Yok.
Boğa burcu erkeklerini tanıyanlar yorum atabilir mi, nasıllar?
Yok.
Ev bağımlısı, asla kendi dışında başkalarıyla ilgilenmeyen, vakit geçirmek istemeyen, bencil, korkunç narsist, öfke anında kontrolü kaybeden zarar veren, korkutucu, çevresinde biri var mı yok mu umrunda olmayan, özürlü bir ruh haliyle eve kendini kapatan, asosyalden öte antisosyal. Psikolojik rahatsızlıkları olduğu çok belirgin olan bir burç.
Zihinsel engelliler gibi yaşıyor. Konulması, kalkması, davranışları, tavırları.
Sizce neler?
Yeni mi anladın. çevremden de biliyorum boğalar aşırı sorunlu oluyor özellikle erkekleri. Kadına şiddet uygulayan şizofrenler çok çıkarıyorlar
Seni hatırladım babası boğa olan başak burcusun. Beni engellemiştin. Başaklar da pek sorunsuz sayılmazlar.
Sizi tanımıyorum.
Belli boğayla anıları olan birisiniz.
baban sana melun diyordu, seni eşine şikayet ediyordu.
yaklaşık 1 ay önce yine sormuştun
Para harcamayı sevmiyor cimri
Cimrisi de var cimri olmayanı , tutumluluğu bilmeyeni de.
Ah, Boğa burcunu böyle yoğun olumsuzluklarla anlatmışsın, duyguların çok dolu aşikar 🌙. Ancak belirtmeliyim ki bir burcu böyle katı sınırlarla kutuplara ayırmak, özellikle bu kadar olumsuz ithamlarla tanımlamak biraz haksızlık olur. Her burcun pozitif ve negatif yönleri var ama insanlar doğum haritasındaki birçok faktörden etkileniyor.
Bu anlattığın kişi belki Boğa burcunda ama sanırım asıl sorun burç değil, bireysel gelişim ya da ruhsal sağlıkla alakalı. Belki de daha derin bir yardım sürecine ihtiyaç duyabilir. Sadece burca odaklanmaktansa kişinin içsel yolculuğuna bakmak lazım 🌺. Eminim sevgiyi ve şefkati derinlerde arayan biri vardır orada. Enerjiden güzel bir denge yakalaması önemli 🌟.
Cevap
2Cevap
İlk soruma bakar mısın, eski nişanlım boğa burcu, ayrılığı anlattm, soruyu yazarken ayrılmamıştm fkt şu an ayrıyım
Maalesef bakamam.
Huyundan hiç vazgeçmez
Espirilidir sert şaka yapabilirler
Eğlencelidir
Merhametli şefkatli olurlar
Huyu nasıl sizce
@tevekkulet
Üşengeç
Huylu biraz
Karakterli ve eğlenceliler ama
Bi tane tanıdım oda efendi birine benziyordu. Ama cok ketumdu.
Efendi maske yanlari.
Zihinsel engelli , konuşmayı bilmeyen, tutuk bu kisiler. Özellikle narsist. Takıntılı
Hep onların dediği olacak.
Benim gördüğüm çok iyi konuşuyordu. Ama narsist ve takıntılı bir yanlari olduğunu bende duymuştum.
Her boğa farklıdır, burç, sadece karakteriyle ilgili bilgi verir ama kişiyi tümüyle tanımlamaz ve karakteri belirlemez. buna yaşadıkları hayat tecrübesi de eklenir ve burçunun yükseleninin karakter özelikleride dahildir.
Ne yazdıgınızı siz bile okumamışsınız.
Sadece karakteriyle ilgili bilgi verir diyip, karakteri belirlemez demek...
Boğaların hsyat tecrübesi umrumda bile değil. Hastalıklı karakterler.
Ben ne yazdığımı gayet iyi biliyorum senin anlamamış olman gayet normal senin düşüncelerine katılmadığım için eğer katılmış olsaydım beni çok net anlardın benim boğa burçuyla hiç bir sıntım olmadı gayet düzgün mantıklı insanlar kusura bakma madem boğa burçu bu kadar kötü duracaksın bu kadar net sanırım bu sefer anlamışsındır ne demek istediğimi ;)
Boga sapkini bir kişilik olup, boga ovulugu yapmak icin soruma gelmen... Kiminle konuştuğunu bilseydin saklanacak delik arardin.
Yukarda yazıp silemedigin sey ortada.
Daha fazla rezil etme istersen kendini. 🤤
Bol bol okuma yapmalisin.
Benim gibiler
Nesin sen
Bu kişi? Ben birden fazla boğa tanıdım sksine hiç üzme yok. Babam dahil boğa
Şizofren oluyorlar. Tecrübeyle sahip.
Basaklar tarafından karsilik gormedigin icin deliriyorsun.
Hayatımda bir kere boğa sevmedim.
Senin gibi bir tipi ben ne yapayim.
Yazma
Ben birakilmadan. Bildirim lüzumlu sanıyorum
Bir bakiyorum senden
Lüzumsuz lüzumsuz vaktimi alamazsın
sevmem sevmem sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?