İş arkadasımla aramız cok iyi. Hafta sonu 2 kez aradı aksam, baska hatunlaydim açmadım.2 saat sonra buna döndüm ama gizlide unutmusum telefonu. Neden gizliden arıyosun ne karıstırıyosun falan dedi şakayla karısık, dısarı cıkmıs beni cagırmak icin aramıs..
Yanına gittim direkt oturduk biraz vs maça gittim oradan geliyorum dedim. O günden beri hergün yazan, arayan kız simdi yazmiyor, yuzume bile bakmiyor
Yanına gittim direkt oturduk biraz vs maça gittim oradan geliyorum dedim. O günden beri hergün yazan, arayan kız simdi yazmiyor, yuzume bile bakmiyor
Güncellemeler
+1 yıl
Gunceldir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kaçan kovalanir aga şimdi ful ilgi pesinden gitmen lazim olaylar düzelince şu anki haline donersin.
Neden uzaklastigini anlamiyorum, tavir mi yapiyor sogudu mu neden mesafe koydu. Bana karsi bos degildide bozuldu mu yoksa hoslandigimi anladida mi mesafe koydu bilmiyorum
Sebebini boşver çözüme odaklan, bunun da yolu bu
Sebebini derken, belkide kadin bana karsi gram birsey hissetmiyor ve hoslandigimi anladığı icin Şu an mesafe koyuyor. Bende bunu dusunup istemiyor diye yazamiyorum
Sanmam kadinlar bu kadar çabuk vazgeçmez
Onu demiyorum, belkide benden hoslanmiyordu benim hoslandigimi anlayinca direkt kendini cekti
Ne zannettin aslanım kadınlar kaçın kur'ası
O bilmiyor, guzelce anlatirdim. Benim derdim su, acaba hoslandigimi anladi mesafe mi koydu? Yoksa bana bos degildi sogudu mu? Tavir mi yapiyor? Yuzume bile bakmiyor nerdeyse
Sana karşı hafif duyguları vardı numara gizliden olunca bir halt karıştırdığını düşündü ve tamamen bitirdi
Off ama belki gercekten masumdum bu riski nasil aldi. Sorsa bana anlatirdim zaten, bulustugumuzdada guzeldi hersey nolduysa o gunden sonra oldu. Belkide hoslandigimi anladi kendini cekti
Bir hatunlaydım diyorsun aw belki onu da anladı. Niye çekmesin kendini?
Hayir dedigim sey belkide ondan hoslandigimi anladi, kendisi hoslanmiyordu. Bunu anlayinca mesafe koydu
Kadınlar hisseder! Anlamış işte..
Iste bak sunu bilmiyorum, hoslandigimi anladida kendini geri mi cekti yoksa bana karsi bos degildide tavir mi yapiyor? Sogudu mu? Mesafe mi koydu?
Ne halt olduğunu anlamış
Sunu bilmiyorum, bana karsi bos degildide bozuldu mu yoksa ondan hoslandigimi anladida mesafe mi koydu bilmiyorum
haklı
Neden?
niçin telefon gizlide mesela
ve seni aramış 2 saat sonra dönmüşsün açıp müsait olmadığını belirtebilirdin
Iste onu bilmiyor , sorsaydi guzelce anlatirdim yani uydururdum. Bilmedigim sey acaba hoslandigimi anladi mesafe mi koydu? Yoksa bos degildide tavir mi yapiyor sogudu mu mesafe mi koydu
soğudu
Belkidr bastan beri umrunda degilim, arkadas olarak gordu. Hoslandigimi anlayinca mesafe koydu olabilir mi? Tavir yapsa konusurdu ama tavir yapardi
hoşlandığını anladığından değil maalesef. zaten iyi yapmış arayıp sormamakla seni yalan elbet ortaya çıkar. ki sende ondan hoşlanmıyorsun kendini kandırma lütfen
Hoslaniyorum, keske anlatsaydim yanina gittigimde bak boyle boyle diye off. Hoslandigimi anlayip kendini cekmedigini nereden biliyorsun? Yazmami istemiyor mesafe koydu diye yazamiyorum belkide hoslandigimi anladi mesafe koydu. Ama bariz birsey var ortada , bilerek yapilan birsey
bence yaz kadınlar ilgi ister ve bir tavsiye yalan a başvurma iyi akşamlar
Yazamam belkide uzak durmami istiyor benden hoslanmadigi icin.
belki diyorsun muamma işte açıkça konuş aklındaki belkiler kesin cevap bulsun ya
Isyerindeki kiz diyorum sana, sorun ne desem zaten gizliden aradin veya senden hoslanmiyordum kendimi ondan cektim demez. Yazamiyorum kiza Şu an neden hoyle yaptigini bilmedigim icin.. ama bildigim sey asansorde bile konusmadi naber bile demedi. Ben dedim.. istemiyor diye bende Şu an yuzune bile bakmiyorum sen misin oyle yapan diye
sana kırılmış farkında değil misin hala?
Bana kirilmis olsa tavir yapmaz miydi? Tamamen kendini cekmek yerine.. hatta neden yazmiyosun dedim bak sen yazdin dedi guldu gecenlerde. Birden boyle muhabbeti kesince hoslandigimi anladi ondan kendini geri cekiyor diye dusunuyorum. Yazamiyorum belkide umrunda bile degilim
peki bir şey diyemem bende sana kırıldığı için kendini senden çektiğini düşünüyorum ama senin düşüncen sana iyi akşamlar
Sag ol bende soguk davranirsam boyle nolur? O sormaz mi neden soguksun diye bana.. sasirmaz mi bir anda noldu buna diye o da