Aşk İlişkileri Beni neden teyzeler veya ufak çocuklar beğeniyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ya mahalledeki teyzeler beğeniyor ya da benden en az 5 yaş küçük çoluk çocuk beğeniyor anlamadım Güncellemeler+1 yıl Neden sorularıma bu kadar az yorum geliyor KS Beni neden teyzeler veya ufak çocuklar beğeniyor? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
üye645811 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Dndhalshdkdjskdbdksbsksjd olgun bir duruşun vardır erkekler cesaret edemiyordur bebiler de büyük sever 1 18 Yorumla Soran +1 yıl Of ya Yorumla üye645811 +1 yıl 😕 ne oldu la Yorumla Soran +1 yıl Moralim bozuldu çümkü Yorumla üye645811 +1 yıl Niye Yorumla Soran +1 yıl Hiç sevgilim olmadı çünkü Yorumla üye645811 +1 yıl Kaç yasindasin Yorumla Soran +1 yıl 21 Yorumla üye645811 +1 yıl Tipin nasi kanka Yorumla Soran +1 yıl Normal yani ortalama Yorumla üye645811 +1 yıl Niye sevgili kanka niye üzülüyon ki sen şimdik sevinmem lazim Yorumla Soran +1 yıl Artık ailem bile olsun istiyor Yorumla üye645811 +1 yıl Anlamadim Yorumla Soran +1 yıl Herkes olmadı deyince garip geliyor Yorumla üye645811 +1 yıl Ne alaka yav olmaması daha iyi Yorumla Soran +1 yıl Nedne Yorumla üye645811 +1 yıl Bedenin, ruhun, zihnin.. her biri ayrı yoruluyo kalbin sakıza dönüyo ne gerek var olum Yorumla Soran +1 yıl İstiyorum ya ilgi istiyorum Yorumla üye645811 +1 yıl Kanka ne bilim kendine çeki düzen ver nasi bi şeysin bilmiyom evlilik düşünüyosan ordan gir daha iyi olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben talipim sana 18 olurmuKeşke olsa nerede 😔😒Eminim seni beğenen kişiler vardır ama sevgi hemen söylenemez 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 18 mi 3 yaş küçüksün olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😔 Nasip değilmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 😔🥺 Biride beni sever umarım 😥 terkedilmekten bıktım ya 😥 Yorumla üye645811 +1 yıl Dmdhskdhdkdbsk Yorumla Soran +1 yıl @üye645811 şanssızlık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ellerimle yemek yaptım yedirdim 2 gün sonra başkası ile el ele yanak yanağa 💔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neyse 🤐 çok konuştum 😥 Yorumla Soran +1 yıl Boşver knka @görüşsahibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam 💕 sadece sevmek sevilmek güzel his biraz yaşamak isterdim neyse görüşürüz Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Sen kaç yaşındasın ve kaç yaşında bir sevgili istiyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 21 yaşındayım 21 25 arası isterim Yorumla Hüseyin_33 +1 yıl Aynı şehirde olsak tanışırdım Yorumla
Jigo0001 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 89% +1 yıl Giyim ya da davranış tarzıjdan dolayi olabikir 1 0 Yorumla
ganalimahosgeldiniz Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Ufak duruyorsundur. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya 21 yaşındayım en az 18 duyarım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Dndhalshdkdjskdbdksbsksjd olgun bir duruşun vardır erkekler cesaret edemiyordur bebiler de büyük sever
Of ya
😕 ne oldu la
Moralim bozuldu çümkü
Niye
Hiç sevgilim olmadı çünkü
Kaç yasindasin
21
Tipin nasi kanka
Normal yani ortalama
Niye sevgili kanka niye üzülüyon ki sen şimdik sevinmem lazim
Artık ailem bile olsun istiyor
Anlamadim
Herkes olmadı deyince garip geliyor
Ne alaka yav olmaması daha iyi
Nedne
Bedenin, ruhun, zihnin.. her biri ayrı yoruluyo kalbin sakıza dönüyo ne gerek var olum
İstiyorum ya ilgi istiyorum
Kanka ne bilim kendine çeki düzen ver nasi bi şeysin bilmiyom evlilik düşünüyosan ordan gir daha iyi olur
Ben talipim sana 18 olurmu
Keşke olsa nerede 😔😒
Eminim seni beğenen kişiler vardır ama sevgi hemen söylenemez
18 mi 3 yaş küçüksün olmaz
😔 Nasip değilmiş
😔🥺 Biride beni sever umarım 😥 terkedilmekten bıktım ya 😥
Dmdhskdhdkdbsk
@üye645811 şanssızlık
Ellerimle yemek yaptım yedirdim 2 gün sonra başkası ile el ele yanak yanağa 💔
Neyse 🤐 çok konuştum 😥
Boşver knka @görüşsahibi
Tamam 💕 sadece sevmek sevilmek güzel his biraz yaşamak isterdim neyse görüşürüz
Sen kaç yaşındasın ve kaç yaşında bir sevgili istiyorsun?
21 yaşındayım 21 25 arası isterim
Aynı şehirde olsak tanışırdım
Giyim ya da davranış tarzıjdan dolayi olabikir
Ufak duruyorsundur.
Hayır ya 21 yaşındayım en az 18 duyarım