Yapılan büyüker kaç günde etkisini gösteriyor genellikle? Günah diyenler yazmasın bilgili olanlar cevaplarsa iyi olur..
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılPiyasadaki medyumum diye geçinenlerin yaptığı şeyleri uygularsan hiçbir zaman etki etmez öncelikle bunu belirtelim. Yazılma esnasında varlıklar görevlendiriliyor, herkes yazabilir fakat varlıklar herkesin yazdığına icabet etmez.
Bağlama için soruyorsan eğer kişinin iradesine göre 21 gün bazen 41 gün sürebiliyor ama netteki medyumların yaptığı gibi bir kağıt yaz gönder bekle ile olmuyor bu işler. Ne yazdığını bilmeyende çok bu sefer size musallat olacaklar daha çok başınız ağrıyacak.
Bir çalışma yapılıyor, arkasından yakma işlemleri oluyor.
Bazen 3 bazen 7 gün üst üste yakma oluyor, onlar bitince bakım yapılıyor duruma göre farklı şeyler yazılıyor yani hastaya ilacı veriyorsun, durumuna bakıp başka bir ilaç yazıyorsun gibi birşey.
Ateş, Hava, Toprak unsuru kullanılarak yapılıyor.
Ateş: Yakma
Toprak: Gömme
Hava: Ağaca asma
Genelde işinin ehli olanlar hepsini bir, sırasıyla yerine göre gerek duydukça kullanıyor.
Netteki bilgilerin bir çoğuna inanmayın tamamen insanların zayıf yönlerini kullanarak sömürme amaçlı yazılan şeylerdir. Yapılan yorumlarada aldanmayın yorumların bir çoğunu kendileri yapıyorlar.2137 Yorumla
Başak+1 yılBende yaptirdim Şu an bekliyorum bir hafta oldu hoca ayni sizin dediginiz gibi islemler yapti
İkizler+1 yıl@Meryem7171 Meryem sonuç aldın mı
Akrep+1 yıl
Akrep+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl@Meryem7171 Hiçbir şekilde sonuç alamayacaksınız, alamazsınız. Kader diye bir şey var. Allah inancınız varsa bu tarz şeylerden uzak durun. Kısmetinizde olan şey sizi elbet bulur fakat kısmetinizde yok ise ne yaparsanız yapın o şeye ulaşamazsınız. Kader için çaba göstermek bu değil aksine kadere razı gelmemek. Bildiğin cin musallat ediyorlar ama sorsan hiçbiri büyü olmadığını dile getiriyor.
Oğlak+1 yıl@Meryem7171 bana yazabilirsin ekledim
Başak+1 yıl@Garibanınyüzügülürmü hayir o kisiyle degil sakin bu islere bulasmayin Allahin bir bildigi oluyor illaki. karsima cok daha iyisini cikardi ve ven tovbe ettim simdide evliyim
Boğa+1 yıl@Meryem7171 sonuç aldınızmı
Aslan+1 yılYardımcı olur musunuz
Kova+1 yılOkuduğum en doğru yorumlardan biri
Balık+1 yılMerhabalar bi şey sorabilir miyim? Yani etkisi öyle bir iki ay sonra göstermez kısa süreli sonuç mu olur doğru yapılırsa diyorsunuz
Başak+1 yıl@Firdevsevcil Esma ile zikir ile sahtekar medyumlarin uydurduğu vefk dua saçma sapan işlerle giden adamı döndürmek mümkün değildir alanen büyü yapılmadan giden kişi size geri dönmez yok medyum Ali yok medyum Erdal yok medyum Burak gibi ve piyasadaki çoğu sahtekarların uydurduğu şekilde vefk yere düştü tekrar yapmamız lazım şu kadar para gönder diyen sahtekarlara inanırsanız giden paranızın yanında hayallerinizden de olursunuz özellikle Instagram veya 5 dakkada kendine sayfa açıp bot yorumlar atan kişilsrden uzak durun bu işleri yapan piyasada tek bir hoca vardır alanen cinlerle irtibat kurar olacak işleme olur olmayacak işleme sayfayi kapat işlem yapmam der bana kalırsa uzak durun zikir Esma devam ederseniz bir süre sonra umutsuzluğa kapılıp sorgulamaya başlayacaksınız kişiyi manevi olarak rahatlatsa bile bir süre sonra üzüleceksiniz
Balık+1 yıl@Jansereeyy peki doğru büyü yapılırsa kaç günde tutar
Başak+1 yıl@Firdevsevcil Max 10
Balık+1 yıl@Jansereeyy siz bana mesaj atabilir misiniz ben atamıyorum da
Başak+1 yıl@Firdevsevcil maalesef atamıyorum
Yay+1 yıl@Jansereeyy sana mesaj atamıyorum sen bana atar mısın
Balık+1 yılArkadaşlar selamlar. Yardımcı olur musunuz ayırma işlemi için işini iyi yapan birini tavsiye eder misiniz lütfen 🙏
Oğlak+1 yıl@Jansereeyy bana mesaj atar mısınız , bildiğiniz birisi var mı bu işlerden anlayan
Yengeç+1 yıl@Firdevsevcil merhaba bana yazar mısınız
Boğa+1 yıl@Jansereeyy bildiginiz birisi var mi acaba yardımcı olabilir misiniz
Başak1 yıl@Jansereeyy kim peki bu piyasadaki tek hoca
Boğa1 yıl@Denizcanerr yardımcı olur musunuz bna da bu konu hakkında
- 1 yıl
@Nhlllllll @Jansereeyy Cidden söyleyip kim olduğunu da söyleyin lütfen:/
Terazi1 yıl@Meryem7171 bana yaz
Terazi1 yıl@Garibanınyüzügülürmü bana dön lütfen
- 1 yıl
@Benimkafamn bana yazar mısınız?
Yengeç1 yıl@Antalyaa7 bana yazarsanız yardımcı olurum
- 1 yıl
@Sevginurrcasiz bana da bilgi verir misiniz?
Balık1 yıl@Sevginurrcasiz herkes yazmış ama bir yardımcı olmamışsınız bekliyoruz hep birlikte
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe büyüsü yapıcaksın büyüden büyüye değişiyor.
Ayrılık ve bağlama büyüleri 33 güne kadar etkisini gösterir.
dert büyüleri 13 güne kadar gösterir
vudu büyüsü 1günde etki ediyor. 3 haflileri kontrol edemessen hiç olmayabilir.321 Yorumla
Soran+1 yılGeri getirme kaç günse peki
Cevap sahibi+1 yıl6gün sürer gittiğine 1000 pişman olup özür dileyeyip ayaklarına kapanır. Fakat sizi ayırmak için büyü yapılmışsa ilk önce o büyüyü çözdürmek gerekir yoksa büyüler dolaşır 3hafliler kızar
Soran+1 yılBen size özelden bir şey sormak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılŞaka yaptım hepsini filmlerden görüp uydurdum :D Büyü dediğin şey 3 harflilere emir verip bir şeyler yaptırmak bunlar çok kötü sonuçlar doğuruyor ve size musallat olabiliyor ömür boyu huzursuz oluyorsunuz. Büyüden uzak durun çok tehlikelidir. Çoğu kişi aklını kaybetti 3 harfliler yüzünden
Koç+1 yıl
Koç+1 yıl@brvnhsyn puanım yetmiyor siz yazar mısınız
Koç+1 yıl@brvnhsyn burda puanım yetmiyor yazmaya ya siz yazın ya da numaranızı verin isterseniz yazıyım
Koç+1 yıl@brvnhsyn tamam olur
Koç+1 yıl@brvnhsyn niksar_yolkonak60 mı
Kova+1 yıl@Büyüönerisi evet
Boğa+1 yıl@Büyüönerisi banada yardım edin lütfen
Oğlak+1 yıl@Osman6767 kime yaptırdınız işleminiz tutmadı mi
Yengeç+1 yıl
+1 yıl21. Gun dıyorlar ama yanlış etkiliyse yaptrdgın sey etkili olup olmadıgınıda ılk hafta anlarsın zaten haftan dolmadan ya da bırıncı hafta tam dolunca etkısını göstermiş olur.. vefk dua yazı yakma veya büyü ne olursa etkiliyse hepsı hafta sında etkisini gösterir oyle aylarca bekle 21. Günü bekle yanlıs ama gelgit yaşar ya da döner geri gider onun sebebini bende bilmiyorum henüz ama en etkilileri birebir olur zaten
58 Yorumla
Koç+1 yılBana da özelden yazar mısınız puanım yetmediği için yazamıyorum medyumlarla işgili soru sormam lazım size
Aslan+1 yıl@Antalyaa7 kuzum senn derdin ne
Kova+1 yılEvet bu yorumda çok doğru
Terazi1 yıl@İsimsiz12324 bana yaz
+1 yılBunun gunah oldugunu soylemem lazim insanlik vazifem carpilirsin cinlere karisirsin boyle cehennemde seytanlar sicak demiri yapistirilar sirtina allah kimseyi boyle kisilerle tanistirmasin en korktuğum seylerden biri yaaaaaa yanlış yoldasin kardesssss
120 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
11Cevap
Merhaba her yer sarlatandan gecilmezken harbi bu işi yapan her bir işlemi olumlu sonuclanan gerçek bir ilim sahibi tanıdım. Allah rızası için yardımcı olmak isterim. !!! Sıfır besyuzyedi yediyuzellialti kirkikikirk!!! Benim canımı yaktılar dolandırdılar. Sizide dolandirmasinlar. Benden bilgi almak araştırmak için hocanın iletişim bilgilerini paylaşırım. Allah rızası almak tek derdim. Watsaptan yazın yardımcı olmak isterim.
010 Yorumla
Başak+1 yılMerhaba size mesaj atamıyorum bana mesaj atar mısınız çok önemli
Başak+1 yılMesaj atılmıyor size ayarlardan herkese açar misiniz
Yengeç1 yılBanada yardımcı olur musunuz acaba
- 1 yıl
Ciddi misiniz?
Yengeç1 yıl@Eminnnn000 ben gerçek büyücü tanıyorum yazın yardımcı olurum
- 1 yıl
@Sevginurrcasiz kimdir?
Kova3 ayNasıl ulaşacağız tel no da whatsapp yok
Hayırlı uğurlu olsun :) cehennemden 3+1 daire aldınız.
190 Yorumla
+1 yılO beden testisi ab-ı hayatIa dopdoIu, bu beden testisi ise öIüm zehiri iIe. İçindekine bakarsan padişahsın, kabına bakarsan yoIu yitirdin.
20 YorumlaBurdakıler her gun buyu yapıyorda bılecekler kac gunde tuttugunu :D
51 Yorumla
Oğlak+1 yıl:-D :-D :-D çok güzel dedin :-D
+1 yılTovbe tövbe ya Allah büyü yapanları kahretsin dicem ama zaten lanetlenirler
100 Yorumla
1 yılbende beklemedeyim olursa burdan paylaşırım
02 Yorumla
1 yıl21 gün diyorlar ama bir hoca 3 günde belli olur demişti tutup tutmadığı
02 Yorumla
+1 yılBana ulaşır mısınız çok acil
04 Yorumla
Yengeç1 yılGerçek mi tanıyorum yazın yardımcı olurum
Boğa1 yıl@Sevginurrcasiz merhaba
Balık5 ay
+1 yılHarry potter mıyız ya biz nerden bilelim :D
10 YorumlaZihniyetini... tiğim.
00 YorumlaGenellikle 3 / 5 gün sürer
12 Yorumla
Soran+1 yılYok artık
+1 yılYaptırmadım. Bilemeyeceğim.
00 Yorumla
+1 yıluzerine iserlerse aninda geciyor diye duydum
00 Yorumla
+1 yılbüyü filan yok yalan hepsi.
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe büyüsü yaptırdıniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılYaptırmadım sordum
Cevap sahibi+1 yılHımm 1 hafta içinde etkisini gösterir diye düşünüyorum ama
Büyü yapmaya kalkan biri sonuçlara katlanmali çünki cinler de yaptıran kişiye bulasackdir yaptrmadan önce önlemi almak lazım
Soran+1 yılHüddamla cin aynı mı
Cevap sahibi+1 yılOnu bilmiorum ama burada doğru cevaplar gelmez
Gizli mabet e üye ol orda aradigin cevapları bulursun
+1 yıl40 gün
19 Yorumla
Soran+1 yıl3 günde erki edeni yok mu peki
Terazi+1 yılHayir
Yengeç+1 yıl@Osman6767 tuttu mu buyunuz
Balık+1 yıl@Osman6767 tuttu mu büyü
+1 yılHer büyünün farklı süreleri vardır.
11 Yorumla3 vakte kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba yaptırdınız mi büyü
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMerhaba bende birini arıyorum büyü vefk için siz de mi yaptiracaksiniz mesaj atabilir siniz
Yengeç+1 yılBuldunuz mu birini
Cevap sahibi+1 yılMerhaba yaptırdınız mi siz
Başak+1 yıl@Ahmethdhdh eğer bana ulaşırsaniz yardımcı olurum bildiğim tanıdığım bi abla var sağlık sorunlarından dolayı bi süre ara verdi ama konuşur bi sorarım uygunsa ve yapacak durumdaysa iletişime geçersiniz yardimci olmasini sağlarım
Başak+1 yılbi ust yanitimda belirttim eger ulasirsaniz yardimci olmaya çalışırım
Yengeç+1 yıl@mustafayaban32 söyleyin bize
Terazi1 yıl@Ahmethdhdh bana yaz bi
Yengeç1 yılBen gerçek büyücü tanıyorum yazın yardımcı olurum
Boğa1 yıl@mustafayaban32 merhaba
Boğa1 yıl@Sevginurrcasiz kim acaba
Başak6 ay@Sever0000 buldunmu
+1 yılbeynini s...
00 Yorumla
+1 yıl4 5 yılda
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında