Kadın falıma baktı. Kadın bana dedi ki. Sen geçmişin de beyinden hastalık gecirmisin dedi. Bildi de ben şok oldum. Sonra dediki arkadaşlarından biri var a y harflerini barındıran Birtane arkadaşın var intihar edecek dedi yemin ederim bir ay önce intihar etti yaşamına son verdi. 2 ay önce baktırdım. Sana koruyucu gomderiyim mi dedi seni korur dedi. Yanında aşık cinler var dedi ben şok oldum.
Bu kadına hiç bir şey söylemedim tanitmadim bile kendimi herşeyi bildi. Benim kardeşlerimi de bildi. İzmir'de bu kadın benim ailemi herşeyimi nereden bildi
Bu kadına hiç bir şey söylemedim tanitmadim bile kendimi herşeyi bildi. Benim kardeşlerimi de bildi. İzmir'de bu kadın benim ailemi herşeyimi nereden bildi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
cinler vasıtasıyla öğreniyorlar. aptal ateistler metafizik şeyleri göremediği için kabullenmiyorlar 😂 ama ne yazık ki heryerden dinliyorlar insanları. sadece farklı boyutta hareket etikleri için maddeyle açıklayamıyorlar o yüzden yok hükmünde varsayıyor bilim paranormal olayları. iyi de senin yok demen yok oldugunun kanıtı değil ki? eğer yoklarsa bunları nasıl biliyor adam? bunu da açıklayamıyor direkt yapıştır gitsin bu varlıklar yok cin yok şeytan yok. oldu awk biz de yedik
instada mı baktırdııınn
Hayır canlı
Hiç bir şey demedim bile kadına
tüh la instasıs olsaydı bende baktıtırdım
Yok he ben çok korktum tövbe ettim
imana geldi
Nereden bildi kafama takılan soru bu
bilmiyoom ben fala inanmıyomda
Baktirma boş ver
tamam
Durduk yere piskolojin bozulmasın
İyi şeyler söyler belkii