eğer bir başak burcuna aşıksan Kesinlikle o na kendin ol. İçinden nasıl geliyorsa öyle ol. Ama kalkıpta oranı buranı açma birazda mütevazı olmaya çalış hanım hanımcık ol ve güvenini kazan eğer kazanırsan seni asla bırakmaz ona sadık ol tüm anahtar budur sana başarılar :))
11 Yorumla- +1 yıl
Bir erkek erkekle nasılsa kızla da öyle olmalı tavrın var mı? Aşk olarak değil de önce arkadaşça mı yaklaşırsın?
En İyi Cevaplar
İlk başta acayip detaycıyım. Dağınığım ama o dağınıklık benim düzenim. Herkese yüz vermem. Birini seviyorsam açıkça belirtirim, sevmiyorsam yol veriririm. Temizliğe kesinlikle önem veriyorum. Özellikle kişisel temizlik. Bana göre bir bayanda bakımlı olmalı hoş kokmalı.
Eğer bir başak erkeğine aşıksan şöyle söyleyeyim. Bizi etkilemek için kendin ol yeter. Başkalarına benzemeye çalışma, oranı buranı açıpta cinsel olarak etkileyim deme daha fazla soğutursun.. Ve en önemlisi asla ve asla başaklara yalan söyleme her ne yaşamış olursanız olun tek kalemde siler...68 Yorumla
Soran+1 yılçokk çok iyi anlattın :)
Soran+1 yıltabikide en ince ayrıntısana kadar anlattın gerçekten kendini çok iyi tanıyosun :)
- +1 yıl
aha aynı ben :)
- +1 yıl
Sevgilim basak burcuydu. Seviyorum ama kavgalardan bunaldim dedi gitti... Geri doner mi?
Başak burcu eğlenceyi çok sever bence ama bana göre yalancı ama baya saf temiz kalpli bir kişiliğe sahip kıskandırmayı sever sevdiğini sahiplendiği olur ama hayatında aksiyon falan sever bence ve titiz olur giyime falan önem verir
00 Yorumla
+1 yılBence cok sempatikler asiri duygusal. Yani erkek olarak trip atan bir onlari bilirim asiri inatci ama romantik degerli oldugunu hissettiren bence pek guvenilir degiller
23 Yorumla
Soran+1 yılaaa güvenilir değiller mi öyle mi cidden?
- +1 yıl
Yani hepsi icin konusmak istemem ama tanidiklarim oyle canim cicim diye cok konusurlar ama bunu icinden gelerek mi yaparlar hic anlamam
Soran+1 yılhmm anladım doğru bende öyle birşey duymuştum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
21Cevap
işin gerçekten çok zor olacak.. bir anda hiçte önemsiz, saçma sapan ve ne olduğunu bile bilmediğin bir konu yüzünden, tartışmanın içinde bulacaksın kendini.. söylediğin bir kelime yüzünden bile 2 sayfa dolusu anlamlar çıkartabileceğini unutmamalısın.
başak erkeğiyle ilişki yürütebilmenin en önemli noktası bence iletişim olabildiğince net apapçık olmalı.
1 kez yalan yakalamasından sonrada pili bozuk yalan makinesi gibi arayışlar içine girebilir. güvenini kazanmak hem çok kolay hemde zor, kazandın diyelim yine bir sorun varki tek bir hareketle her şeyi silebilecek kadar gözü karadır :))
en saf yönüde 2. sevgiliye ayıracak zamanı hiç bir zaman bulamaz her şeyiyle tek kişiye ayırır kendini :)21 Yorumla
Soran+1 yılsaf yönü mü niye saf yönü olsun ki tek kişi daha iyi işte :) sende eicyi hakkediyor muşsun ama geç kaldın arkadaşım :)
+1 yılben başak burcuyum, titiz insanlarız, ayrıntılara önem veririz, mükemmeliyetçiyiz, bu yüzden hata yapan insanlar gözümüzden düşerler, romantizmi severiz, klasik olan şeyleri, nostaljiyi severiz. yeni ve cesur adımlar atarken çok temkinli davranırız, bazen atamayız bile. reddedilme korkusu yaşarız, yöneticlik özelliğimiz vardır, cinsellikte güveni ararız.
23 Yorumla- +1 yıl
Sen aslan erkeğini tarif ettin farkındamısın :))
Soran+1 yılhmm güzel :)
- +1 yıl
vallahi ben kendimi ve bana çok benzeyen bir arkadaşımda gördüğüm özellikleri yazdım.
+1 yılBaşak burcu erkeği adından da anlaşılacağı üzere ottan boktan biridir, ne akar ne kokar rüzgara karşı işemesini sever, yolda yürürken direğe çarpıp "kim koydu lan bu direği buraya" der genelde ot yemeklerini sever, erkekleri genellikle gözlüklü mal tipler olur ve çok cimridirler bir tost ısmarlamaz pezevenkler başaktan bir bok olmaz, sen aslan burcu erkeğine yönel :))
53 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşım ya bir burcuda bu kadar kötülemen iyi olmadı
Soran+1 yılya tm ya bir soru sordum 2 dkda neye çevirdiniz ya of gereksiz hakaretler istemiyorum gidin ya
+1 yılben başak burcuyum :)) dağınığım :D ama aynı zamanda titizim :D bir kızı seviyosam eğer doğduğu güne kadar araştırırım.. bir kıza gözüm kapalı güvenmek isterim.. çıktığım her kızla ciddi düşünürüm :D yardım etmeyi severim arkadaşlarım için para harcarım :D yaptığım herşeyin düzenli sağlam olduguna inanırım :D kolay kolay kız begenmemm :D heycanlıyım.. herkeste var mı bilmiyorum ama cinslge düşükünümdür accık :D
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım güzel :D
+1 yılmükemmelciyim, yaptığım işlerin, ilgilendiğim konuların ve saire dört-dörtlük, sorunsuz olmasına gayret gösteririm, bilmediğim konularda fikir söylemem, bildiğim konuları aklımda soru işareti kalmayana kadar araştırmaya çalışırım, temizliğe, güvene, detaycılığa, özgürlüğe çok düşkünüm, haksızlığı çekemem, acı gerçekleri, kusurları insanların suratına pat diye söylerim, yardımlaşmayı severim
00 Yorumlabaşağım öncelikle el becerileri yerinde resimde falan süperlerdir sonra bir çok erkeğe göre duygusallardır çok kırılırlar kötü bir 1 tane söz bile gelse o gün benim için iyi geçmez
16 Yorumla
Soran+1 yılhm peki güvenilirler mi?
- +1 yıl
sevdimi baya bir sever bütün kadınlardan vazgeçerler fakat sevildiğini bilmek isterler kıskanılmasını isterler çünkü kıskanılmak sevilmenin bir göstergesidir sevgilin falan varsa sık sık onu sevdiğini söylemelisin ama kuru sözle değil seni seviyorum falan değil içinden gelenleri söylemelisin güvenilirlerdir
Soran+1 yılvar o yüzden sordum :) ama kıskanılmak pek hoşuna gitmiyor ya da ben fazla sıkıyorum :)
Soran+1 yılhm tm saol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim başak burcuydu ayrılık. dengesizin tekiler ve bence güvenilir değiller. tabi bir kişiye bakarak söylenmez ama genel olarak söylenebilir.
41 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım saol
+1 yılyakısıklı olurlar asırı tıtız herseyı kafaya takan mukemmelıyetcı calıskan karızmatık realıst bır yaklasımı olan toprak elementlı elemanlar klubu :)
17 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım peki güvenilirler mi :) ?
- +1 yıl
sonuna kadar kendım dıye solemıyorum :)
Soran+1 yılcidden mi öyleyse iyi :)
- +1 yıl
karakter meselesı saka bır tarafa
Soran+1 yılaynen haklıısn
- +1 yıl
burcla falan alakası yok
Soran+1 yıldoğru kişiyle alakalı karakterle alakalı
+1 yılBaşak erkeklerini sevmem kırılgan hatta ağlayabilen tiplerdir, bir erkek ne olursa olsun ağlamamalı...
11 Yorumla
Soran+1 yılhm anladım
Mantikciyim dir. Titizdir. Kuruntuludur. Hemen arkadaş olmaz. Oldumu da bırakmaz. Güven arar. temiz titiz. duzenli. kuralci.
111 Yorumla
Soran+1 yılgüzel :)
Soran+1 yılyay
Soran+1 yılbilemedin :) kumralım ama boya :)
Soran+1 yılbuğday
Soran+1 yılburada yok ne yapıcan resmimi boşver
Soran+1 yılhmm anladım
Başak burcuyum ama kendimi çözemedim bir türlü ama duygusalımdır.
12 Yorumla
Soran+1 yılhmm anladım zaten en önemli özellğiniz duygusal olmakmış
- +1 yıl
Başak burcu erkeği seviyorsa elde etmek için savaşır aşkına bir ömür sadık kalabilir tutucu ve titizdir. genelde mavi tonları sever takıntılı ve ileri görüşlü insandır başak burcu erkeği temiz bakımlı kadın ister...
nasılmym bılmem hıc dusunmedım tanımaya calısmadım kendımı hatun
135 Yorumla
Soran+1 yılhmm peki seni tanıyanlar hakkında ne diyor?
Soran+1 yılhmm sevilesi güzelmiş :D
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yılsaol şimdilik yeter :)
Soran+1 yıl:) :)
Soran+1 yılhiç be gülmiyim mi :)
Soran+1 yılahaha güzel benzetme :)
Soran+1 yılevet :)
Soran+1 yılinatçı doğru ama benim inadımı kimse geçemez :) üstte sinirimi bozdular ya adam gelmiş dinini bilmiyorsun diyor ya hayır yani dinle burcun ne alakası var
Soran+1 yılhahaha aynen ya :D süpersin :)
Soran+1 yıl:D üstteki adam bizi dinsiz yaptı ya Allahım sabır :)
Soran+1 yılhangi sözü :D gitti gibi zaten :)
- +1 yıl
kaanil.blogcu.com/.../12669835 al buna bak :)
Soran+1 yılhahaha çok iyi ya gönderdim ona bakalım nedicek mal :)
Soran+1 yılhahaha sorma ne alim ne alim :)
Soran+1 yılcevap geldi :)
Soran+1 yılhahahah :D
Soran+1 yılsustum dedi bob amcaya saygılar dedi saol ona çok iyi oldu :)
Soran+1 yıl:) :) :)
+1 yılBaşaklar çok temiz derler ama dağınık birisiyim çok inatçıyımdır süprizlerden nefret ederim. Plansız hiçbişey yapmam. Üşengeçim. Çok şey var da son özelliğimde dediğim gibi üşengeçim :).
00 Yorumla
+1 yılaşırı titiz detaycı takıntılı.. yağmurlu havada bembeyaz converse giyip kirletmeyen bir başak erkeği tanıyorum:)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha iyimiş :)
- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisiz, mantık delisi, bencil odunun önde gideni olan bir başak burcu erkeğiyle görüştüm...
05 Yorumla
Soran+1 yılciddi miisn ypma be sevdiğim kişi başak deme öyle ya
- +1 yıl
Ben 1.5 yıl çektim.
Elbette herkes bir değil ama bana gelen böyleydi..
Soran+1 yılhm anladım
- +1 yıl
hepsi öyle değildir ya
- +1 yıl
@södkkdjfjfnf
Bana söylediğim gibi denk geldi.
- Aşk İlişkileri konusunda 611 cevap paylaştı.
+1 yılBaşşak burcu erkeği %90 Gay dir :D şaka tabi başşaklar saldırmasın şimdi :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılhuysuzum. cekilmezim. ayrinticiyim. titizim. sevimliyim. çok severim. ayni anda nefrette ederim. (ben nasıl birisiymişim yav (o, O) aboo )
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) :)
- +1 yıl
(^,^)
Erkeklerin yazdigi hersey ayrica farkli olmayi severim, marjinal takilirlar..
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılArkana bakmadan kaç ya başak erkeği ve balık erkeği çok dengesiz ve karşısındaki insanı yıpratır kendi hiççç umursamaz kendine duygusal sana kaba :D
14 Yorumla
Soran+1 yılhahaha cidden mi :)
- +1 yıl
2 sevgilim de başaktı ve kuzenimde başak burcu 😊 yazık etme kendine ama bak sadıktır seviyosa öyle de bir özellikleri var
Soran+1 yılhm anladım saol çok alınganlar ya onu kaldıramam gibi geliyor hemen yanlış anlıyor :))
- +1 yıl
hepsi öyle değildir ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılniye soruyorsun ki yaşa kendin öğren süpriz olur senin için. burçları bırakta dine göre yaşa, sana öbür tarafta burç sormayacaklar.
017 Yorumla
Soran+1 yıldinide yaşıyorum merak etme sen
Cevap sahibi+1 yıldinini yaşayan boş işlerle uğraşmaz. dinini bilmiyormuşsun belli oldu, biliyorum diyen adamın işi olmaz.
Soran+1 yılhe ya he ya dinle burcun ne alakası var şapşal şey sanki büüyü fal bu töbe ya yürü git
Cevap sahibi+1 yıltipik ke'MAL'ist gençliği sen devam et bu beyinsiz öbür tarafta ebenin nihakını gösterirler sana..
Soran+1 yılyürü git hastamısın sen ya sendede tipik bir tayyip havası var mal
Cevap sahibi+1 yılne alaka denyo nereden çıkardın her böyle yazan tayyip erdoğan havasında mı oluyor.. laik düzenin yetiştirdiği meyve böyle ham ve çürük olur.
Soran+1 yılgit siyasetini başka yerde yap belli belli çok dincisin Allah için önce kızlarla düzgün konuşmasını öğren ondan sonra dinle ilgili konuş siizn gibiler dini kirletiyor be yazık
Cevap sahibi+1 yılbak gerzeğe bak bu seferde dinci yaptı birazdan acaba ne etiketi yiyecem merak ettim. malak
Soran+1 yılay yazık belli belli dincisin derken sende din yok anlamında dedim hahah çok komiksin len :) insanın kendi ağzıyla itiraf etmesi ne güzel insanın kendini bilmesi hahah :)
Cevap sahibi+1 yıldinci tayyipliğim kesinleşti notere gidiyimde belgemi versinler. nikimi değiştireceğim zaman dinci tayyip yapucuğum.
Soran+1 yılyap yap yakışır sana :D
Cevap sahibi+1 yılsaygılar hürmetler
Soran+1 yılsonunda saygı kelimesini kullanmışsın bravo sana alkış :)
Cevap sahibi+1 yılsizede hanfendi alkış.
Soran+1 yılSen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun?
Ben Mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim.
Parmağın ile beni işaret etmeden önce, ellerinin temiz olduğundan emin ol...
Bob Marley (benden sana gelsin ) :)
Cevap sahibi+1 yılsustum.. bob amcaya selamlar.
Soran+1 yılyaa böyle işte demin atıp tutuyodun ne oldu hahah :)
Başak burclu bayanlar genelde erkekleri n belinden aşağı diziyle vuruyor :)
04 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum o hikayeyi :)
Soran+1 yılhayır ama denemek istiyorum :)
İsminin baş harfi ne sadece onu söyle başak burcunu ona göre açıklıyim
01 Yorumla- +1 yıl
b
Çok dengesiz olurlar özellikle sevdiklerinde
122 Yorumla
Soran+1 yılsanırım bunda haklısın öyle
Soran+1 yılhm anladım yok ya bende kandırılmamış yalan falan olmaz da aman o beni kandırmasında bide bişey sorucam sevdiğini belli eder mi?
Soran+1 yılhmm anladım saol ya biz nasıl desem arkadaşmıyız sevgilimiyiz belli değil ve nasıl anlıcağımıda bilmiyorum
Soran+1 yılişte konuşması net değil bende konuşmasından bişey çıkaramıyorum arkadaş değeri mi veriyor sevgili değerimi bir türlü anlamıyorum ama bişey daha sorucam yani hoşlanmadığı kızla konuşur mu hergün başak erkeği
Soran+1 yılhmm anladım teşekkür ederim bayağa bilgilendirdin beni :) aklına bişey gelirse söyle :)
Soran+1 yılişte şimdilik aklıma bişey gelmiyor o yüzden sana dedim bilgilendirmek istediğin bişey varsa söylebilirsin diye :) hm mesela atıyorum hem benle hem başka kızlarla konuşur mu?
Soran+1 yılhm güvenilir diyosun yani e güzel :)
Soran+1 yılhm anladım çok saol ya umarım seni meşgul etmememişimdir :)
Soran+1 yılhmm peki ozaman :)
Soran+1 yıltm :)
Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. ne kadar kötüymüşüz :)
00 Yorumlabaşak kızlarını sevmem.
09 Yorumla
Soran+1 yılerkekleri nasıldır fikrin var mı?
Soran+1 yılhm anladım
Soran+1 yılaynen öyle
Soran+1 yılbakıcaz bakalım :)
Soran+1 yılyok iyi böyle :)
Ne oldu sizin başak beyle
00 Yorumla
+1 yılDetaycı, planlı, dengesizler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşak burcu kadını Allaha yakın bana uzak olsun
011 Yorumla
Soran+1 yılpeki erkeği hakkında bilgin var mı?
Cevap sahibi+1 yılBilmyorum ama kadını çok fena
Soran+1 yılacaba kadını öyleyse erkeğide mi öyle ki diyesim geliyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle siz ne burcusunuz
Soran+1 yılyay
Cevap sahibi+1 yılYine sen bilirsin ama başak çok aksi kinci ve sadece kendini düşünür ona göre düşün
Soran+1 yılöyle mi dersin bilmiyorum ama seviyorum
Cevap sahibi+1 yılBende senin gibi çok sevdim ama sonu hüsran oldu hatta evlenip ayrıldık düşün yani senin yaş kaç
Soran+1 yılaa kötü olmuş yaşım 19
Cevap sahibi+1 yılDaha gençsin hevese kapılma sakın. Seversen ayrılmakta daha zor oluyo bence yol yakınken kararını ver
Soran+1 yılöyle diyorsunuzda işte benim için çok zor bir karar
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem