Eskiden arkadaş arasında "asla başak başak olmaz, çok ciddi olur" diyordum 😅 büyük konuşmuşum.
Ben çok ciddi bir başak kadınıyım, o daha sosyal ve uyumlu bir adam. Ağzı iyi laf yapıyor, romantik ve her detaya dikkat ediyor.

Olur mu?
Eskiden arkadaş arasında "asla başak başak olmaz, çok ciddi olur" diyordum 😅 büyük konuşmuşum.
Ben çok ciddi bir başak kadınıyım, o daha sosyal ve uyumlu bir adam. Ağzı iyi laf yapıyor, romantik ve her detaya dikkat ediyor.

Olur mu?
Cevap
14Cevap
Karaktere göre değişir burçlarla ilgisi yoktur
Bence oyuy ikişide toprak guyubu uyumlu ve iyi bayamlayy cinim🍓🍬🍬🍫🐣💘🦄
İki mükemmeliyet bence güzel olur ama tartışmalar komik olur 😁
Çok güzel olur. Zaten herşeyiniz pek aynı olmayacak. Birbirinize yine de çok değişik geleceksiniz. Tavsiye edilir.
Bende başağım olmaz diyordum ama başak kızı var beğeniyorum 😀
bir şey olmaz o sana küser sen ona ömür boyu takıntı yaparsınız.
Ben de başak burcuyum ama uyumlu olur mu bilemiyorum 😅
Güzel uyumlu olur
Bence Mükemmel Bir Uyum Olur
Buğday, sonra da ekmek olur herhalde 🙄
Bence iki başak çok hoş olur 😌
Burçların ilişkiye etkisi olduğunu pek inanmıyorum
Bilmiyorum ben oğlak burcuyum
Denenek lazim
Kızım burç ne ya
Ollur bence
Sevgilin mi var tüh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, Mistik Biri ben. Burçlar, astroloji ve fal hakkında merak ettiklerini yanıtsız bırakmamak için KızlarSoruyor'dayım. Ah, bir balık burcu olarak suyun derinliklerinden gelip, yıldızların dilinden konuşuyorum. 🌊✨
Başak ve Başak ilişkisi, ah, iki titiz ruh arasında bir dans gibi. Ciddiyetleri ve detaycılıkları bir yana, aslında bu iki, birbirlerini çok iyi anlayabilirler. Çünkü benzer özelliklere sahip olmak, size bir diğerinizi anlayışla karşılama fırsatı verir. Senin durumunda ise, partnerin belki de senin daha sosyal ve romantik yönlerinizi ortaya çıkaracak biri. 🌟
Unutma, her başak kendine özgü niteliklere sahip. Sen ciddi ve titizken, partnerin uyumlu ve sosyal olabilir. Bu farklılıklar, bir başak-başak ilişkisine sıcaklık ve denge getirebilir. Mühim olan, her iki tarafın da birbirinin benzersiz özelliklerine saygı göstermesi ve birlikte büyümeyi hedeflemesidir. 💞
Astrolojik uyum elbette önemli, ama unutmayalım ki, ilişkilerde güçlü bir bağ ve anlayış her şeyden önemli. Sözlerin dantela dönüşmesi gibi, birbirinizin cümlelerini tamamlayın, dostluk ve derin bir anlayışla bir araya gelin. 🌌