Çok özledim rüyamda gördüm?

14 gün önce kız arkadaşım anlaşamıyoruz diyerek benden ayrıldı. Çok güzel bir ilişkimiz vardı. Öyle kavgamız vs de olmadı. Son zamanlarda ailevi ve iş hayatı olarak çok sıkıntıdaydı. İşini sevmiyordu saatleri çoktu ve yorucuydu. Hatta mola saatleri dışında görüşemiyorduk bile. En sonunda benımle ilgilenmiyorsun artık dedim. Fakat ilgilenmeyen kişi ben olduğumu söyledi ne onu anlıyormuşum ne de o beni anlıyormuş. Sonuçç bitirdi. Elimden gelen herşeyi yaptım çok çabaladım sonuçç. Engellendin... 14 gündür öyle böyle özlemedim. Tek başıma çıkıyorum sahilde turluyorum boş boş denize bakıyorum. Dün rüyamda gördüm. O kadar güzeldi ki o rüya bitsin istemedim hiç. Hatta uyandığım da gerçek falan sandım telefona baktım hemen. Yani anlayacağınız çok özledim be abi. Hani böyle derdimi de kimselere anlatmıyorum. Bir insan şarkı dinlemeye korkar mı ya. Ben korkuyorum. Abii çok seviyordum bee alıyordum onu boynumun altına yanağını okşaya okşaya uyutuyordum. Saçlarıyla oynuyordum. Kokusunu özledim bee. İstese onun için herşeyi yapardım valla. O üzülecek diye onun sevmediği istemediği herşeyi silip attım. Ben birşeyden mutlu oluyor ve olmuyorsa o mutluluğumdan bile vazgeçtim. Sırf o mutsuz olmasın diye. Ulan çoook özledim beee.

Çok özledim rüyamda gördüm?