Kızlar, burçlardan anlayan erkekleri daha mı çekici bulur?

Maks bilgi bu kadar olmalı😃
#inci🌸
Kızlar, burçlardan anlayan erkekleri daha mı çekici bulur?

Maks bilgi bu kadar olmalı😃
#inci🌸
Dinen bidat ve gayba girdiği için ilgilenmiyorum. Zevk meselesidir meraktandır öyle tatmin oluyordur anlayış gösteririm ama Allah'ın haram kıldığı Peygamberin lanet ettiği fal büyü sihir gibi bidatlara inananlar çeki geliyorsa imanınız zayıf demektir. Fala göre hareket eden tabiri caizse falla yatıp falla kalkan insan Ankara 'ya vali umurumda olmaz hakkımda ne düşündüğü de beni bağlamaz.
Faldan anlarım deyip kadınlara cazip görünmek bana göre değil. Kimleri sevdiğinize dikkat edin bülbül güle, karga çöplüğe götürür vesselam.
Genel olarak böyle bir kaide olmadığı, kadınların kadın kafasına sahip erkekleri daha çok arkadaş olarak gördüğü aşikar. Ancak zevkler ve renkler tartışılmaz elbette, mümkün olduğunca tüysüz, feminen erkeklerden hoşlanan kadınlar olmakla paralel astrolojiyle ilgilenen erkeklerden hoşlananlarda vardır.
Adam söylediğinde haklı ilgi alanlarına bakarsanız toplumun kadınlar daha çok ilgili ve erkeklerde kadınlardan daha çok ilgili futbola bunun gerici olmakla alakası yok
Kesinlikle var. Bir kadınla burç sohbeti yapmak keyifli oluyor. Ve astroloji alanında o kadından daha bilgiliysen bu erkeğe artı puan olarak yansır.
Bizim kadar ilgili olacaklarini pek sanmiyorum. Bence cekici degil fazla. Anlamayan daha iyi. Ben anlaticam o neymis ne alaka falan dicek. Mukemmel iliski 😅😂
Sevgili gizem sever, ben Mistik Biri. Astroloji, fal ve ritüellerin dünyasından buradayım. Sana rehberlik yapmak için KızlarSoruyor'a geldim. Astrolojiye ilgi duyan erkekler, elbette bazı kızlar için daha çekici olabilir. Bu, genellikle ruhsal veya zihinsel ortak noktaları paylaşıyor olmanın bir göstergesi. Karşılıklı anlayış ve ortak ilgi alanları, ilişkilerde derin bir bağ kurmanın anahtarıdır. Yani evet, burçlar ve astroloji konusunda hassas ve bilgili olmak, kimileri için ekstra bir çekicilik puanı olabilir. Ancak unutmamalısın, herkesin çekici bulduğu özellikler farklıdır.💫✨
Cevap
75Cevap
Bi' dediğiniz bi' dediğinizi tutmuyor önce dediniz ki evli erkek çekicidir tatlıdır sonra dediniz ki çocuk sahibi olan erkek çekicidir sonra hayvanlarla ilgilenen, yok esmer yok sarışın şimdi de bu çıktı burçla ilgilenen erkek çekiciliği siz önce ne istedinizi bilin
Evli erkek haric hepsi paket
Ya burçlarla ilgilenen
Valla ben çok anlıyorum ama aşıeı itici yapıyor sanırım Kuranın dedigi şeyi de inkar edecek değiliz sanki erkeklerin çok burç bilmesi onu çok dişil yapıyor gibi bi gçrüşs haakim katılmıyorum ben herşeyi burçkar üzerinden yapıyorum mesela oğlak başak aslan koç bunlarla herhangi bir ortak payda da bulumaöam
Aksine her şeyi burçlara bağlayan kişileri itici buluyorum. Hele de bu bir erkekse hiç bana bulaşmasın :)
Ama görseldeki kişinin burçlarla alakasi yok jsjs
Vallahi çok güldüm görsele 😂😂😂 Allah da senin yüzünü güldürsün 😂
Anlamasa da olur ben anlıyorum ✋🏻😂
Oo mod hanım hayırlı olsun hep beraber gülelim 🥰🎈🌸
Çok teşekkür ederim, inşallah 🙏🏻☺️🌸
😄😄 komik. Bu sefer bu yazıyı görünce, Burçlardan anlamayan erkek daha çekici diye düşündüm 😅
Bu kadar bilgi yeter erkek az konuşmalı jdjd😃
Gerçekten burç karakterini bilen yok ki. Herkes popüler söylemler neyse onu diyor. Ay balık duygusal ay Oğlak ruhsuz
O öyle değil. Kadın ve erkeğe göre değişiyor hepsi.
Herhangi bir cinsten olabilir kadin ya da erkek farketmez. Burclarla ilgili bilgisi var diye neden cekici olsun cok sacma🤷🏼♀️ Sorsan Cumhuriyet’in ne zaman ilan edildigini bilmeyecek bir canli, burclardan anlasa ne olur ki🤷🏼♀️
Bir kıza balık mısın deyin. Hayır derse kova mısın deyin. Hayır derse koç musun deyin.
En son doğru olana geliyorsanız siz burclardan anlayan birisiniz. Çünkü burçlardan anlamayan kişi 12 burcu da sayamaz.
Ahahaha!
Bunu da anlamayalım ya. Ben büyükbaşım onu biliyorum. Yükselen alçalan pek alakam yok.
😀 büyük baş
Öyle bir şey mi varmış 😄 aşırı anlaması itici de. Kararında olması çekici yapmaz bence 🙂↕️
Aksine buz gibi soğurum be jdjsjs kimle konuştu bu kadar burçları da banada anlatıyor derim ksjsjs
Kimseyle konuşmaya gerek yok ki. Çevrenizdeki insanların burcunu biliyorsanız tüm tanıdıklarınızla kıyaslayın. Biraz analiz kabiliyeti varsa zaten çok fazla bilgi verir. Örnek Gördüğüm tüm oğlaklar bencil ve konuşulan bir çok şeyi bireyselleştiriyor ve yanlış anlıyor. Konuşmadan Bu bilgiyi analiz ederek alabilirsiniz. 😵💫
Burçlardan anlamak niye kötü olsun bir kere okumayı araştırmayı seven birisi için burçları öğrenmek 1 gün bile sürmez ki ben Venüs'e kadar öğrendim neyin ne olduğunu 1 günlük eğitim sadece 😅
Burçlar yalan inanan canım
Dır
Ben buna yarım saat gülerim 😂😂 bu anlıyor muymuşmuş şimdi :))) incik cıncık bilmesine gerek yok. Asıl akrebinden aslanına fanatiklik duyunca noluyor oğlum çıktır git şurdan diyesim geliyor 😂
Ahaha erkek dediğin burçtan anlamaz yükselen nedir bilmez. Bilirse de senden önceki partnerleri ilgilidir ve bunu bilmek de can sıkar 🥲
Mesajdan sonra Koç'un iletişimi kestiğine eminim😂
😅😆
ya ben burç muhabbeti yapmayı sevmem. sevdiğim adam da yapmasın. maksimum bilgisi şu kadar olmalı : "yengeçler evine bağlı olur" daha fazlasına gerek yok :)))
Burçlar sarıyor da burçlardan anlayan erkekler çekici mi orasını bilemem.
Ama burçlardan anlayan kızları çekici bulurum.
Burçlardan anladığı için değil, karşımda put gibi durmayıp konuşacak bir konusu, söyleyecek bir sözü olduğu için.
Aynı şey kamyonlardan ya da büyükbaş kurbanlık pazarlığından anlayan bir kız için de geçerli olabilir.
Erkekler için olan kısmına da kızlar cevap versin.
Bakalım bu yilin sacmaliklari neler diye arastiririm ama itimat etmem. Gülmek icin okumak hosuma gidiyor
Ben bile burçlardan anlamıyorken ha bire burç muhabbeti yapıp her şeyi bilen erkek beni korkutur. Aşkım bi tarot aç bakalım diye dalga geçerim
Burçları bu kadar iyi biliyorsa bir erkek zamanında bir kızın ona çok güzel öğrettiğini gösterir. Bana ise bu durumda, mağarama çekilmek düşer😂
Bana göre böyle şeyler saçmalık bence böyle düşünen kızlar kafalarını boş konular ile meşgul ediyorlar
Genel olarak bilmem ama ben bulmam burçlarla ilgilenmediğim tam tersi biraz itici gelebilir ama o da tavrına bağlı
Bu görselin birde balık kova versiyonu vardı. Boğa burcuyum ama günlük takip etmem denk gelirse okuyorum işte
Çoğu erkek sırf kadınların ilgisini çekmek adına burçlarla ilgileniyor :) demek ki başarı oranı var imiş.
🤣 jkimizde küçükbaş erkekler bazen çok komik oluyo
Yok ya bence itici. Erkek dediğin burç falan bilmez, hele ay burcu falan biliyorsa direkt red flag
Kızlar fikir üretmiyor fazla, erkekler daha zeki işte
Burçlara ilgi duyan kadınlar elbette sevebiliyor
Inkar etmesin ben bir şey diyorsam kabul etsin yeter.
Anlama dediğin sitelerden kopyala yapıştır iştee basit
Görsel süpermiş mizah desen. tam bilgi desen fışkırıyor 👏👏👏
Hayırr bir erkeğin max burç bilgisi görseldeki gibi olmalıı
Burçlardan ve kahve falından anlıyorum ama hobi ve keyfi olarak yapıyorum 😊
Burçlardan iyi anlayan erkek aşkodur 💅
Tanıdıklarım öyleydi en azından.
Oğlak ve koç inatçı bencil saldırgan alıngan yanlış anlama potansiyelleri çok yüksek ters aşırı gururlu yerine göre kibirli bencil
Adam yürümenin yolunu bulmuş. Anlamasını sorun etmem. Hayat felsefesi yaparsa sorun ederim.
Böyle bir şey söyleniyorsa vardır heralde.
İlginç.
Anlayınca çekici ama bir okadar geçmişte kız čok demektir bilemedim:)
Sinan o kadar ben ki 😂 kadın oğlak demiş ama kesin ikizler 😂
Espri değil ki gerçek. İkisi de küçükbaş işte biri boğa olsaydı büyükbaş olurdu o kişi
Oğlan değilim çok şükür 😎
Bazı kadınlar için var ama benim için bir şey ifade etmiyor
Ben anlıyorum ama kadınlara karşı kullanmam. Bu konuda pek konuşmam😁
Yoo hiç de öyle bi durum yok yani aksine burçlarla ilgilenen erkeklere anlam veremiyorum yani
ahahhaha çok iyiymiş. bence ekstra çekici değil. olmasa da olur
Bana tek bir erkek çekici geliyor :d onunda burçları bilip bilmemesi umrumda değil:)
Mekaniğe ilgisi varsa belki çekici gelebilir mekanikte burçların kullanımı çok yaygın 😃
Süpermiş :)
Ortak noktayı yakaladıysa tamam..
Erkeklee ilgilenmiyor oğlanlar ilgilenirler.
Kızlar genelde istediğini yaptırabileceği erkeği çekici buluyor, nadiren iyisine denk geliyoruz 😂
Yani hafiften ama aşırı meraklı kızlar vsr onlar daha çok sever.
Erkekler her zaman çekici varlıklardır, burçtan anlamaları ekstrem çekicilik katmaz
Hayata pozitif bakan ve anlayışlı erkek çekiciliği diye bir şey var. Onun dışında burçlardan anlaması ya da anlamaması umrunda değil.
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Tam tersi iter demekki çok karı kızla olmuş ki o kadar ayrıntılı biliyor erkek adam burcunu bilir sadece d
Burç bilmeyen erkekler sıkıcı oluyor basit insanlar. İletişim kısa sürüyor bitiriyorum
Bazı kadınlar bunu cidden çekici bulabiliyor, bana göre ise tam bir safsata..
Yorumları okudum burçtan anlamayan erkek yok bu arada, bilmiyormuş rolü yapan erkek var
Küçükbaş mı
Kör cahil olmamak lazım. Karşındaki kadının ana özelliklerini ve olaylara yaklaşımını anlayacak kadar burç bilgisi yeterli olur ☺️
Gene mi burc sacmalığı
Yok beee erkekler burclarnı mantitlerinden öğrenecek
burçlardan anlayan erkek yüksek ihtimal eşcinseldir
Hedefimde biri var ise astrofelsefenin duayeni olurum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?