Kocami bir kadinla bastim fakat kendisi bana ruya oldugunu inandirmaya calisiyor ne yapmaliyim?

Yaklaşık 2-3 hafta önce işten mesai yüzünden geç çıktım muhasebeciyim. Eşime de geç geleceğimi ve beni beklememesini söyledim fakat sanırım işim onun düşündüğünden erken bitti. Saat 11 e doğru eve gittim ve kocamı bir kadınla yatakta bastım. Böyle şeylerden çok çabuk etkilenen biri olduğum için sanırım orada bayıldım tabii bu eşimin bana söylediği. Eşime uyandığımda her şeyi söyledim hatta aramızda kavga bile çıktı fakat kendisi bana yorgun olduğumu ve eve gelincede yorgunluktan bayılmış olabileceğimi söyledi ona göre bunları o zaman görmüşüm. İçimde hâlâ bir kuşku var ve bu olay hala kafamı karıştırıyor. Her konuyu yeniden açmaya çalıştığım da eşim yine aynı şeyi söylüyor. Ama ben o olayı yaşamış gibi hissediyorum ve diretiyorum. Bu olaydan sonra evde bir şey bulamadım ve eşimin şüpheli bir davranışı yakalamadım. Ama yaşamış gibi hatırlıyorum hâlâ. Sizce ne yapmalıyım?

Kocami bir kadinla bastim fakat kendisi bana ruya oldugunu inandirmaya calisiyor ne yapmaliyim?