Boğa burcu erkekleri ve onları çok iyi tanıyanlar yanıtlasın sadece?

Arkadaşlar boğa erkeği neden hiç kendisi adım atmaz. Boğa burcu bir çocukla konuşuyorum ve kendisine yoğun şekilde ilgi duyuyorum. 3-4 defa buluştuk. Ben ona o kadar iltifat ediyorum defalarca kez onu beğendiğimi onunla ilgilendiğimi ve her konuda onun yanında olacağımı belirtiyorum. Ama kendisi bana hiç bir şekilde bir iltifat ya da kendimi iyi hissettirecek herhangi bir şey söylemiyor. Çok sağlam bir duruşu var çok net görüşlü biri. Kendisine fazla soru sormamdan sıkılıyor. Sadece normal şekilde sohbet etmek istiyor. Kendiyle ilgili hiçbir şey anlatmak hiçbir derdini sıkıntısını paylaşmak istemiyor. Tüm bunları yapmadığı için bende tabii olarak görüşmek istemiyorum artık demesini bekliyorum ama onu da yapmıyor. Buluşalım deyince onaylıyor buluşuyoruz çok mesafeli duruyordu genel olarak yalnız son buluşmamızda el sıkışmak ya da tokalaşmak yerine benim isteğimle sarıldık oda yine benim istememle gelişen bişey oldu. Ama mesela ertesi günü bana sarılmasaydın ya da bidaha yapma gibisinden bişey de demedi. Ben bu çocuğa anlam veremiyorum bir türlü. Kendisinden çok hoşlanıyorum. Ama onun bu tavırları beni gerçekten üzüyor :/ sizce ne istiyor tam olarak niye bu kadar mesafeli ve konuşmaya isteksiz gibi davranıyor eğer isteksizsede niye bunu bana açık açık söylemiyor. Çünkü kendisi sevmediği ve hoşlanmadığı kişiye boşu boşuna ümit verilmesine çok karşı. Yani bana ümit vermek istemese bana bunu açık açık söyleyecek de biri aynı zamanda. Düşünceleriniz nelerdir içimi dökmek istedim şimdiden teşekkür ederim yanıtlayanlara
Boğa burcu erkekleri ve onları çok iyi tanıyanlar yanıtlasın sadece?