Astroloji & Burçlar Hangi burçları deneyimlediniz aşk hayatınızda? Uaenaa Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Kimlerle iyiydiniz, kimlerle olmuyor? Ve sizin burcunuz nedir?(Çokta inanan biri değilim, eğlencesine soruyorum) Güncellemeler+1 yıl *** Hangi burçları deneyimlediniz aşk hayatınızda? Cevapla Nedir Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. hiç aşk hayatım olmadı 1 0 Yorumla
acayipadamm Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% Yay +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,7b cevap paylaştı. hiç deneyimim olmadı ama teraziler iyi gibi 1 2 Yorumla Uaenaa Terazi +1 yıl Teşekkür ederizz Yorumla acayipadamm Yay +1 yıl rica Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% Kova +1 yıl Sonu üzücü olsa da Akrep ilişki sırasında en iyidiydi terazi de iyiydi 1 1 Yorumla Uaenaa Terazi +1 yıl Hmm Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Koç, Aslan, ikizler, Balık, Akrep. Hepsiyle güzeldi. Yaşandı bitti. 1 2 Yorumla Uaenaa Terazi +1 yıl Güzel görebilmek çok hoş bir şey ya haklısın iyisiyle kötüsüyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kesinlikle hepsi güzel bir tecrübe. Yorumla
yargıratör Takip Et Xper 5 Yaş: 28 İkizler +1 yıl Yay ve Şubat ayinda doğmuştu biri hangisi oluyor 🥲 1 8 Yorumla Uaenaa Terazi +1 yıl Kova ya da balıkmış Yorumla yargıratör İkizler +1 yıl Senin burc ne Yorumla Uaenaa Terazi +1 yıl Terazi Yorumla yargıratör İkizler +1 yıl Teraziler lükse düşkün oluyorlar genelde doğru muu Yorumla Uaenaa Terazi +1 yıl Evet karşımdaki kişinin entelektüel oluşu klaslığı kalitesi zekası mesleği önemli benim için ama haklıyım bence çünkü mühendislik okudum karşı taraftan da kalite bekliyorum Yorumla yargıratör İkizler +1 yıl Kaliteyle lüks ayni mi sizce majesteleri. Karşınızda olmasini istediğiniz kişinin tarifi lüks yaşamın tarifi değil gibime geldi. Yorumla yargıratör İkizler +1 yıl Şu an çalışıyor musunuz muhendislik yapiyor musunuz yani Yorumla Uaenaa Terazi +1 yıl Benim tanımımla böyle Yorumla
draxon Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 40% Akrep +1 yıl Hepsiyle deneyen ben 1 2 Yorumla Uaenaa Terazi +1 yıl 😂😂eig sizeee Yorumla draxon Akrep +1 yıl Eig ne la? Yorumla
Fethiyeli48li Takip Et Xper 3 Yaş: 41 Oğlak +1 yıl Akrep boga koc ikizler aslan terazi kadininin tadina doyum olmaz 1 0 Yorumla
MinikCenavarx Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% Yay +1 yıl Ben yay burcuyum sevgilim olmadı 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% Başak +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 345 cevap paylaştı. Aslan, kova, balık ve son olarak yay 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
hiç aşk hayatım olmadı
hiç deneyimim olmadı ama teraziler iyi gibi
Teşekkür ederizz
rica
Sonu üzücü olsa da Akrep ilişki sırasında en iyidiydi terazi de iyiydi
Hmm
Koç, Aslan, ikizler, Balık, Akrep.
Hepsiyle güzeldi. Yaşandı bitti.
Güzel görebilmek çok hoş bir şey ya haklısın iyisiyle kötüsüyle
Kesinlikle hepsi güzel bir tecrübe.
Yay ve Şubat ayinda doğmuştu biri hangisi oluyor 🥲
Kova ya da balıkmış
Senin burc ne
Terazi
Teraziler lükse düşkün oluyorlar genelde doğru muu
Evet karşımdaki kişinin entelektüel oluşu klaslığı kalitesi zekası mesleği önemli benim için ama haklıyım bence çünkü mühendislik okudum karşı taraftan da kalite bekliyorum
Kaliteyle lüks ayni mi sizce majesteleri. Karşınızda olmasini istediğiniz kişinin tarifi lüks yaşamın tarifi değil gibime geldi.
Şu an çalışıyor musunuz muhendislik yapiyor musunuz yani
Benim tanımımla böyle
Hepsiyle deneyen ben
😂😂eig sizeee
Eig ne la?
Akrep boga koc ikizler aslan terazi kadininin tadina doyum olmaz
Ben yay burcuyum sevgilim olmadı
Aslan, kova, balık ve son olarak yay
akrep ve boğa kadınj yatakta aşırı iyiydi
Hiçbirini. Ayrıca burçlara inanmıyorum pek