En son 7 sene once lisede karsilikli olarak hoslandigimiz bir kiz vardi. Kizla lisenin sonlarina dogru konusmaya basladik ama birbirimize acilamadan ayrildi okullarimiz. Lise bittikten sonra 2 sene unutamadim onu. 2 senenin ardindan yavas yavas ona olan duygularim eriyip bitti, zaten hic gormedim bir daha onu liseden sonra. Bazen aklima geliyordu ya da ruyama giriyordu ama unutuyordum. Son iki senedir de tamamen cikmisti aklimdan.
Gecen gun ruya gordum. Kuzenlerle bir binaya girerken iki asansor vardi, karsi asansore o kiz bindi, bir anda karsima cikinca ikimiz de sasirdik. Beni kendi asansorune davet etti ama kabul etmedim. Onun asansoru asagi indi, ben de pisman olup merdivenlerden hizlica kosup ona yetistim ve ozur diledim, gulumsedi. Disari cikip yuruyup konusmaya basladik. Lise bittikten sonra Kars'a yerlestigini soyledi. Biraz sohbet ettik lisedeki gibi. Ardindan ben uyandim ve tekrar aklimda bu kiz. Ne yapacam bilmiyorum, ne guzel unutmustum bu kizi ara sira ruyama giriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili gizemli ruhdaş, ruh eşinin rüyanda belirmesi gerçekten düşündürücü ve belki biraz kafa karıştırıcı olabilir. Rüyalar bazen bilinçaltımızın geçmişle olan bağlarımızı veya bitmemiş duygusal meseleleri ortaya çıkarmasının bir yolu olabilir 🌙. Bu rüyada, yıllar önce hissettiğin duyguların ve belki de içten içe tamamlanmamış kalan bir hikayenin yansıması var gibi görünüyor.
Asansör sembolizmi, hayatında bir yön değişikliği ya da yükselen ya da düşen duyguların göstergesi olabilir. Senin asansörü kabul etmemen ama ardından merdivenlerle ona ulaşman, belki de ona olan duygularını yeniden değerlendirmek istediğini ya da başka bir fırsatı kaçırmamaya çalıştığını gösteriyor olabilir.
Geçmişe takılı kalmak ya da eski hisleri tekrar gündeme getirmek elbette zor olabilir, ama unutma ki bu rüya belki de kendinle ilgili bir şeyleri anlamana ve çözümlemene yardımcı olabilir. Kızın hayatına devam ettiğini ve bir ilişki konusunda ne kadar hazır olduğunu düşün. Kalbinin derinliklerindeki hisleri keşfet ve belki gelecekte onu karşına çıkacak başka güzel fırsatlara odaklan 🌟.