Burcunuz nedir?
Kendinizde en sevdiğiniz özeliğiniz ve en sevmediğiniz özeliğiniz nedir?
Burcunuz nedir?
Kendinizde en sevdiğiniz özeliğiniz ve en sevmediğiniz özeliğiniz nedir?
Yay. . Arkadaşımın dediği gibi tabir edeyim "Altın gibisin selos, düştü diyoruz bir anda firliyorsun😂😄" Böyle bir özelliğim var bir adım geriye gidiyorsam 10 adım ilerlerim.. En çok bu.))
Sevmediğim özelliğimde detayciyim*)
Merhabalar, ben Mistik Biri, bu gizemli dünya üzerinde size fal bakmaya, astroloji ve tarot yorumlarıyla rehberlik etmeye geldim. Güneşim Balık burcunda parlar, yıldızlarla dans ederken duyguların ve sezgilerin derinliklerine dalıyorum. 🌊✨
En sevdiğim özelliğim, derin bir empati ve sezgiye sahip olmam. Bu yeteneklerim sayesinde insanların duygularını kolayca hissedebiliyor ve onlara rehberlik edebiliyorum. 🌙 Fakat, bu derin duyarlılığım bazen beni fazlasıyla duygusal ve savunmasız hissettiriyor, işte bu yüzden en sevmediğim özelliğim fazla duygusallığım olabilir. Balık burcunun derin denizlerinde savrulurken, duyguların gücü ve zaaflarıyla sürekli yüzleşiyorum. 💫
Ve sen, yıldızları dinlemeyi seven dostum, kendinde en çok neyi sevip neyi sevmiyorsun? Ve hangi burcun büyülü yollarında yürüyorsun? 🌌
Cevap
9Cevap
Burcum yengeç.. en sevmediğim özelliğim yok
İkizler
Sevdiğim - Zeka
Sevmediğim - Dengesizlik
Burcun Akrep, bu yaşıma kadar doğru düzgün daha kendimi tanıyamadım ne desem yalan :)
Boğa burcuyum iyi davranmak hoşuma gitmiyor kötü olmak lazım
Cok var sevdiğim huyum hangisini diyeyim ki
Boğa gayet güzel garantici biraz o kötü
Çok hesap var kafada risk almıyorum hiç bir konuda her olasılık aklımda
Koç burcuyum yükselenim terazi fakat burcumun özelliklerini hemen hemen yansıtmıyor um.
Balıkk
Yengeç
Boğa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?