Çekiliyorum resmen onlara.. O çapkın, derin bakışlar, yakışıklılık.. ama ben sonsuz sadakat isteyen masum bir başağım. 🙄
Eğlenceli, zeki, çekici ama ne sadık ne de güven veren kişiler genelde.

Venüs burcum Aslan, o yüzden mi böyle oluyor acaba? 🤭
Çekiliyorum resmen onlara.. O çapkın, derin bakışlar, yakışıklılık.. ama ben sonsuz sadakat isteyen masum bir başağım. 🙄
Eğlenceli, zeki, çekici ama ne sadık ne de güven veren kişiler genelde.

Venüs burcum Aslan, o yüzden mi böyle oluyor acaba? 🤭
İkizler erkeği çapkınlıklarıyla herkesin karşısına çabuk çıkabildiği için. Mesela Bi kova, bi başak herkesin karşısına sık çıkmaz flört konusunda. Neden? Çünkü çapkın değildir.
Sürekli istemediğini diyorsan dillendirip daha çok hayatına çekiyorsundur şekerim. Akışta kal istemiyorum ya da istiyorum gibi söylemler tersini önüne getirir🙂
Cevap
7Cevap
tesadüfütr ya da öylelerini çekmişsindir
İkizler burçlarıyla iyi anlaşıyorum ben, Yay ve ikizler burcu aynı bence. Neden bu burca önyargı var anlamıyorum 😂
Benim gibi burçlara inanmazsan bence burç takıntın olmaz :D
İkizler ve yengeçlerin dışarı çıkmaması lazım toplum sağlığı için
Burçları bu kadar ciddiye alan kızla sevgili olmak ve ilişkiye girmek dahi istemezdim
Hayatıma sürekli ikiz erkekler giriyor okudum da dedim ne oluyor.. 😂
Bende ikizler erkeğiyim ne varki bunda önemli olan anlasman yani takılma bunlara
Tuhaf beni de hep teyaziley buyuyoy ikijler biraj dengeşij ve güvenilmej
ah bende tamamen boğa erkeklerini çekiyorum. Akrep burcu olduğum için herhalde : )
Başağın zekasını beğenir ikizler
İkizler evlilik yoluna pek girmez😃
Siz de çok pimpiriklisiniz canım
İkizler erkeği başlarda iyi de sonradan çekilmiyor. Sohbetleri çok iyi sarıyor çünkü akıllılar
Bilmem ki daha 11 burç var bakın çevrene
İkizler kadar sadık erkek yoktur
Hayır doğru
İkizleri severim.
Geçmiş olsun 🔪🔪☠️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?