Hayatınızda ila ki yaşadığınız güzel aşklar olmuştur ya da oluyordur bu aşkı nasıl yaşıyorsunuz?

Hayatınızda ila ki yaşadığınız güzel aşklar olmuştur ya da oluyordur bu aşkı nasıl yaşıyorsunuz?

Şöyle ki;
Çok sev, her şeyi yap, kendine işken et, onunla özdeşleş ve kendini ona ada..
Sonuç; her şeyin fazlası zarar.. Zavallı bir ruh haliyle yaptıklarına pişman ol, poponun üzerine otur..
Artık belki de farklı yaklaşmam gerekiyor insanlara..
çok özel bir aşktı. bana hiç keşke dedirtmedi, zaten birbirimizi incitmeden bitirdik aramızdaki ilişkiyi. numarası kayıtlıdır rehberimde, iletişimimiz yok ama birbirimize ulaşmak istediğimiz zaman konuşacak samimiyetimiz hâlâ var. yaşadığım anıların hiçbir zerresinden beni pişman ettirmedi, şu an onu bu kadar iyi anlatabiliyorsam bana yaşattığı o büyüleyici histen kaynaklı, yine olsa yine ona âşık olurdum.
Gözlerinde gülüşünde kaybolduğum sevildiğimi hissettiğim bir aşk yaşadım. Artık o aşk sevgiye dönüştü alışkanlık oldu. Onsuz bir hayat olmaz gibi iste...
Öncesi güzel, sonrası aci
ricala reis.
Cevap
8Cevap
Güzel seven ama severken hırpalayan Aşklara denk geldim.
İlk önce çok güzel sonra berbat
Aşk yaşamadım
Açıkçası cok güzel bir birlikteligim var. fakat 11 ay da bitiyor. Mecbur ülkesine dönecek 5 yili doldurdu. Yani ne diyeceğimi açıkçası bilmiyorum. her şey çok güzel fakat biteceğini bilmek kötü 3 yili geçtik. bundan sonrasi sanki hic olmaz mis gibi geliyor bana...
Normalde güçlü olan bir adamın yanımda kırılgan olduğunu fark ettim.. Ve hep bu zaafından yararlandım.. Bir süre duygularıyla oynadım.. Sonra tamamen benden vazgeçti.. O ara akıllandım ve gerçekten aşık olup sürünmüştüm..
İşin sonunda kalbimin ortasında kemik kırılmasına benzer bir acı bıraktı. Ama herşeye değerdi. Aklımı kullanmayı öğretti ve kombin yapmayı.
çok güzel bir aşk yaşadım bir daha oturdum gelmesini bekliyorum yine
Ben aşk yaşamadım hiç. Ama sitemizdeki "Ağır aşk"ları ibretle izliyorum.
ilk ve son aşkimdi çünkü aşk 1 kere olur. Deli dolu bi ilişkiydi tartışmalı aşk dolu kıskançlık dolu...
Çok güzel olmasına nazaran çok yormuştu bitmesi gerekiyor du artık ve bitti de...
Daha önce hiççç aşık olmadım
Henüz aşkı tattığımı düşünmüyorum…
Güzel güzel yaşıyoruz işte
He birde zlocum hayatı boyunca aşık olmamış sevilmemis hatta aşkın ne olduğunu bilmeyen kadınlara sadece ilişkiye girme gözüyle bakan zavallılarida burada ibretle izliyoruz
Sıradışı bir şekilde yaşıyoruz
Yaşamadım, aşk bile hayal oldu
parmaklarımı emercesine
Yaşamadım
Zor...
Aşk yaşamadım🚬🚬
hep platonik
İmkansız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?