İs yerindeki bir kadina asik oldum karsilikli gibi , bende kadinim evet. onunla nasil konusabilirim? Yanlis anlasilma?

Ayni is yerinde farkli bolumlerdeyiz. beni yanlis anladi ve Şu an beni gordugunde yuzunu ceviriyor. ben ise yeni basladim ilk gunden beri bakiyor gulumsuyor , kac defa goz goze geldik. muduruyle toplanti yaparken yanindan gectim bakip gulumsedi bana farkli bir gulumsemeydi. o birleri gibi soğuk degil bana cok sicak davraniyordu. Belli yani gozlerimin icine bakiyor. bende biseyler hissetmeye basladim. sonra lavabonun onunde durdu ben ordaydim ellerini yikiyordu sonra ben kactim bilmiyorum neden ama biraz sert oldu yani yanlis anladi galiba. simdi hep yuzunu çeviriyor. gidip tanisayim mi? Hic konusmadik? İsmini falan sorsam? Nasil iletişime gececegim? Niye boyle yapıyor? Yani brnim uzaktan gelecegimi gordu yanindan gececegim diye yuzunu cevirdi. Ama da benim gibi kadinlardan hoslaniyor bu belli yani.
Güncellemeler
+1 yıl
Başka görüş yok mu? Onemli benim için.
İs yerindeki bir kadina asik oldum karsilikli gibi , bende kadinim evet. onunla nasil konusabilirim? Yanlis anlasilma?