Neler deneyimlediniz bu burçlarla? Ben yazıyorum. Yay burcuyum.
Kova= Çok ben bilirim havalarında, herkesten intikam alma peşinde
Koç= Çok inatçı ve sen adım attıkça atıyor ama çok ince düşünceli
Oğlak= Çok duygusal ve çok değer veriyor
Aslan= Espri kalitesi güzel ama boğuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAslan çok bağımsız ve bireysel, bağ olmuyor. Yengeç çok duygusal ve yapışkan. Terazi dengeli olması gerekirken dengesiz. Akrep zaten mazallah. Balık duygusal ama saf değil. Kova beni çekmez. İkizler de muhafaza... Yay çok gevşek, kamu malı, sana ait olmayan ve herkese ait olan boş bir çar. Koç kendini ve seni dışarıdan koruması gerekirken kendisiyle bile baş edemeyip bu yüzden senle kavga eden ve olması gereken yerde varlık ve güç gösteremeyen sorunlu bir karakter. Boğa'dan fayda görmedim. Oğlak da defolsun. Başak kahır, bela.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aslan: adamla tanışır tanışmaz evlilik hayali kurdu, en son desim ki nolaaayyyyy hemen topukladım, çünkü aşırı sıktı.. 🥱
Oğlak: sürekli trip attı kız arkadaslarımdan bile kıskandı, oyun oynarken beni ihmal ediyosun dedi (onu cagırınca gelmezdi) 🥲😄
Başak (sevgilim degildi ama uzun süreli bi flört dönemi oldu) : adam da bir ego var bir kasıntılık var anlatamam, narsistti de ayrıca.. 😐😐
Son olarak şu an ki sevgilim YAY... 🍀😈💛
Ben de yay burcuyum oh be dünya varmış dedim. O kadar muhteşsm ki espri anlayışımızdan tut duygusal mana da bile beraber güler aglarız. Aşırı güzel giden bi beraberlikteyim😄😄💛💛💛03 Yorumla
u +1 yılMuhatap olduğum burçlar:
İkizler düşman başına, dengesiz, sıkılgan, gözü hep dışarda, bencil.
Balık çapkın, duygusal falan da değiller, manipülatör ve yalancı.
Oğlak saman altından su yürüten cinsten.
Başak bütün kadınlar aşık.
Kova aynen detayda yazdığın gibi çok kindar, sürekli bir şeylerin hesabını yapıyorlar.
Aslan egoist, çıkarcı, menfaatçi aşktan zerre anladıkları yok, perde önü ve arkası var onlar için.49 Yorumla
u Boğa+1 yılRicalar ona göre djdjs
Yay+1 yılEe sen de balık burcusun biz sana diyor muyuz flörtöz oluyor diye balık kadınları sjsjs
balık erkeklerine gelince çapkın, kadınlarına gelince o yok sjsjs ben de balıgım
u Boğa+1 yılHaa yok boğa burcuyum ben 😅
Başak+1 yılAslan kesinlikle doğru
u Boğa+1 yılİkizler asla kötü özelliklerinden bahsetmez 😂
Başak+1 yılBoşverin erkeklerin hepsinin kafa kırık bence lskfk
u Boğa+1 yıl@sdkdkkfkglg harbiden ya shdja
Balık, çok boğuyor sürekli tepende, ama güzel seviyor.
Kova, çok kararsız ve bencil, ama açık fikirli ve anlaşmak kolay.
Boğa, sinirli inatçı bir kere kıskandı mı da bittin, ama.. yani, boğayı boğaya bırak üstlerine kapıyı kilitle farkında bile olmazlar. 🙄
Burcum boğa.
17 Yorumla
Boğa+1 yıl@asdddsdss teşekkürler
Yay+1 yılNiye kovalar tatlı değiller mii
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
47Cevap
+1 yılBoğa yengeç aslan oğlak boğalar aşırı sinirli ve inatçı 2 yıl boyunca sevgili olduk ve meğer aldatmis haberim olmamış ayrıldıktan sonra öğrendim kız söyledi.
Yengeç sanırım en sorunsuz ilişkimdi gayet seviyodum ciddi düşünüyodum hatta 1 yıl sürdü ama artık sevmediğini söyledi soğuk yapmaya başladı askere gitti geldi falan ailesi bişeyler demiş sözde ayrıldık.
Oğlak en toksik ilişkim oğlakla oldu birbirimize çok zıttık baya bağımlı gibi biseydim oda aldattı vs ayrıldım
Aslan ondada biraz toksiklik vardı aslında bi süre iyiydik sonra onunlada ayrıldık yürümedi.110 Yorumla
Balık+1 yılBen balığım
Yay+1 yılyengeçler ile balıklar arasında büyük fark var ikisi de su grubu olsalar bile.
duygusal olan yengeçlerdir. balıklar empatileri yüksektir. yengeçlerde empati olmaz varsa bile düşüktür narsizm bunu engeller.. sürekli kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar. bir yengeç suçlu olsa bile onunla tartışırsan seni suçlu hale getirir toksiktirler. narsisttirler ve hep kendini düşünürler. içten pazarlıklıdırlar yengeçler, balıklar öyle değil. kafalarında bin tilki döner. yengeçler ağır hasta bana göre. aşagılık kompleksli yengeç çok gördüm. aşağılık kompleksini kanıtlamak için sıradışı yaşı kendinden çok büyük kadınlara bile yönelebilirler. amaç farkını belli etmek. aynı anda 10 kadını çaktırmadan idare edebilirler ve hepsini kıskanırlar odaya kitlerlerle sahiplenmeye kalkarlar. gönülleri tek eşlilikten yana değildir. bu bile aşagılık komplekslerinden kaynaklanıyor. bazı yengeç burçları bu gerçeği kendilerine itiraf edip yüzleşemeseler bile çogunda vardır bu. balık burçları bunu yapmaz. balıklar bağlandıgına sadıktır. ve evet flörtözdürler ve gizli manipülasyoncudur. ama bir balık burcunda bir hırsız bile bulamazsınız.
Yengeç+1 yıl@acayipadamm sizin burcunuz ne bayım?
Yay+1 yıl@Vicdanlıyım balık
Yengeç+1 yıl@acayipadamm teşekkürler. Fakat yengece haksızlık yapıyorsun bak erkeği berbat qma yengeç kadını genelde çok iyidir yükseleni de önemli. Ayrıca tanıdığım balık kızı aynı anda 50 kişiye yazabiliyodu ona
Yay+1 yıl@Vicdanlıyım balık kadınları evet öyle ben zaten inkar etmiyom flörtözdür dedim zaten. ayrıca yengeçlerin kadınları erkeklerine göre vicdanlı onun da farkındayım. ama tüm erkekler benim olsun diyen yengeç kadını da tanıdım ben. ha cinsiyet etkisiyle erkekleri kadar değiller kabul ama şu asagılık kompleksiniz insanı cidden sogutuyor.
Yengeç+1 yıl@acayipadamm o konuda haklısın b3nde de var ama balık da pek ozguvenli degil
Yay+1 yıl@Vicdanlıyım balık kadınları mı özgüvensiz diyosun? yoksa genel olarak mı
Yay+1 yıl@Vicdanlıyım
mutlaka bak buna.
Atayizler hadi açıklayın bu da mı tesadüf? ↗
1) başak: takıntılı aşırı mükemmeliyetçi bu yüzden hep kendimi yetersiz hissetmeme neden oldu, ne istediğini bilmeyen çabuk sıkılan bı burç. Uzun ilişkilerin insanı değil.
2 ) balık: Ne düşündüğünj , hislerini pek belli etmeyen biriydi, beni seviyor mu sevmiyor muydi hiç bi zaman emin olamadım
3) ikizler: egoist, kendini beğenmiş. Asla güvenilmeyecek ve aldatmaya da meyilli bi burç
Dipnot: bu üç burca sahip erkekleri gördüğünüz gibi kaçın kızlar, benden küçük bir tavsiye41 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 938 cevap paylaştı. Ben ikizlerim. Yengeçle oldu. Burç olarak bir sorun yoktu. Herkesin ikizler yengeç olmaz demesine rağmen çok iyi anlaşıyorduk. Ben biraz daha hareketli deli kalıyordum ona göre. O biraz daha sakin taraftaydı
13 Yorumla
+1 yılKoç, Bencil, Egoist, Kıskanç
Balık : Hayal dünyasında yaşayan Psikopatlar
Yengeç : Kıskanç psikopatlar, kıskanınca freddy krüger gibiler
Aslan : Gösteriş budalası, herşeyi en iyi ben bilirim, Narssist psikopatlar
Terazi : Mümkünse kaç, herşeyi kafaya takan, 10 yıl üzerinden geçse hala o konuda takılı kalan psikopatlar.
Oğlak: Eh nötr, kıskançlar ama iyiler
İkizler : Yanar döner , bi dedikleri bi dediklerini tutmuyor.
Bunlar erkekler.
33 Yorumla
Kova+1 yılterazi düşman başına
Kova+1 yılBu arada Kovayım hiç birinden intikam almam Allaha havale ederim. Ama evet biliriz burçların içinde en meraklı ve zeki burç bunu diğer burçlar kabul etmesede.
+1 yılBurcum; Koç
Terazi= bazı konularda çok iyi😈 feminen karakter bazen denge bozulması
Yay=. Anaç, huysuz
Balık= Çok duygusal
İkizler= denge hiç yok18 Yorumla
Koç+1 yılYazmıştım, bana anaç olanı denk geldi😂 ben bilirim benim yolum doğru”
Liderlik yönü güçlü olan koç için zor bir şey.
Koç+1 yılSanırım, gerçi yinede çok inanmıyorum, yıldıznameye inanırım fakat burçlar biraz safsata gibi geliyor.
Koç+1 yılEğitim seviyesinden ziyade, yaşadığı tecrübe hayata bakış açısı ilişkilerde belirleyici oluyo (r)
Koç+1 yılOğlak sevgilim olmadı, malesef😂
+1 yılYengeç erkeği aşırı gururlu ve anaçtır cam gibi kalbleri var balık erkeği başlarda çok isteklidir ona ayak uydurmazsanız sıkılır kaçar akrep erkeği acayip uçkuruna düşkündür ve iyi yalan söylerler koç rekabetçidir ilişkide onla kendinizi bir anda yarış halinde bulabilirsiniz spora aşırı düşkündürler yay erkeği gezmeye bayılırlar onun üstüne giderseniz çok çabuk sıkılır sizden kaçar bir yay erkeği ne zaman evlenmeye niyetlenir biliyormusunuz? Söyleyeyim hemen sizi arkadaşlarıyla tanıştırır onların ortamına sokar sizinle aranızda olan ilişkinizi arkadaşlarının fikrini alırlar ikizler erkeği gezmeyi sever eğlenmeyi ona ayak uydurun hayatınızı yaşayın çapkınlık var biraz
20 YorumlaHiç sevgilim olmadı ama Başak burcu olan biriyle tanışmıştım. Adamın tek sohbeti para iş nasıl milyoner olurum..🙄
21 YorumlaYay hariç hepsinle oldum çok şükür güzel şeyler denetimtlemiş olsam şu an biriyle evli olurdum zaten.
Balık manipülasyoncu
Akrep cinselliğe düşkün bir burç fazlası sıkıntı
Yengeç aşırı hayalperest maalesef bende yengecim
Kova çok durgun sıkıcı
İkizler bilindiği üzere çift karakterli
Başak aşırı düz bir karakter
Terazi dengesiz bir dediği diğerine uymuyor
Oğlak oğlak iyidir ama o beni terk etmişti
Aslan çok akıllı
Boğa mı evlerden ırak01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim 3 sevgilim oğlaktı hemde aynı gündü doğum günleri 😊kendimde oğlak burcuyum aşrı kıskanç ve gururlu oluyolar. Boğa Burcu sevgilimde. Çapkındı egoluydu kendini beğenmiş. kıskançtı. Balık burcu sevgilim vardı çok duygusaldı şiirler okur romantikti. şuna dikkat ettim su grrupları genelde duygusal romantik. toprak grupları egolu inatçı kıskanç
211 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok doğru
Cevap sahibi+1 yılOğlak burçları çok sadık oluyolar dürüst oluyorlar. uzun ilişkilerim hep oğlak burçları ile oldu 5 yıl biri ile 2 yıl diğeri ilede 2: yıl
Cevap sahibi+1 yılOdamı oğlak
Cevap sahibi+1 yılBende oğak alıngan hemen kestirip atan gurur ön planda Allah yardımcın olsun diyim 😊
Yay+1 yılBir balık olarak yorumunu beğendim cevap sahibi sjsjs
ama ben şiir okumam romantiklik var galiba sjsjs
oğlakların dişi gibi olduklarına katılıyorum. biraz da odun tipler oluyorlar duygu sıfır
Boğalar gerçekten çok inatçı. azgınlar da sjsjsjs
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler 🙏 yengeç ve balıklar çok duygusal olduğu için ben yapamıyorum oğlak olduğum için hakkatten odun kaliyorum o yüzden beni oğlaklar cekiyor
Yay+1 yılyengeçler ile balıklar arasında büyük fark var ikisi de su grubu olsalar bile.
duygusal olan yengeçlerdir. balıklar empatileri yüksektir. yengeçlerde empati olmaz varsa bile düşüktür narsizm bunu engeller.. sürekli kendilerini haklı çıkarmaya çalışırlar. bir yengeç suçlu olsa bile onunla tartışırsan seni suçlu hale getirir toksiktirler. narsisttirler ve hep kendini düşünürler. içten pazarlıklıdırlar yengeçler, balıklar öyle değil. kafalarında bin tilki döner. yengeçler ağır hasta bana göre. aşagılık kompleksli çok gördüm. aşağılık kompleksini kanıtlamak için sıradışı yaşı kendinden çok büyük kadınlara bile yönelebilirler. amaç farkını belli etmek. aynı anda 10 kadını çaktırmadan idare edebilirler ve hepsini kıskanırlar odaya kitlerlerle sahiplenmeye kalkarlar. gönülleri tek eşlilikten yana değildir. bu bile aşagılık komplekslerinden kaynaklanıyor. bazı yengeç burçları bu gerçeği kendilerine itiraf edip yüzleşemeseler bile çogunda vardır bu. balık burçları bunu yapmaz. balıklar bağlandıgına sadıktır. ve evet flörtözdürler ve gizli manipülasyoncudur. ama bir balık burcunda siz bir hırsız bile bulamazsınız.
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısınız katılıyorum 👏👏👏
Akrep deliler gibi aşık olur vede onunla hayattan insan haz alır, seksdede iyidirler
Oglak asırı bencil vede hep bencidir ama sadıktır
Bittimi bitmişdir onedenle sanki birazda yüzeysel
Başak sadık vede evcimendir, hep dogru kişiyi bulma cabasındadır vede herjes bir kusur bulur.
Sevdigine yapısır bırakmaz, sekste iyidirler00 Yorumla
+1 yılYaylar çok dengesiz oluyor. İkizleri söylemeye gerek yok. Yengeçlerde menfaatçi olur. Çoğuda vermem diyip veren cinslerden hemde arkada dahil. Sadece para yedirin ve huylarına uyun canavar çıkar içlerinden. Boğa kadınları daha aile yapısında koçlar işine geldiği gibi. Terazi kadınları işi bitene kadar
00 YorumlaBalık burcu asla romantik duygusal falan değil. Melankolik, depresif, insanın hayat enerjisini sömürüyor. Başka burçtan sevgilim olmadı ama boğalar iyi gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki yengeç.
Boğa: kıskanç, şımarık ama iyi anlaşabildiğim bir burç
Yengeç: 6 yıldır birlikteyim, biraz melankolik, anlayışlı, sabırlı, fedakar. Bi o kadar da sinsi saman altından su yürüten cinsten.
Koç: Allah bütün yengeçleri koçların şerrinden korusun amin ahahdhldg10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKoç; egolu, süründürür, taktik peşinde hep
Aslan; cimri, uymaca akıllı, yalancı, dalgacı
Boğa; yemek düşkünü, sen aramayinca aramaz sormaz, ciddiye almaz, hafif kibirli
ve komik.
İkizler; yapışkan, bir an boş bırakmaz, bonkör, çok konuşan, gözü fır dönen, aldatan ve bundan gurur duyan. Guvenilmez10 Yorumla
+1 yılHiç sevgilim olmadı ama genel olarak yorumlayabilirim ilk olarak terazi egolu, dengesiz, flörtöz oğlak sıkıcı, iş kolik, rahat
ikizler dengesiz kararsız10 YorumlaValaha inanmiycaksiniz ama bi tane oldu son oldu başak oda ve zor çapkın oluyorlar mantık düşkünü oluyorlar oyuzden dikkat etmek anladım buralara pek bel bağlamam ama kişinin kendi de önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoğa ve oğlakk, koçla olur gibiydik anamı... yaniii kötü tecrübeee ama en güzeli oğlakla
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİlk başta güzeldi sonra olmadı
Cevap sahibi+1 yılTavsiye etmem de
Oğlak1 yılBurcunuz nedir
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkzler ve aslan oldu iki tane ikizler deneyimi yaşadım ikisininde gözü dışardaydi saygısız, çocukça şımarık hareketleri vardı ihanete meyilliler yani. ikinciyi her ikizler syni degildir diye yaptım ama aynı çıktı 🤣🤣🤣dedim onyargılı olmiyim diye ama iğrenç çıktılar.. aslan burcunda da çok yalana şahit oldum..
00 Yorumla
+1 yılSevgili değilde flörtlüktü benim hep, maalesef atıştırmalıktan ana yemeğe geçmek nasip olmadı.
Balık İkizler Kova yengeç erkegi aman aman bunlardan kaçın trip psikolojik sorunlu kötüler. Yay ve kaçtan da kaçın
10 YorumlaSen birde balıkla tanış yaşa, cok güzeldir, ama cok yogun yaşar, öldürmez süründürür, ölmeden seni bırakmaz
10 Yorumla
+1 yıl
Başak burcuyum. Genelde Balık, koç ve Başak burçlarıyla geçinebiliyorum. İkizler ve Teraziyle, kesin geçinemiyorum10 Yorumla2 boğayla imtihan oldum.
İkisi birbirinden çok farklıydı.
Anlaşma durumunda sıkıntı yoktu ama bilemiyorum Altan 😃12 YorumlaYengecim, yengeç burcu kadını ile daha iyi anlaşıyorum. Aslan ukala, kova tezcanlı🤭
20 Yorumla
+1 yılOğlak çok duygusal yazdığınız yerde koptum gittim ya gördüğüm en taş kalpli kişiler oğlaklar. Taştan bile olsa kalpleri yok, direkt yok.
25 Yorumla
Oğlak+1 yılBen 12 burcun 12’sinden de sevgili veya flört yapan biri olarak bana kafayı yedirten üç kişi vardı, üçü de oğlaktı. Bilmiyorum ya aşırı gamsız, alaycı, kibirliler. (Not: Ben de oğlağım 😂)
Oğlak+1 yılKadınlarda farklı oluyor bence. Ben bin kişiden birini anca severim ama tam severim. Sevmezsem de köpek gibi davranırım maalesef o kişiye. Duygusallık olarak çok değişiyorum ya dönem dönem.
Aslan burcuyum niye öyle dedin'ki şimdi, akrep Burcu kızla sevgili oldum hiç anlaşamadım durmadan trip, yol verdim ben'de sıkıntılı Burç, anlasabildigim burç yay öyle .
07 Yorumla
Başak+1 yılLiderliği severim diyorsun egoistsin işte kimseyi yönetemezsin dengeler sağlanmalı
Başak+1 yılBenden yakışıklısını bulamaz ne ergen misin kskdkg gideni tut diyen yok zaten ama ben merkezci davranmak sadece sana zarar verir.
+1 yılHiç hatırlamıyorum
Aşık olduğum adam koçtu aldattığı için çöl kötü yorumlar yaparım o yüzden susuyorum nsndjdjsjz
Bir de oğlak var o da aşırı inat aşırı kıskançtı aşırı ilgilydi ama03 Yorumla
Yengeç+1 yılEvet ama aşırı kıskanç oldukları için insan boğuluyor
Hayatım da 2 kadın oldu 2 Side Koç burcuydu ben onlar gibi sözünden dönen insan görmedim seviyorum ölüyorum deyip en ufak zorlukta bile arkalarına bakmadan gidişlerini izledim 3. kez düşmem bu koç burcuna
36 Yorumla
Başak+1 yılIki koç mu Allah korumuş seni birader Verilmiş sadakan varmış
Başak+1 yılBir tanesi Benim Bütün hayatımı mahvetti şu anda iki oğlumla beraber yaşıyorum 5 yıldır
Başak+1 yılAynen çok şükür kurtulmuşuz
+1 yılHiçbirinin burcuna bakmadım, 1 buçuk yıllık sevgilimin dahi burcunu bilmiyorum şu an :d
10 Yorumla
+1 yılboğalar cidden seviyor ama cnsellik düşkünü sevdi mi unutamaz
koçlar çok alıngan nazlı aman diyim uzak dur11 YorumlaSevgilim olmadığını için ve özellikle burçlara inanmadığımdan dolayı boş geçiyorum
10 Yorumla
+1 yılMercimek kadar aklı olan bence aşktan ve 12 burçtan da uzak durur ama oğlaktan özellikle uzak durur. Oğlak erkeği kadar duygu fakiri birisi olamaz.
11 Yorumla
+1 yılYay kadiniyim iki yengeç erkegiyle ve yay erkegiyke yaşadım yengeç erkekleri enerjimi bitirdiler uzak durun ya
110 Yorumla
Yay+1 yılOlma zaten pişman olursun
Yay+1 yılAkıl sağlığın için evet bulaşma
Yay+1 yılKendini psikologla konuşurken bulursun
Yay+1 yılAhahahhah
Yay+1 yıl@asdddsdss
yengeç erkeklerinden uzak dur. sana bir şey atarım şok olursun : )) profilimde bir soruda paylaştım ama gizli oldugu için takip atarsan görürsün soruyu.
Yay+1 yılAttm
Yay+1 yılkabul ettim. soru linkini atıyım direkt
+1 yılBalık burcu ile oldum olmaz olaydım dedim terazi burcu ile deneyimim oldu çok eğlenceliydi boğa burcu ile oldu çok korumacı çıktı
02 Yorumla
Aslan+1 yılAslan
Gizli Üye(30-35)+1 yılKarakterli insanların karakterini yanlış insanların da yanlışını burçlara yüklemeyin … burçlara inanmayın
10 Yorumla
+1 yılBende kovayım intikamcı değilim Allaha bırakırım genelleme yapmak yanlış.
12 Yorumla
Kova+1 yılAnladım
+1 yılValla 1 tane ilişkim oldu oda ikizlerdi lanet lânet Allah korusun bulaşmayın derim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer burcu denedim. Yengeç'te kaldım oradan ömür boyu devam.
22 Yorumla
Yay+1 yılaşırı narsist aşagılık kompleksliler. dikkat et aldatmasın bi tek seni seviyorum diyip. öyle kurnazlar ki 10 tane kızı idare edebiliyorlar çaktırmadan. bunu niye yapıyolar dersen aşağılık kompleksli oluşları nedeniyle kendilerini ispatlamaya çalışıyorlar her kadın benim kafasına giriyorlar ve çok kıskançlar. zaten en narsist burç seçilmiş yengeç
+1 yılOğlak, sürekli kendini övme peşinde zeki olduğunu sanıyor
Başak, çok iyi yürekli
Aslan, yorumsuz 🥴00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkreplere karsi hep bi ön yargi var ama bir koc burcu Kadini olarak akrep burcuna bayiliyorum. Maximum ilgi Maximum sevgi hepsini hep en derinden yasadiklari icin Ben cok seviyorum sahsen. Ayaklarimi yerden kesiyor o kadar inatci da degiller. Akreple kesin deneyebilirsin bir ates burcu olarak 😍
Kocum ama aslanlarla Hic anlasamiyorum Misal. Ikimiz fazla dominant olup orta yolu bulunmuyor hep bi üstünlük pesindeler 👎🏼
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yengecim , yengecle evlendim biraz zor oluyor kimse ilk adımı atmak istemiyor herhangi birşeyde yine eşime kalıyor tabi , eh birisi atmak zorunda😃
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZor vallahi kaprisimiz çekilmez ikimiz de trip yapıyoruz iflah olmicaz😅
Yay+1 yılprofilimde yengeçlerle ilgili bişey paylaştım ama profil gizli olunca soruyu göremezsin. yengeç erkekleri saman altından su yürüten cinstendir dikkatli ol aldatmasın seni.
Cevap sahibi+1 yılAnladım teşekkürler
Yay+1 yılsoru linkini atıyım direkt
Cevap sahibi+1 yılOlabilir , ama her şey kaderdir , erkek böyleyse ve ya kadın ne yapılabilir ki sevgili olsa ayrılır evliyse çocuğu yoksa yine ayrılabilir ama çocuğu olanlar ayrılmasi zor, ben herkesi emanetleri zayi olmayan Allah'a emanet ediyorum, o bizi korur
Yay+1 yılinan bana bu şekilde çok fazla yengeç tanıdım özellikle erkekleri sıkıntı. tabi hepsi öyle olcak diye kural yok. doğum haritasında bir bölgesi iyidir ve o da sana denk gelmiştir kaderine şansa bala. o yüzden böyle çıkmamıştır seninkisi.
Yakında bütün burçları tamamlaman dileğiyle
01 YorumlaOlmadım hep rededip sonra geri dönüyor bu oğlaklar
04 Yorumla
+1 yılYayım.
Koç: İnatçı, zorba ve kaba
Kova: Uyumlu, ağırbaşlı, tatlı, bebeksi
Yay: Kusursuz 😃10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAkrep - yatakta çok iyi romantik sahiplenir ve duygusal çabuk ikna olan bir cilveyle dünyaları önüne seren 😀 (nişanlıyız)
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok asla değil sevgili olmadan önce de ilişki düşünmüyordu
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen koçum yay ile olmak istiyorum olursa da arkadaşlığı bitirdi en son
220 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYo bu hiç öyle değil gibi biraz fazla kırıcı ve odun aman azıcık cıvık da olsun yeterki gelsin özledim
Cevap sahibi+1 yılEvet hayırlısı o olsun tam odun da değil aman millet zamanla daha samimi olur bizimki duvarı ördü şimdi de askerde dua ediyorum adım bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılYok be onda o yok bir cilt sorunu var ondan heralde aman beni istemiyor ki bir adım atsa diycem gel evlenek 41 velet sevelim
Cevap sahibi+1 yılYok bunun karı ortamı bir motoru var
Cevap sahibi+1 yılGelir askerden de bana gelmez neyse gelecek diyem belki gelir
Yay+1 yılyaylar aşırı odun ve patavatsız çok yakından tanıyorum birini. cidden öyleler. kafaları çalışmıyor zorda kalmadıkça. mafyababalarının en çok çıktıgı burçtur. Kendilerine çok güvenirler ve toplu katliamlarda ünlülerdir. sedat peker, müge anlı ve stalin yay burcuydu
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm valla zeki benimki
Yay+1 yılsana öyle gelmiştir. yaydan zeki adam çıkmaz. imkansız. kemal kılıçtaroğlu da yay. sadece özgüvenleri yüksek , maceracılar ve neşeliler.
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm yok hem kültürlü Zeki de bayağı yabancı dil de güzel bir kürdonun oyle olması biraz zor
Yay+1 yıldemek ki o kendini yontmayı başarmış sjsjsjs normalde çok odun kaba saba tipler olurlar. bir de çokbilmişlik yaparlar bilgi sahibi olmamasına ragmen
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm gayet bilgi sahibi sağlık konusunda da baya bilgisi var aman neyse
Yay+1 yılişte binde bir denk gelmiş sana öylesi sjsjs herşeyi statüyle ölçen tipler de oluyorlar genellikle. zaten ateş burcunun en delisi yay. aynı hava grubunun dengesiz ikizleri gibi sjsjs, su grubununki de balık. topragınki başak. en çok seri katiller bu değişken burçlardan çıkıyormuş.
Cevap sahibi+1 yıl@acayipadamm sana dedim ki mesela dedim biri ölse dedim onu ben öldürsem dedim suçu da sana atsam bana kızar mısın dedim üzülme sana kıyafet getiririm temiz dedim bana dedi ki ben seni o zaman yanıma almam çok kırıcıydı
Yay+1 yıl😂😂😂
Şu burçlara inandığınız kadar iman etseniz yemin ediyorum VIP cennetlik 👌😅
00 Yorumla
+1 yılEn iğrenç burç koç burcudur onlardan uzak durun diyeceklerim bu kadar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşak burcuyum
İkizler:çalışkan , bonkör, değer veren üstüne düşen
Yengeç: kendinden taviz vermeyen , sevince hissettiren ama gururu önde olan, narsist
Aslan : aşırı egolu, hep benler, hep kendini haklı gören
Akrep: vicdanlı, tutkulu, çok bilmişler bi okadar da tehlikeli00 YorumlaSeksde istekli olsun istekli olsun burç falan önemli değil 😃😃
08 Yorumla
Boğa+1 yılSeni anan eldivenle mi sevdi abi bu nasıl cümle ya
Boğa+1 yılya*
Boğa+1 yılAök*
Boğa+1 yılSeninki saçma olduğu için yorum yaptım
Boğa+1 yıl?
+1 yılBalık =allah kahretsin
Oğlak =Sever Çok Sahiplenir ama sorumsuz31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu burçla sevgili oldum veya normal konuştum aman diyim 😂
10 Yorumla
+1 yılBaşak erkeği ve akrep kadını asla olmaz çok toksik bir ilişki ve akrep kadınına hiç bir anlamda uymuyor
11 Yorumla
Akrep+1 yılAkrep erkek kadın uyumu muazzam tutku güven vermek bakımından tam uyumu yakaladım
- Astroloji & Burçlar konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılZodyagı 3 tur döndüm dermişim sdfgh şaka şaka :P
11 Yorumla kova yengeç oğlak balık hariç hepsiyle
110 Yorumla
Yay+1 yıl
Yay+1 yılyükselen aslandandır öyleyse. genellikle yükselen burçlar insanın tipine etki yapıyormuş
Başak'tı sanırım. Ben İkizlerim.
17 Yorumla
İkizler+1 yılYengeç kadını çok tanıdığımı hatırlamıyorum. Fakat hakikaten Üniversite yıllarımda Yengeç burcu bir kız vardı. Hakikaten çekici bir tipti. O olmadığım yerde dahi beni soruyordu arkadaşlarıma falan, onu görmezden gelmemden falan hiç hoşlanmazdı. O hatırıma geldi şu an. :D
Gizli Üye(18-24)+1 yılİkizler çok dengesiz ve nerde ne yapacağı belli olmuyor
20 Yorumla
+1 yılAslan burcu bence kaliteye göre çok aşık duruyolar bağlı oluyorlar.😅😂😊
20 Yorumla
+1 yılAkrep: Çok değer verir, çok sever, aşırı kıskanç.
Balık: İnatçı, Kendini bilmez çok değer verir, Kıskanç.
Yay: Çok sever, Deli gibi değer verir.
00 Yorumlaikizlee burcuyla asla olmayın, oldurmayın🤢
30 YorumlaKova burcunun tespitine bayrak sallıyorum 😂
20 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?