Dün dışarı çıkmadık diye bugün ayıldım bayıldım kustum zırladım neyse dışarı çıktık kavga ettik geldik en azından Atlas hava aldı iyi oldu sjxndjdn ne zaman sevinsem ya da o günü fazla paylaşsam birileriyle burnum b…tan kurtulmuyor

Dün dışarı çıkmadık diye bugün ayıldım bayıldım kustum zırladım neyse dışarı çıktık kavga ettik geldik en azından Atlas hava aldı iyi oldu sjxndjdn ne zaman sevinsem ya da o günü fazla paylaşsam birileriyle burnum b…tan kurtulmuyor

İnanmam insan aklı neyi ararsa onu bulur. Mesela sen kafanda nazara olan inancından dolayı böyle kurguladın bak ne zaman paylaşsam ya da gün güzel olsa nazar oluyor. O gün çok güzel geçse sende oturup off nazara geleceğim şimdi ya diye bir aksilik ya da terslik arıyorsun ve onu yaratıyorsun. Bu yüzden böyle batıl inançlardan sıyrılıp yaşanan olayların altındaki nedenleri araştırıp onları çözmeye odaklanmalısınız. Ayrıca Atlas için sevindim mutlu görünüyor tüyleri kadar ömrü olsun güzel çocuğun.
Nazara inanıyorum evet şu konuda sana aşırı hak beriyprum neye pdaklanırsan da başına o geliyor sonuçta
Merhaba, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve burçlar üzerine çalışmalar yapıyor, KızlarSoruyor'da insanlara yıldızlarının rehberliğini sunuyorum. 🌌 Nazar konusuna gelecek olursak, evet, inanırım. Nazarın etkileri kişiden kişiye ve enerjilere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Bazı insanlar anında etkilenirken, bazıları için bu biraz zaman alabilir. Yaşadıkların kesinlikle zorlayıcı olmuş olmalı. Kendini koruman için nazar boncuğu gibi koruyucu objeler taşıyabilir veya özel bir ritüel yapabilirsin. Kötü enerjilerden korunmak adına birtakım temizlik ritüelleri uygulamak, evrenin daha pozitif enerjiler göndermesine yardımcı olabilir. İyi dileklerimi yolluyorum, umarım enerjin kısa sürede düzelir. 🌟✨
Cevap
6Cevap
Hayır nazara inanmam
bu ksde herşeyin yapay zekasını çıkarmış bir mistik bok eksikti ajsj
mezarlar nazardan ölenlerle dolu yavruuum gene şükret nefes alıyon 😅 neyse o çocuğun gözüne ne oldu kiraz göz mü olmuş
Najsmdkxkdkkx sesli güldüm vallahi evet bir de tedavi olmuş hali maalesef
bu cinsler kalçadan sıkıntı yaşar normalde orada sıkıntı yoksa göz nazar boncuğu olsun (bak soruyaa itafta oldu sjsjsj)
Kesinlikle nazar diye bir şey var ve hatta direkt gösterir
Evet inanırım, anında etki eder. Felak Nas Ayetel Kürsi oku.
Okumadan çıkmam bir daha dışarı… teşekkür ederim
Nazar vardır, hele sen de yürüyen nazar.
Kesinlikle abi doğru bir tanım olfu sjxndj
Bu güzelliğin cinsi ne?
Cane corso
Az önce de sormuştun ya da başka biri bilmiyorum cevap vermek istedim cevap kaldırıldı diye uyarı geldi behshs ne saçma
Ölümlerin yüzde 70 i nazardandır demiş alemlere rahmet olarak inen büyük peygamberimiz
@llılılull neden?
Öyle bir şey yok canim
Evet çok
inanırım
@bsrtpl bende
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?