Bitti diyince bitirip gider mi? Zaman ver düşünmeliyim diyen boğa geri gelir mi tamamen gider mi? İnatçı ve sinirli midir? Sevgisini çok aşırı belli eder mi? Başka genel özellikleri nelerdir?
Cevabın nedir?
Hadi benden sana güzel bir iyilik. eig hakkını benden kullanmanı arz ederim ama.
Boğalar:
1- Kıskançtır
2- Mantığıyla hareket ederler. Duygularıyla fazlasıyla hareket etmezler. Kafada bitirmişse o işte bitmiştir.
3- Duygusallardır. Romantiklik kısımı kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir.
4- Gürültüden ve sesden katiyen hoşlanmaz. Sessiz ve huzurlu ortam onu rahatlacak ve huzura erdirecektir.
5- Diksiyonuna yani konuşmasına epey önem verir.
6- Dış görünüşü sert olabilir lakin çok samimi ve cana yakın birilerdir. İnsanlar bunları genel olarak yanlış anlarlar.
7- İnsanları yargılamazlar. Genel olarak eleştirmezler. Oldukları gibi kabullenirler.
8- Kültürlüdür, sosyal birilerdir. Onu etkilemek için diksiyon ve karakter çok önemlidir.
9- Kırılgan birisidirler. Hırslı ve azimli. Sabırlıdırlar. Acelecilikten hoşlanmazlar.
10- Merhametli ve yardım severdirler. Bir çok özelliğini sayabilirim. Buradan bu kadar oldu.
İyi günler..14 Yorumla
Soran+1 yılpeki düşüneceğim zaman tanı bitirmek ben de istemiyorum ama bitebilir de diyip aramıyorsa ne yapacaktır , ayrılır mı?
Soran+1 yılinatçıdır ve sinirlidir , kafasından düşünüp anlatmamaya bayılır
En İyi Cevaplar
Gider, bir daha da zor bulursun. Sevgisini gostermez, cok segi gosterisini de karsı taraftan sevmez. Boganın kararları kesin ve nettir, eger işin içinde başka bir çıkarı yoksa.
00 Yorumla
şimdi ben boğayım kendmn erkek versiyonunu ele alırsaak. boğa sinirli değildr öyle gözükür gayet sakin ve üşengeçtir sinirlnmye bile üsenr ama aşırı inattır asla dediğindende vazgçmez bu arada senide seviosa belli eder bırakmaz zamana ihtycm war diosa gider geç gelir ama gelir
021 Yorumla
Soran+1 yıleninde sonunda gelir mi yani
Soran+1 yılbenim aramamı mı bekliyor yoksa bekle dediği için bekleyeyim mi
Soran+1 yılo da aramıyor canım ama
Soran+1 yılgider mi sence peki?
Soran+1 yılöyle mi dersin ya :(
Soran+1 yılbekliyorum bakalım bir süredir sessizce
Soran+1 yılsağol canım amin ya çok üzülüyorum cidden
Soran+1 yıl4 yılımı verdim ona ya
Soran+1 yılsıkılmak değil de birikimler var ya ben takmadım ama o içinde tutmuş
Soran+1 yıldüşüneyim dedi işte kavga gürültü olmadı
Soran+1 yılinşallah gelir canım dualarını bekliyorum
+1 yılOnn yüz bin milyon yil once evrenden göçüp giden yildiz gelmiş şimdinin boğa sinifina giren erkeklerine ayriliklari hakkında yön veriyorsa o da gider ve gelmez bacim emin ol..:l
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
12Cevap
+1 yılboğa burcuyum.
gerçi hiçbir konuyu burca bağlamam. karakterle alakalıdır.
ben 18 ay çıktığım kıza her seferinde ALLAH için seviyorum seni derdim.
Sevdiğime sadık oldum, ama en sonunda da üzülen ben oldum. Allah'ıma havale ettim.
Ne kadar sadıksan, merhametliysen o kadar çok üzülüyorsun.
Tabii biz de üzemiyoruz, susuyoruz peygamber sünneti diye. bizimkisi böyle bir sevgiydi...00 Yorumla
+1 yılManitim vardı boğa burcu olan çookkk kıskanç anlatılmaz yaşanır onun için ennn önemli sey güvendir eger güvenmese ve aşırı derecede kıskanırsa hemen ilişkiyi bitir ama adam gibi sever bide zevke düşkündürler:D onlara karşı her zaman dürüst olmalısınız çok serttirler ama ilk defa birine bu kadar çok aşık oldum.. bana inanmadı vee terk etti :)
00 YorumlaSevgisini belli etmez ve ben bir boğa olarak cok sinirlenirim bana terslik yaparsa ve başıma çok geldi ve hep terk edilen oldum.
019 Yorumla
Soran+1 yılerkek arkadaşım biraz zaman ver düşüneyim bitirmemeyi dedi , siz olsanız hemen mi bitirirsiniz? yoksa düşünüp de mi bitirirsiniz?
Soran+1 yılya öyle değil ben gitme dedim o da düşüneyim hemen bitirmeyeyim o zaman dedi, geri gelir mi
Soran+1 yılailelerde sıkıntı yok sadece bunaldım biraz zaman ver dedi, ben de tamam dedim ayrılık da olabilir sonu düşüneceğim dedi, yapma lütfen dedim.. üstüme gelme dedi, işte arayıp sormuyorum ama gözüm telde delireceğim... o da aramıyor mesaj atmıyor, neden böyle geri gelecek mi bitirmek mi istiyor bitirecekse neden düşünüyor anlamıyorum
Soran+1 yılAllah gönlünüze göre versin
Soran+1 yılkıskancım da biraz o hiç değil bu yüzden çok tartıştık kıskançlık istemiyormuş
Soran+1 yıltamam da kıskançlık çözülmüştü o çozulunce gitti
Soran+1 yılher şeyi açıkça konuşurduk biri mi var dedim hayır olsa demez miyim niye hayallerinle oynayayım tanımıyor musu nbeni bunaldım düşünme mlazım dedi
Soran+1 yılhayır başım açık ama kapalı da olsa sorun etmezdi daha memnun olurdu
Soran+1 yılneden ilginç ki
Soran+1 yılhımm anladım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasil bittigj onemli aşik ise son nefesine kadar cok inatcidir sinirli degildir ama sinirlenirse seni... Sevgisini cok belli etmez onu etkilemek istersen zarif bakimli kulturlu ol sakin ezik olma ve guzel yemek yap. kendimden biliyorum yatakta otoriterdir ipleri kendi eline alir bukadar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoga burcu erkekleri çok zor sinirli agresif hep kendi istediğinin olmasını ister zor karakterleri var sevgisini bellli öyle etmez bide seks çok duskunler
15 Yorumla
Soran+1 yılee düşüneceğim dedi bitirmemek için zaman tanı bana dedi.. ayrılır mı ki
Cevap sahibi+1 yılO zmn bekliyiceksn canım gercektn seviyorsa gelicktr Ztn
Soran+1 yılinşallah gelir ya duanızı bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılİns canim
- +1 yıl
sinirli değilim: @
+1 yılben bir boğa olarak zaman istersem benim içimde bitmiştir ama bitirmek istemiyorumdur o yüzden çabalıyorumdur ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılee zaman içinde geri düzelmez mi duyguların :(
- +1 yıl
çok zor :/
Kolay kolay kimseyi sevmez swverse de ömürlük olsun ister çok inatcilardir ileriyi düşünen dir boğa kolay kolay bittirmez
010 Yorumla
Soran+1 yıle aramıyor sormuyor ben mi aramalıyım?
Soran+1 yılbaşkasına gitmez sanırım ama bekle dedi ve yazmıyor bu özlemedi mi demek
Soran+1 yılemin misiniz
Soran+1 yılzaman tanı bana diyince mesaj atmamayı seçtim , o da atmıyor
+1 yılBoğa burcu erkeği sever çok sever, inatçıdır, çabuk sinirlenir, affetmiyebilir, sevgisini belli etmesede hissedersin, yalan söylemez. De mi? @AyazBedirhan
00 YorumlaValla ben bogayim bugune kadar tukurdugumu yalamadim hic bir sevgilmle tekrar barismadim. Ayrilir ayrilmaz ilk yaptigim sey numaralarini silmektir.
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha ayrılmadık zaman istedi
Soran+1 yılmesaj atmış bir tane ama yazmadım
Giderse geri dönmez, Tamamen gider yani, inatçı ve sinirlidir, Sevdiğini hiç belli etmez.
Kendime göre yazdım, bende boğayımda.01 Yorumla- +1 yıl
Aynen eski sevgilim de öyleydi oskskdkke çok gururlu ya
ben boğa burcuyum bu saydıkların ile alakam yok burçla olacak iş değil bunlar nasıl bir mantıktır bu yahu...
00 Yorumlabende boğayım tüm özellikler bende mevcut yardımcı olabilecegim birşey varsa sorabilirsin
042 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim bana bunaldım bazı şeylerden bir süre görüşmeyelim dedi , tam olarak bitirmiyoruz bak üzülme kimse de yok kafanda kurgulama dedi. ama arayıp sormuyor , tamam görüşmeyelim bir süre dedi ama ne kadar sürecek? ayrılacak mı dersin? sen olsan ne yapardın? haa giderken çok seviyorum seni biraz özlem duygularımı taze tutar umarım dedi
- +1 yıl
dalga gecer gibi söylemiş ama ilişkiye arama vermek demek ben senden daha iyisini bulamazsam sana tekrar dönerim demek beni bekle demek yani ayrılmak istemek gibi birşey oysaki seven kişi ayrılıgın aaa sını bile duymaya tahummül edemez özellikle boğalar. sevmiyor seni sordunmu neden ara vermek istiyormuş? neden?
Soran+1 yılbaşkası yokmuş açıkça konuştuk yemin etti , kıskanç olduğum için ufacık kıza selamı bana batıyordu o da kıskanç değildi ve arkadaşlarımdan erkek olanlar da vardı adaletsizlikten sıkılmış
- +1 yıl
al telefonu ara onu ciddi ciddi taviz vermeden ben ara vermek istemiyorum beni seviyorsan yanımda olursun yoksa senden ayrılıyorum o kadar de bakalım seni kaybetmekten ne kadar korkcak tepkisi ne olacak eger tamam ayrılma sen nasıl istersen öyle olsun felan derse iyi yok hala kendi bildigini okuyorsa sana ondan hayır gelmez ! bence ayrıl.
Soran+1 yılya olur mu hiç öyle şey
Soran+1 yılzaman ver görüşmeyek o arada dedi
Soran+1 yılben bitireceğim dedim hayır dedi
Soran+1 yıltamam da şu an o özlemek istiyorum görüşmeyelim dedi, ben ne yapsam boş yani , bu dediğini yapmam için gelmesi lazım ki gelir mi kestiremiyorum
Soran+1 yılsiz boğaların tüm özelliklerini taşıyorum dediniz, siz gelir miydiniz?
- +1 yıl
kafama silah bile dayasan gelmem emin olmadan konuşmam ben seni sevdigini pek inanmıyorum acıkcası gözünü aç sevse seni özlemek istemez veya seni başı boş bırakmaz başkalarına yem etmez anlatabiliyormuyum seviyorsan adam gibi sevsin yanında dursun yanında yoksa olmaz olsun böyle sevgi
Soran+1 yılçok sık görüştük özlersem tazelenir her şey dedi ama
Soran+1 yılben ayrılmak istemiyorum ne yapmamı önerirsin peki?
Soran+1 yılsevgisinden şüphe etmiyorum aslında
Soran+1 yıldediği bir şey de yok ki zaman ver dedi o kadar
Soran+1 yıl10 gün oldu görüşmedik doğru düzgün, bir ara iyi geceler demiş sana da dedim bir kere de gunaydın demiş cevap atmadım
Soran+1 yıldeme öyle ya geri gelsin :(
Soran+1 yıldaha aylar olmadı ya aylar olmaz sanırım , aramadım bugün ama onu mu beklemeliyim yoksa pazartesi salı falan diyim mi bir şeyler
Soran+1 yıltamam o zaman ben meraktan ölmeye devam yani
Soran+1 yılya biraz fazla olacağım ama sevgilim facebooku instagramı whatsappı falan hep kapatmış bunlar ne demek oluyor
- +1 yıl
bak canım benim bunun burçla ilgisi yok tamamen kişilik karakterle ilgi eger seviyorsa seni adamsa kalpte tek sen varsın dır
sıkılmıştır face felan kullanmaktan ara vermiştir bir cok nedeni olabilir cok merak ediyorsan yanlış kişiye soruyorsun en iyi ondan ögrenirsin o na sor seni seviyorum diyip eski kız sevgilisini bakıyorsa ondan sana hayır gelmez sadece sana degil banada gelmez ! kimseye gelmez sen seviyorum diyorsun sana sözüm yok kızlarda hep zalime aşık olur zaten ks den bir kız olsa 1 saniye düşünmezdi coktan tekmeyi koymuştu onun bu sözlerinden sonra :)
Soran+1 yıl@izdamiz canım bence kullanmaz
Soran+1 yılarayamam ya
- +1 yıl
https://www.kizlarsoruyor.com/uye/izdamiz
bu kim sen misin?
Soran+1 yılhayır ben değilim
Soran+1 yılfark ettim ama sonuca varamadım :)
Soran+1 yıleic seçecektim yanlış basmışım ya pardon :( yanımda mı anlayacağız yakında ararsa
Seviyosa bitti dese bile bitmez sinirli degillerdir ama kıskanç ve. Sadıktır hemen kïrılırlar
120 Yorumla
Soran+1 yılbekle dedi zaman ver umarım bitmez dedi ama arayıp sormuyor
Soran+1 yılnasıl ya ben yazmıyorum diye mi yazmıyor?
Soran+1 yılneden kıskandınız? ilk adımı benden mi bekliyor yani?
Soran+1 yılben de terk ediliyorum :(
Soran+1 yılo ediyor , kıskanç biri değil ve kıskanç olmamdan sıkılmış, bunaldığı için bir süre görüşmeyelim zamana ihtiyacım var dedi gitme dedim.. olmaz düşüneyim bırak dedi tamam dedim sonra , ama gidiş o gidiş bir kere iyi geceler demiş o kadar.. başkası da yok... ayrılacak sanırım...
Soran+1 yıldirek bitti diyeceğinden emin misin :( o beni alıştırıyor olmasın duruma , e neden arayıp sormuyor? benden beklediği için mi
Soran+1 yılyani geri gelecek mi dersin
Soran+1 yılben adım atarım da o yazmaz ya
Soran+1 yılya özleyen adam arayıp sormaz mı? zaman istiyorsa arama istemiyorum demek bu
Soran+1 yılişte onu der mi zaman isteyen o ama
+1 yılBoga burcu erkegi ozellikleri yaz googleye hepsi cikar
01 Yorumla
Soran+1 yılya oradakiler değil aradığım
+1 yılBitti der bitmez. Benden sana tavsiye önüne bak gitmesini gerektiren konuda haklıysanda bir sure arama merak edicek niye sesi cikmiyo diye yüz vermeyince cildiriolar tanidigim kadariyla.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitti dedim gitti demeyiz, ben de boğayım ama üzülüyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılille de bitiren mi olmak zorundasınız
+1 yılSessiz oluyorlar genelde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 695 cevap paylaştı.
+1 yılBurçla alakalı değil.
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026