Kişinin bilinmeyen doğum saatini bir astrolog gibi nokta atışı saptayacak bir şey yapsam bu bana iyi para kazandırır mı?

nasıl yapacagımı sormayın. reverse engineering olayı var yazılımsal olarak bunu dakikalar içinde saptıyabilirim. yazılımcıyım. astrologların rektifikasyon çalışması gibi düşünün. ama bunu tek tek kişilerle bireysel olarak ugrasarak değil de kişinin doğabileceği potansiyel saatler ve günler arasındaki saptanan ev konumlarına göre bazı kritik sorular sorarak uyumlu olacak cevaplara göre eliminasyon yaptığını düşün. uyumlu olan evlere göre alacagın cevaplardan veriyi iyice daraltarak doğum saatini dakikasına kadar nokta atış tespit edebilirsin. Hatta doğdugu gün belli değilse kişinin olaylara/sorulara verdiği cevaplarından veya tepkilerinden doğdugu günü bile bulmak mümkün bana göre.

belki kişi başı 50-100 liraya bile yaparım. niye yapmıyım taş atıcam da kolum mu yorulacak. yazılıma çizdiğim algoritma bunu otomatiğe bağlıycak zaten.

Kişinin bilinmeyen doğum saatini bir astrolog gibi nokta atışı saptayacak bir şey yapsam bu bana iyi para kazandırır mı?