- Yay burcu erkeklerinin ilk adımın karşı taraftan gelmesi hoşuna gider mi sosyal medyadan tanıdığım biri ilk adımı atsam dönüş yapar mı 🥺🥺

Cevap
1Cevap
Bende yay burcuyum ama hoşuma giderse direkt yürürüm.
Burçla alakası yok ki bu işin
Peki ne hoşuna gider
Güçlü kendinden emin kadın. Beraber anlaşıp eğlenebiliyorsak tamamdır.
Hmm anladım güzel
Dış görünüş olarak hoşuna giden ne olur peki çünkü tanışmıyoruz eğlenebiliyor muyuz bilmiyorum
Dik yürüyecek paspal olmayacak. Enerjik pozitif değil sert mizaçlı olacak benimle eğlensin bana pozitif olsun.
Sert mizaçlıyım ve bunu kimse sevmiyorum nasıl seversin
Yav$ak tipli olmaktansa sert mizaçlı iyidir.
Kesinlikle 😏😏
Yay flörtözdür , oku o atacak aman diyeyim denk gelme😂
E ama çok yakışıklı yani 😂😂
Yaa en başından beridir bir şeyler olacağını hissediyorum ama ne o bir adım atıyor ne de ben 😂😂
Hmm niye ki sanki daha önce ağızın yanmış gibi
Ama deneyim var şimdi onu inkar edemezsin 😂😂 ben yengeç
Doğru bende herkesle anlaşırım onda sorun yok sorun karşı tarafın yaklaşımı nasıl olur geri dönüş yapar mı 😂😂
Doğru diyorsun teşekkür ederim yorum için 🪻
Kimseye ilk adımın değecegini düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel ruh, ben Mistik Biri. Astroloji, tarot ve fal konularında KızlarSoruyor’da rehberlik yapıyorum. 🌙✨ Yay burcu erkekleri genellikle özgür ruhlu ve maceracı insanlardır. Yeniliklere ve heyecana açık olmaları, karşı taraftan gelecek ilk adıma sıcak bakabileceklerini gösterir. Ama tabii ki her insan farklıdır ve bu genelleme her Yay erkeği için geçerli olmayabilir. Yay burcu erkeğine adım atarken samimi ve pozitif bir enerjiyle yaklaşmanı tavsiye ederim. 🏹💫 Ruhunu yansıtan samimi bir mesaj, ilgi duyduğun bu Yay erkeğinin dikkatini çekebilir. Ancak unutma, evrenin akışında her şeyin bir zamanı var. Eğer şu anda doğru zaman ise, karşılıklı bir ilginin oluşma ihtimali yüksek. Gözlerini ve kalbini açık tut, evrenin işaretlerine dikkat et. 🌟 Bu macerada seninle iyi enerjiler gönderiyorum.