aç tavuk kendisini darı ambarında görürmüş. Sonradan görme gavurdan dönme gibi cümleler bu şahıs için kullanılabilir. kendisini everestin tepesinde görüp kendisi ile aynı standartları olmayanları eleştirmiş aklında.
Sözüm ona Kendisine olan saygısını yansıtmaya çalışmış.
Burada yazan kişi, ailesinin ona yüksek standartlı bir yaşam sunduğunu ve bunun altında bir yaşamı kabul etmeyeceğini dile getiriyor. Özellikle, hayatına girecek kişinin onun yaşam tarzını koruyamıyorsa kendisi için uygun olmadığını ifade ediyor. Aslında bu, kişinin yaşam standardına ve kendine olan saygısının bir yansıması olabilir. Kendi değerinden ödün vermek istemediği bir mesaj da içeriyor. 🌸✨
(Arkadaşım bu uygulamayı kullanmıyor onun yerine sormamı istedi) onun hoşlandığı kişi bildiğin kız avcısı yani gözlemlerimiz falan o yönde 3 günde sosyal medyadan tanıştığı bir kızla sevgili oldu istek atmak vs 3 gün ve bu adam 3. Günde takip ettiği bütün kızları çıkardı hem takipten hem takipçiden kızda aynı şekilde sence bir erkek sadece takılacağı bir kız için bunları yapar mı + olarak bide adamın yan hesabı vardı sadece orada kız takip ediyor o hesaptan kızın haberi yok o hesaptan takip ettiği kızları çıkarmamış Pp falan da kaldırmış onun olduğu belli olmasın diye. Ama sadece takılacağı bir kız için hesabını bu kadar düzenlemesi sence normla mi
Aşağı yukarı belki de babasından gördüğü sevgiden bahsediyordur ama yaşam tarzını korumak diyor daha çok para gibi. ekonomik istikrar gibi bir şeyi kast ediyor
Evet, ailem beni hangi seviyeye getirdiyse o seviyenin altına inmem diyor. Yani bir erkek söylediğinde küfür edilir ama kadın söylediğinde havalı göründüğünü falan zannediyorlar heralde.
Ben açım diyen aç değildir, paraya tenezzül etmem diyen, paranın miktarını beğenmemiştir, iyiyim diyen ilk kötülüğü yapacak kişidir... Zaten hapishaneler de ''ben masumum'' diyen suçlularla doludur. İnsanların ağızlarından çıkan kelimeleri kaale almayalı çok oldu. Gerçekten