AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biliyorum
7 kat gök diye bir şey yok bir de diyor aralarında yecüc mecuc yaşıyormuş cennet cehennem bu dünyada gerçekleşecek İsa nın gelmesini bekliyoruz
Demekki Hz İsa'nın getirdiği dine mensup bi arkadaşımızsın. Madem öyle getirdiği kitabı da okumanı öneririm. Çünkü okumadan yapılan bir yorumu ciddiye almak akıl kârı bişey değil
Bu arada bilgin olsun diye söylüyorum. Yecüc Mecüc bu dünyada
Göklerde değil yani
İncil ben okudum zaten sizin okuduğunuz İncil müslümanların yazmış olduğu İncil Barnabas incili sahte bir İncildir İncil de Muhammed diye birini İsa hiç bir zaman müjdelemedi bu müslümanların yazmış olduğu saçma sapan sahte bir İncil İsa babanın ruhu olan kutsal ruhu müjdeledi çarmıha gerildikten sonra Kutsal ruh bizim üzerimize indi bende kutsal ruh ile vaftiz oldum ayrıca İsa bizlere İncil de sahte mesihler sahte elçilerin çıkacağını onlari meyvelerinden tanıyacağimizi söyledi burada İsa dan sonra başka kurtarıcınin ya da başka elçinin gelmeyeceği anlaşılıyor İsa tanrının beden almış hâlidir tanrının sözünü İsa açıklamıştır ve yeni antlaşma İncildir başka bir antlaşma olmayacaktır ve Muhammed sahte bir elçidir ayirca İslam dini sadece Arapları ilgilendiren bir dindir Türk olan kişiler asla Müslüman olamaz ayrıca İncil den 600 yıl sonra gelmiş olan bir kitaba iman etmek saçmalıktır İsa tanrının bütün evreni baba sevgisiyle sevdiğini açıkladı Muhammed pedofil çocuk evlilikleri yapan bir Arap ayrıca Muhammed Hatice ile evlendiğinde Muhammed in babası papazdi Muhammed Hristiyanlıği yaymak için eğitilmiştir ama gidip Tevrat kitabıni kopyalamiştir Kur'an çakma Tevrattir ayrıca Allah dediğiniz tanrı da mekkedeki put adı el ilah tır necm süresi 19 20 21 ncı ayetler de geçiyor Muhammed paganlarin putlarıni şifacı tanrı olarak kabul ediyor onlarla antlaşma yapıyor antlaşma bozma ayeti de Tevbe suresi ilk 5 ayettir yani Allah el ilah (Ay tanrısıdır) Muhammed sadece putperestliği devam ettirmiştir
Gökleri 7 kat yarattık diye anlatırken yecüc mecüc ün katlar arasında yaşadığını söylüyor iyi oku bence
Hatice'nin babası papazdi
Bu yazdıklarından senin kitap okuyarak değil sadece kulaktan dolma şeyler ile dolduğunu çok net anlıyorum. Cahil ile sohbet edecek değilim. Eğer bilgi edinmek istiyorsan gerçekten bi arayış içinde isen her zaman konuşuruz. Ama bu şekilde sana yardımcı olamam
Bende cahil ile sohbet etmek istemiyorum ben bunları asla kulaktan dolma bir şekilde öğrenmedim sen sadece bilmeden iman eden birisisin İslam tarihçileri söylüyor Taberî söylüyor Taberi okumayan bilmeyen kişi İslam tarihini bilmez bir gün Taberî oku
Allah'ın varlığı için bir şey okumaya gerek yok. Gök yüzüne baksan bile iman edersin. Ama sendeki akıl sanırım pek gelişmiş değil
Senin Allah dediğin Mekke'de ki put adı el-ilah (Ay tanrısı) el ilah zamanla Allah olarak turetildi 😁 ayrıca Arapların tanrısı Araplar dışında başka milleti göz önüne almıyor ırkçı bir tanrı ve Türkleri hiç sevmiyor camilerin minaresinde ay var sonra camiler Mekke'ye dönük Mekke'nin etrafında kafa salliyorsunuz tanrıniz orada adı el ilah Necm süresi 19 20 21 ncı ayetler de el lat el uzza var onlar da el ilah in yani Allah'ın kızları 😁😁 siz Putperessiniz Muhammed putperesliği devam ettirmiştir
Elhamdülillah derken bile el ilah diyorsunuz ya da Bismillahirrahmanirrahim derken illah ay tanrısı Rahmân Yemen tanrısı Rahîm cehennem tanrısı 3 lü birlik Teslis yapıyorsunuz İncil den çalıntı 😁 ayrıca Fatiha suresi de İncilden çalıntı İncil deki göklerdeki babamız adlı yemek duası ölülerin arkasından yemek duası okuyorsunuz 😁😁 Fusullet suresi 44ncu ayet İsra 15 ncı ayeti aç oku Arabın tanrısı sadece Arapları muhattap alıyor müslüman olman için Arap olman lazım neyse bu kadar konuşma yeter hiç birini anlamayacaksin çünkü çocuklukta temellendirildiniz hakaret küfür ediyorsunuz başka elinizden bir şey gelmiyor
Bu dediklerine tabiki cevabım var. Ama senin için üzülecek değilim. Dinlemek istersen tabiki seve seve her soruna cevap veririm.
Tamam ver buradan yaz dinliyorum seni
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!