Neden karşıma hep küçük kişiler çıkıyor ben sevgili olacağım kişiyle yaşıt ya da birkaç yaş benden büyük olmasını istiyorum ama tam tersi ne yaşıt denk geliyor ne de benden büyük birisi şimdi de bir çocuğa kafayı taktım benimle yaşıt gibi görünüyordu ama değilmiş küçükmüş benden hep böyle olması normal değil arkadaşım sen küçük duruyorsun diye öyle denk geliyor dedi belki bu yüzdendir ama ne bileyim ya bu çocukla olasım var ama yaş sorununu takıyorum biraz ben erkek olsam benden büyük kızla olmak istemezdim bu yüzden sanırım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yani yaş farkı çok büyük veya küçük olmadıkça sorun yok ne insanlar var yaşça büyük ama hareketleri cacık
21 yaşındayım o da 20 ya da 19 bilmiyorum tam
Kafa yapın uyuyorsa hareketleri çocukca değilse yaşa takılma fazla
Bakışıyoruz ya sadece tavırlarından anladığım kadarıyla olgun biraz
E ozaman dert edilecek birşey yok bence
Ya bir yandan küçük diyorum bir yandan da ben okula ara verdim bu sene çalışsak aynı anda üniye gidebiliriz diyorum bu güzel olurdu ama işte daha yolumuz uzun dkslslsşşdf
Aynen hiç hayale girme plansız bir şekilde bakalım hayat ne getirecek umarım dilediğin gibi olur
Hayırlısı olsun tabii
İnsanların yaşını değil, beyin olgunluğuna ciddiye alırsan daha muu olursun. 👍😂 Yasa takılma.
Hmm mantıklı hem zaten küçük duruyorum kimse tahmin edemez ondan büyük olduğumu dksödşşdşfg
Görünüşün önemi yok, insanlar fark etse de önemi yok 👍🙏🏻
Ya tamam ama ben normal insanlardan daha zeki hissediyorum kendimi sadece aşırı makara yaptığım için salak damgası da yiyorum arada her ortamda ciddi olmam bekleniyor daha gencim öyle ciddi olamam her yerde şimdi ben bu çocukta çıksam akıl yaşına göre birini buldun demezler mi ama cidden onlardan zekiyim onlar bir şeyi anlayana kadar ben onun hakkında birçok şeyi çoktan düşünmüş oluyorum sırf sürekli ironi yaptığım için böyle düşünüyorlar
Kime ne? Bırakın isteyen istediğini desin, konuşsun. Sen mutlu olduğun kişiyle ol. Sırf birileri konuşacak diye mutlu olduğun kişiden ayrılıyorsan zekiyim diye ortalarda gezinme kardeşim. Naçizane tavsiyem. 🙏🏻
Bunu da düşündüm tabii onlara göre yaşamıyorum zaten sadece kafama takıldı bu neyse çocuk 2 yaş ya da 1 yaş küçük benden inşallah o takmaz bunu dksösllslsşdşdipff
Hayırlısı. 😂
Mdöskçsksçskdçdkd ama ne zaman baksam bana bakıyor?
Bakmayla sevdiğini düşünecek kadar d küçük düşünme kardeşim. 👍 Belki fiziğine bakıyor
Ben de ilk öyle düşündüm sonra baktığımda hep yüzüme bakıyordu ben mesela onun fiziğine bakmadım bile o da bakmadı ne zaman baksam gözlerime bakıyor
😂 hahaha sen dar veya açık giyinen birisi mısın?
Giyimle ilgisi yok normal giyinmiştim o gün şort falan değil ama tarzımı beğenirler genelde. d
Her zaman bakıyor diyorsun 😂 giyim tarzına bakmadığı kesin
Ya sus öyle değil dkeçdşdpf
Peki inşallah 😂
Yaşıt olurda sen niye senden büyük istiyorsun sen büyük olunca ne oluyor ki
Benden büyük olursa biraz daha olgun olur büyük dediğim de en fazla 4 yaş
Peki sen 4 yaş büyük olsan ne sorunj olucak yine ayni sey oluyor kimin büyük oldugu fark etmeksizim
Ne bileyim erkekler hep küçük seviyormuş gibi hissediyorum
Yani onunla olsam bir süre sonra ondan küçük birisiyle olur gibi geliyor
Hmm anladim senin kararın netice de sormak istedim sadece 😇
Ben o kadar takmam 5 yaş olsa bile 10 ve sonrası sıkıntı
Kız büyük olsa mı
Evet
Ne bileyim hep şu algı var insanlarda erkek büyük olur ama kız olamaz
Demin anneme sordum ya yaşıtya küçük olcak diyoöyle bir şeyyok anne dedim yani ben 23 ken o25 26 olsun farketmez
Bak dedim işte mesela onun da annesi böyle düşünüp ileride bir iş ciddileşse sevmez belki beni ama ben cidden küçük duruyorum ya herkes 17 diyor
Normalde kaçsın
21
Hm iyi
Üniversite okuyor öusun
23 yaşındayım hiç flörtüm bile olmadı hayatımda sevgilim eşim olursa benimle aynı yaşta olmasını istiyorum hem sevgili hem arkadaş gibi😊😊
27 yaşındayım ekonomistim İstanbul'da yaşıyorum ciddi düşünüyorsan ulaşmalısın bana
6 yaş büyükte istemem yani en fazla 4 hem bu çocuğu istiyorum dksljdfgıg
Bulmuşsun memur bide yok diyo şişkinliğe bak 😂
Ya ben pilot olacağım sence gözüm yükseklerde değil midir djsçslsçlsçdçdçdçflf
Bi ol da sonra gözünü yükseklere dik 😂
Tamam skwşsşsşdşşf
Benimle çıkar mısın büyük biriyim
Oha o kadar da büyük istemedim ve o çocuğu istiyorum
Kaç yaş
21
Kaç yaşındasınız peki
21
Hanginiz 21 senmi omu
Ben 21 o da 20 ya da 19
He bende sandim sen 20 oda 15 😂😂
Bir yastan sorun olmaz bence siz nasıl tanıştınız
İş yerime geldi iş hakkında çok az konuştuk sonra birkaç ay sonra yine geldi bu sefer konuşamadık sadece ne zaman baksam bana bakıyordu snsmdkökdödkf tanışma yok yani istek yolladım sosyal medyadan kabul ederse bakacağız artık
İstek derken onun adını nereden biliyorsun ve belkide sevgilisi var onun
Sen ne is yapıyorsun
T. C. mi de vereyim mi dkslsşsldşdof
Yok yanka merak ettim söyle bi 😂😂
Hayır
Nerde takılıyorsun yav
Ne
Nerde denk geliyorsun mesela küçüklere
Sosyal medyada çoğunlukla ama reelde de durum bu
Yani ne bileyim ya. Erkekte özellikle olgunluk önemli ya. Takılmalik bile olsa çocuksu davranış cekilmez
Cidden çekilmiyor hiç
Ee sosyal medyadan takılabilirsen bulursun yaşıt ya
Ya bulsam da küçük çıkıyor sjsödlsçksçslsldldşd
Kaçsın 40 mi shdnnd