Ben de kesinlikle kaba konuşan erkekleri daha çekici bulurum yani böyle kibar naziklikten ölen bir erkek değil sert lafı anında vuran tipler daha hoşuma gider çünkü ben karşımda erkek olsun isterim entel dantel bir kız evladı değil yeri geldiğinde ağır hakaret olmayan küfür de edebilir yani erkeklerin yapısında vardır bu arkadaşlar onları bizden ayıran bişeyler olmalı bizim gibi giyinen bizim gibi yürüyen bizim gibi konuşan erkekten hayır gelmez :)
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynn katlyorum siz erkksiniz kasmayn vurum yumruğu masaya yapnayavaksn l*n deyin eyvallah deyin gereksiz tribe girmeyin sahiplenin görüşmeyeceksin deyin çiğköfte sevin mesela. Fanatik olun maç izlerken rahat takln odun olun ama adam gibi adam olun :))
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle çok teşekkürler duşuncemi desteklediğin için
- +1 yıl
Simdide odun olmamızı istiyorsunuz. Güzel degişen pek bişi olmıcak desene :)
+1 yılyaptığım iyiliğe teşekkürle veya başka şekilde karşılık verilmesinden nefret ederim.. karşılık beklemediğim için beni tanıyan kim olursa olsun eyvallah der...
EYVALLAH güzel bir sözdür..
Bazen kabulleniş..
Bazen boşveriş..
Bazen de yol veriş...
Ama hep sonunda bir rahata eriş...
O zaman Eyvallah...21 Yorumla- +1 yıl
en iyi görüş için eyvallah...
ona kabalık demiyelim de doğallık ya da samimilik diyelim. bende yeri geldiği zaman teşekkür ederim ama eyvallah daha samimi ve içten gelir her zaman bana. ayrıca birçok araştırma göstermiştirki argo veya küfürlü konuşan insanlar daha az yalan söyleyip ve daha samimi oluyolarmış.
02 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur sadece yanlış anlaşılmasın istedim. Bana da eyvallah kelimesi daha samimi geliyor erkekler için yani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
156Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEtrafındaki erkekler denyolardan oluştuğu için ve de daha önce sofistike bir erkek tanımadığın için, böylelerini çekici bulman gayet doğal. Muhtemelen de, bu tür bir denyo ile evlenip günde üç posta dayak yiyerek yaşayacaksın..
Bir Müşfik Kenter, bir Çetin Tekindor, bir Rutkay Aziz ses tonuna sahip bir adam kalksın, gözünün içine bakarak, en maskülen ses tonuyla sana ''teşekkür ederim'' desin..
Bak bakalım, kan basıncın kaça çıkıyor..42 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka eyvallah diyen herkes denyo mu oluyor? Denyo olan herkes dayak mı atıyor? Yaşadıklarından ders çıkarmaya çalışmış birisin ama yanlış dersler çıkartmışsın. Ayrıca muhtemelen dayak yiyeceksin yok şöyle biriyle evleneceksin falan... Ne alakası var? Eyvallah diyeni beğeniyorum diye illa onla mı evlenicem? Böyle boş olaylara kaptırma kendini
- +1 yıl
Hadi beni boşver de, senin kezbanlığını ne yapacağız?
+1 yılAynı düşüncede değilim eyvallah resmiyette argoya giriyor çalışan erkek bireyle özellikle müşteri temsilcisi satış danışmanı yani müşteriyle bire bir görüşen kişiler alışkanlık kazanmıştır teşekkürler teşeklür ederim vs bilmem anlatabildim mi? He arkadaş ortamında yeri gelir eyvallah derim yeri gelir teşekkür ederim fakat bir bayanla konuşuyorsam kibar olmayı tercih ederim (;
20 Yorumla'bir kere olsun düşünüyor musunuz ey kadınlar, l*n biz hayattan ne bekledik, neler yaptık da böyle bir muameleye layık olduk diye? yok, o düşünülür mü? siz sevgililer gününde şaşırtıcı hediyeler, her gün küçük sürprizler bekleyen, tek taşlı, ilginç temalı evlilik teklifleri alması gereken, ev işlerinde destek olan nazik kibar bir erkek ararken, aynı zamanda elinde küsküyle gezen adam hayali kuran insanlar değil misiniz? siz değil misiniz, cimri olmasın ama para saçmasın, yakışıklı olsun ama kadın gibi kendine bakmasın, ilgili olsun ama hep peşimde gezmesin, kıskansın ama sorun etmesin, zengin olsun ama para konuşmasın, nazik ve kibar olsun ama maço olsun, diyenler? l*n o sizin için çabalayan adamlar var ya, ben onların hayatını s...'
32 Yorumlaerkeklerin %90 ı öyle zaten :D yoook ben erkeğin de nezaketli olanından yanayım :) "sağolun hanımefendi" yok "rica ederim" falan ama zaman zaman rahatta konuşabilir :)) hatta ruhunda biraz maçolukta olsun tabii hoşta şivesine çok yansımasın mümkünse :)
12 Yorumla- +1 yıl
Evet ya mantıklı :D
+1 yıl1.87 boy,95 kilo, iri yarı kaslı vurdummu oturtan bir tipim ama teşekkür etmeyi eyvallah demeye tercih ediyorum, bu beni ne kibarcık yapar ne de erkekliğimden eksiltir. Tabi zaman zaman herkes eyvallah der de yani senin aradıgın adamlar dizilerde eyvallah diyen adamlar, yoksa dısarıda bulacagın eyvallah cekenlerle oldukca inan teşekkür edeni fazlasıyla ararsın
10 YorumlaHer biseye eyvallah demesin ama bnde senin gibi dusunuyorum erkek dedign sert olur zaten höött dedimi sustursun :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yesss
+1 yılBaşka zaman da eyvallah desek kro dersiniz.. Sonra efendim erkekler neden kadınları anlamıyor.. Al işte.
75 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle konuşmanın ortasında romantik romantik konuşurken eyvallah dersen tabi sinir oluruz. Ama yine çekici olur o ayrı
- +1 yıl
İlginç bana göre.. Bugune kadar hiçbir kıza eyvallah demedim o ne öyle asker arkadaşı gibi.
- +1 yıl
Sana göre
- +1 yıl
Evet. Belirttim zaten.
+1 yılaçıkçası bir hanımefendiye bir şey karşılığında ya da karşılıksız teşekkür sunmak yerine eyvallah dersem 2 adam öldürmüş gibi vicdanım rahat uyuyamam onun dışında eyvallah arz eden kız yaşı 20 nin altında diye düşünüyorum bu da normaldir. Herkesin bir tarzı var eyvallah kullanırım fakat bayanlar için asla.. Sadece esnaf veya erkek ortamında kullanırım. Teşekkür bence kibar ve centilmenlik sembolü kadar güzel.. tabi bu benim fikrim haydi eyvallah :))
01 Yorumla
+1 yılKadınların yanında ince olmaya çalışan erkeleri bende sevmiyorum..
erkek dediğin biraz sert olacak uslübü
kalmadı zaten böyle erkekler
şimdi daracık pantolonları giyip kankaa beybiii ayy yok bilmem nee
offf yaaa daral geldi11 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle ya :D
Kişilik & Karakter konusunda 490 cevap paylaştı. Bence tam tersi
Annem anneannem falan sevmiyor eyv selamunaleykum tarzinda konusmalarima dini olarakdan dolayi olsa gerek
Efendilik varken centilmen olmak varken sevmiyorum ben herif agziylw konusmayi desem de ben de eyv kelimesini kullaniyorum
Bayanlara karsi bu konuda dikkatli olmaya calisirim hep02 Yorumla- +1 yıl
Hoş bence ya. Goruş din farklılıklarına saygılıyımdır :)
Bence yanlış bir örnekle bunu vermişsin.. Sen konuşma tarzı olarak erkeksi ve sert konuşmadan hoşlanan birisin.. Ama teşekkür etmek bir erdemdir, kibarlık, nazikliktir.. Seni anlıyorum.. Bende mesela kızların ağzına küfürü ve sigarayı yakıştırmıyorum..
11 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur ya ama ben genel olarak erkeksi olanlardan bahsettim yani. Bende yakıştırmıyorum
Önceden kullanırdım ama dini inancım değiştiği için artık kullanmıyorum. Aranan kriter erkeksilik mi kabalık mı tam olarak anlamadım ama bu konuda en belirgin öğeler ses tonu ve aksandır. İnce bir ses tonuyla eyvallah diyen mi yoksa erkeksi bir tonla teşekkür eden mi? Bir de böyle düşünün.
10 Yorumla
+1 yılbeğenidir bu. göreceli. sen erkekçe konuşup davrananı beğenirsin. başkası eşkiya mağara adamı der. elbette senin gibi düşünenler vardır ve aksini düşünenlerde vardır.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir erkek hapşurunca çok yaşa demiştim. berhudar ol dedi mk
90 Yorumla
+1 yılKaba değil de biraz daha erkeksi ve ortam, racon görmüş, yol yordam bilen erkek duruşu oluyor, o tarz laflar edince.
12 Yorumla- +1 yıl
Heh tam olarak böyle ya
- +1 yıl
Böyle kızlara yavşayacağım ayağına kırılıp bükülen, dili fır dönen hemcinslerimden nefret ediyorum.
Eyvallah hatun... bizi de sevenlerin olduğunu biliyordum
11 Yorumla- +1 yıl
Ne demek
yerine ve zamanına göre değişen kelimelerdir eyvallah lafı bir bayana söylenebılır ama her bayanda bunu argo olarakta algılayabılır genelde erkek erkege denılecek ya da bır bayanla sohbet olarak mecazi anlamda söylenecek bir sözdür aslına bakarsan eskiden daha cok kullanılırdı ama bu zamana kadar bırsuru tureyen detaylar ısın ıcıne gırınce sadece ağır abi denilen o erkeklere öz bir sözmüş gibi görülmeye başlandı
02 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle oldu sanırım ya araştırıyım en iyisi
Senin gibi düşünen kız hiç görmedim muhabbetim eğer erkek arkadaşlarla ise eyvallah ciğerim kardeşim gibisinden ama iş kızlara gelince ne bileyim daha nazik konuşulması gerektiğini düünürdüm yıktın tabularımı eyvallah :D
04 Yorumla- +1 yıl
Hahaahha rica ederim :D
- +1 yıl
Erkekten bahsettim ben ya :D
+1 yılsenin gibi düşünmüyorum "teşekkür ederim" güzel cümledir.
54 Yorumla- +1 yıl
Kotu demedim zaten sadece erkeğe yakıştıramıyorum
- +1 yıl
senin gibi düşünmediğim yer orası zaten :) yakışır :)
- +1 yıl
Nezaketten ne anlar:)
- +1 yıl
hepsi salak ya teşekkür ederim erkeğe yakışmıyormuş siz neyin kafasını yaşıyonuz l*n
Sırf güzel olduğun şu an cevap yazıyorum :):)
Eyvallah, EyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallahEyvallah
:):)00 Yorumlaİlk askimin hep kullandigi kelime idi. O yüzden mest oluyorum eyv. diyen herifler olunca. Albenileri yuksek.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen ya :D
Eywallah bizdne de bir tasbih kazandıznı bacım :D
https://www.loadtr.com/b-188024-tesbih_.jpg35 Yorumla- +1 yıl
Bayanların eyvallah demesinden bahsetmiyorum anlamak istediğiniz gibi anlamayın komik değilsiniz bu arada :)
Üniversite de İngilizce hocama hatunun dibisin dedim iki hafta evvel.
Dün geldi yanıma, ben senin iyi niyetini biliyorum ama sınıfta deme böyle şeyler dedi tebessüm ederek ;)02 Yorumla- +1 yıl
Yaaa işte :D:D
bu samimiyete göre kullanılır ki. ben yeni tanıştığım bir erkeğe eyvallah diyebilirim diyorum da hatta ama bir kızla kolay kaynaşamam yapıma ters ve teşekkürler derim. aynı şekilde hastanede de hastaya eyvallah dediğimi düşünemiyorum bile.
04 Yorumla- +1 yıl
Ya işyeri o bu şu samimiyet farklı olay ben kız erkek ilişkisinden bahsettim ama yazmamışım oraya haklısın kusura bakma
- +1 yıl
Ufff :D
Erkek adam odun olur, öküz olur ama asla gevşek olmaz. İster teşekkür et, ister eyvAllah de ama gevşeme, yavşama ADAM ol.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Eyvallah kaba değil bence günümüz insanı bunu argo kullanır ve anlar duruma geldi ama normali içtenlik veriyor bende çok kullanırım samimiyet belirtisi olarak.
10 Yorumla
+1 yılhiç sevmem kaba bir sevgilim olsun asla istemem ayrıca
32 Yorumla- +1 yıl
Kabalık değil ki eyvallah demek. Ben sadece kaba kelimeler dedim eyvallah kaba değiil :)
- +1 yıl
Maço erkek istiyorsun galiba öyle bir erkek yirmi sene sonra ağzına sıçar ortaya koyar kxlfsf
iyide eyvallah şu koşulda denir genelde sen beni incittin kırdın ya da üzdün ya da bana yanlış yaptın. ama benim admalığım senin yanlışınada tahammül eder bundan dolayı sana diyorumki sorun değil (eyvallah)
20 Yorumla
+1 yılBende öyle düşünüyordum önceden ki şimdi de değişen pek bir şey olmadı
10 Yorumlaküpeli erkekler çoğaldı.
kadınlarda uyandı kapıyolar maçoları. sizde haklısınız :D20 Yorumla
+1 yılAynen öylee. Maço olacak ama tabi sınırını bilecek.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 357 cevap paylaştı. Sana teşekkür ediyorum lannn (nasıl beğendin mi? :) )
20 Yorumla
+1 yılTeşekkür edilmesi itici değil ama eyvallah denmesi bazı kızlara itici geliyor ya hiç anlayamıyorum sonuçta içinde Allah kelimesi var.
11 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
Her şey bitti erkeğin adam gibi adamını buldunuz bir bu kusur kaldı dimi. Bakalım teşekkür ederim diyen adam sizi nasıl buluyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Kusur demedim eyvallah diyeni bana göre daha iyi dedim. Anlamak istediğiniz gibi anlamayın
+1 yıleyvallah - kızdığında şakasına kodummu görürsün e*kini. illa sopamı arıyon? azına... .. bunlar gibi mi :D
01 Yorumla- +1 yıl
Yoo ben bunlardan bahsetmedim dediklerin aşırı iğrenç
+1 yılErkek arkadaşlarına diyebilir de kızlara diyenler çok itici.
31 Yorumla
+1 yılSamimi olmadigm insanlara her zamn tesekkur ederim. Cunku insan olmak onu gerektiriyor zaten. samimi olduuklarmda herzamn eywallah bro derim :D kiz olmadi hic olsa onada yorum yapardim :/
02 Yorumla- +1 yıl
Anladımm
- +1 yıl
Anlaysnz icin tesekkurler :))
Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı. Teşekkür etmek şimdi kadınsı bir kelime mi? Erkekliği daha nerelere düşüreceksiniz merak ediyorum...
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür etmicen kıza hayvan gibi davranıcan onu istiyorlar :)
- +1 yıl
Hayır eyvallahta bana göre teşekkür etmek gibi. Bundan bahsediyorum. Teşekkür ederim kelimesini kullanacağına eyvallah demesi bana daha hoş geliyor olay bu
Ben de senin gibiyim aynen kibar erkek sevmem sevemem :D
10 Yorumla
+1 yılMüşterilere teşekkür ederim, personelime eyvallah, aileme gelince sağ ol derim. Geri kalanı ruh halime göre değişir.
01 Yorumla- +1 yıl
Güzell
Evet erkek dediğin bir farkı olmalı bir güç göstermeli ki bayanlar begenebilsin güç derken şiddet demiyorum kadınını koruma manasında
01 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle korumacı erkek farklı
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. eyvallah ne güzel sözdür Bazen Kabulleniş bazen Boşveriş Bazen Yol Veriş Ama Hep sonunda Hep bir Rahata Eriş o Zaman Herşeye Herkese EYVALLAH
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılseninle aynı düşüncede değilim kibar erkek bir adım öndedir benim için.
20 Yorumla
+1 yılEyvallah denilmesini sevmem. Sanki havali gibi geliyor bana
00 Yorumla
+1 yılcok sasirdiginda assîktir yerine aman tanrim diyrn erkek yumusaktir shsguais eyvallah kelimesini kullanirim her yere gidiyor
00 YorumlaKaba ve sert konussak odun ve hanzo oluyoruz kibar konusunca kiz gibi nazik oluyoruz. Yahu napalim bu kari milletini anlayamadik gitti
01 Yorumla- +1 yıl
Birader adem babamız havva anamızı anlayamamışki milyar yıldır kadınları anlayan tek bir erkek göster kafamı kesmezsem şerefsizim
+1 yılBende cok kullanirim gercekten bayanlarin hosuna gider nornql bisey
00 Yorumla
+1 yılTeşekkür ederim in suyu mu çıktı? Eyvallah da derim thanks de yani
00 Yorumlasana katılıyorum normal de senin gibi konuşur ama kızların yanında bir naziklik çabaları teşekkür ederim rica ederim anlamış değilim niye böyle ikili oynuyorlar ama sende ters etki yapmış dobra kızsın :D
01 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürlerrr :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaba olmicak ben. anladim. seni, bende. oyleyim. canin sagolsun, eyvallah, gozunu sevdigim, alnindan opeyim, benim kafami bozma falan tatli. kelimelerdir aslinda. ama bilmezler
20 YorumlaHayır teşekkür etsin. teşekkürün cinsiyeti olmaz erkek Dediğin kesinlikle kibar Olmalı bana göre.
30 YorumlaTesekkur etmenin itici oldugnu dusuneni ilk defa goruyorum tesekkuru kiz da eder erkek de cinsiyete bagli degil yani kiz gibi dedin ya o yuzden soyluyorum eyvallah da oyledir saygi duyarm tabi
00 YorumlaAh ulan, argo kullan diyen kızlara can feda...
31 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
+1 yılSonra ilişkinin ilerleyen evrelerinde ''sevgilim çok odun'', ''erkekler neden bu kadar odun?'' gibi bık bık ötmeye başlıyorsunuz.
13 Yorumla- +1 yıl
adsdasadsads xD aynen kafaları geç basıyor
- +1 yıl
Genelleme yapma hiçbir zaman böyle yakınmadım. Karşınıza çıkan kızlardan dolayı genelleme yapmanız yanlış
- +1 yıl
Karşıma çıkan kadınlara eyvallah demedim.
Sanırım benden bahsedıyorsun cunkı gecenlerde bır kız bana yardımcı oldu bır konuda EYVALLAH dedim güldü :))
02 Yorumla- +1 yıl
Hoşuna gitmiştir :D
Maço erkekler candır :D
21 Yorumla- +1 yıl
Gerisi heyecandırrrr :D
+1 yılBana teşekkür edilmesinden nefret ederim zaten teşekür edecek bir tip de yok gördüğün gibi Maço yüz macoo
00 Yorumla
+1 yılBen de eyvallah diyince çok öküz gibi olduğumu hissederim diye teşekkür ederim diyecektim bir ara. normalde eyvallah saolasın derim
00 YorumlaKesinlikle katiliyorum ama teşekkürler diyen erkekte itici degil bence
11 Yorumla- +1 yıl
Ya ikisi aynı ortamda olunca itici duruyor yani. Uzun yazmak istemediğim için ayrıntıya girmedim. Teşekkürler bu arada
+1 yılItici geliyo Eyvallah demesi. Hani tesekkuler denmesi kızsı ise saol desin.
12 Yorumla- +1 yıl
Evet o da senin düşüncen :)
- +1 yıl
:))
- Devamını Gör (135)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası