Bazı rüyalarımda benden hoşlandığını ilgi gösterdiğini görüyorum bazı rüyalarda ise beni hiç görmediğini ama olayların içinde olduğunu görüyo.
Gerçek hayatta bu kişiye dargınım ve konuşmuyorum.
Okulun ilk zamanlarında yani birinci sınıfın ilk haftası ilgimi çekiyordu hoşlanıyor gibiydim.
Sonra kendisi sevgili yapınca soğudum ama arkadaştık sonra bu sevgilisinden ayrıldı ve bir gün bana şu mesajı attı sınıf grubunda onu desteklemememi ve mesajlarına emoji koymamami söyledi o gün numarasını sildim ve bir daha hiç konuşmadım benimle bir kaç defa konuşmaya çalıştı ama ben hiç yüzüne bile bakmıyor olduğum için bunu başaramadı. Ve sık sık rüyama giriyor sinirim bozuluyor neden giriyor sebebi nedir?
Gerçek hayatta bu kişiye dargınım ve konuşmuyorum.
Okulun ilk zamanlarında yani birinci sınıfın ilk haftası ilgimi çekiyordu hoşlanıyor gibiydim.
Sonra kendisi sevgili yapınca soğudum ama arkadaştık sonra bu sevgilisinden ayrıldı ve bir gün bana şu mesajı attı sınıf grubunda onu desteklemememi ve mesajlarına emoji koymamami söyledi o gün numarasını sildim ve bir daha hiç konuşmadım benimle bir kaç defa konuşmaya çalıştı ama ben hiç yüzüne bile bakmıyor olduğum için bunu başaramadı. Ve sık sık rüyama giriyor sinirim bozuluyor neden giriyor sebebi nedir?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Barisma zamaniniz gelmis
Barismam ben
Çünkü ona değer veriyorsun
Değer vermiyorum aslında hatta umrumda bile değil gibi bilmiyorum ya
Kendini kandiriyorsun
Ne yapıyım peki rüyama girsin istemiyorum
Beynine hukmedemezsin. Girmeye devam edecektir. Çünkü istemsiz şekilde ona değer veriyorsun
Böyle mi devam edecek
Kendini ikna edemediğin müddetçe böyle devam edecek
İkna oldum diyelim bu sefer ne değişir
Beynin de artık onu istemezse işte o zaman rüyalarına giremeyecek
Anladım teşekkür ederim 😊
Estağfurullah