Astroloji & Burçlar Burcunuzu bileyim miii? sanabanaonakimene Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hadi tahmin etcem gelin Güncellemeler+1 yıl Somgoso goronor yo uygulamada görünmüyor uçan tekmeyi yersiniz Güncellemeler+1 yıl Lan uygulamada yazmiyo yanınızda ss de atamıyorum cok biliyonuz he Burcunuzu bileyim miii? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Olur bilebilirsin. duygusal 0 1 Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Olm seni biliyom önceden zaten yengecsin
helene1 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% Aslan +1 yıl Burçlarımız yazyor zaten 0 7 Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Uçan tekmeyi ilk yiyen talihli. Uygulamada yazmiyo bin kere mi diyim Yorumla helene1 Aslan +1 yıl Hahaahah pardon pardon😄 Yorumla helene1 Aslan +1 yıl neyse benim burcuma ozguvenli derler tahmin et Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Aslan aşkım Yorumla helene1 Aslan +1 yıl Yess😘 Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Kadınıyla sorunum yok da erkeği aman aman pu pu puuu Yorumla helene1 Aslan +1 yıl Erkegini bende sevmyorum pek haklisin😀 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç inanmayıp, ilgimi çekmeyen biri olarak tahminini merak ettitimden yazıyorum. Buyurun :) 0 9 Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Kova Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dürüst bir şekilde, profilimdeki cevapları gördüğünüzü söyler misiniz? :)) Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Yemin ediyorum görmedim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam yemine gerek yoktu ahahahah. Doğru tespit, nereden nasıl anladınız Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Bu inanmayanlar genelde yay ya da kova oluyo yay daha taasak geçer şekilde yazardi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne alaka, burclara inanmayan biri olarak kova burçlarının, burçlara inanmamasını kabul etmiyorum. Hahaha Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Dbxbbdnfnfn uf sordun söyledim Allahin sabit fikirli kovası ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öncelikle sabit fikirli dediğin adam kadar yeni fikir ve değişik fikirler üreten biri görmemişsindir lale seni Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Tam kova yallah sorumdan engelli seni Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Olaar 0 6 Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Kanka senin biliyodum ben ya yengeç miydi senin de Yorumla ahmetcann16 Koç +1 yıl Hayiir Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Neydin balık mi ya Yorumla ahmetcann16 Koç +1 yıl Hayirr Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Aman Yorumla ahmetcann16 Koç +1 yıl Bilemedin Yorumla
yoruldumaw Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% Balık +1 yıl bil bakalım 0 4 Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Yengeç Yorumla yoruldumaw Balık +1 yıl doğru kanal ama yanlış burç Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Balik Yorumla yoruldumaw Balık +1 yıl doğru Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bil. 0 18 Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Aslan Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Nickin yanında simgesi duruyor ya cahal Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl La tarayıcıda görünüyor o uygulamada yok çok biliyonuz he Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Zortt.. Bilemedin, bi daha tahmin et. Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl İğrenç bı burç olan yay diyorum asko Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Zorttt yine bilemedin.. Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Oğlak yeter artık Yorumla yoruldumaw Balık +1 yıl başak bu kesin Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl @yoruldumaw zoorttt bilemediniz Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Biri tarayıcıdan baksın suna Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl @yoruldumaw Burcumu bilin laaan Yorumla yoruldumaw Balık +1 yıl oyayim burcu bence Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl @yoruldumaw Ahaah bilemiyorsunuz zoorttt.. Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Deli galiba Yorumla yoruldumaw Balık +1 yıl deli bile daha iyi Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl @yoruldumaw Koç burcuyum ula cahallarr.. Yıkılın karşımdan. Yorumla sanabanaonakimene Yay +1 yıl Belli uyuzlugundan hiç sevmem Yorumla Aristokratımsı Koç +1 yıl Zortt. Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% Yengeç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 301 cevap paylaştı. neymiş ki 0 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 Boğa +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 672 cevap paylaştı. Bilemezsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Olur bilebilirsin. duygusal
Olm seni biliyom önceden zaten yengecsin
Burçlarımız yazyor zaten
Uçan tekmeyi ilk yiyen talihli. Uygulamada yazmiyo bin kere mi diyim
Hahaahah pardon pardon😄
neyse benim burcuma ozguvenli derler tahmin et
Aslan aşkım
Yess😘
Kadınıyla sorunum yok da erkeği aman aman pu pu puuu
Erkegini bende sevmyorum pek haklisin😀
Hiç inanmayıp, ilgimi çekmeyen biri olarak tahminini merak ettitimden yazıyorum. Buyurun :)
Kova
Dürüst bir şekilde, profilimdeki cevapları gördüğünüzü söyler misiniz? :))
Yemin ediyorum görmedim
Tamam yemine gerek yoktu ahahahah. Doğru tespit, nereden nasıl anladınız
Bu inanmayanlar genelde yay ya da kova oluyo yay daha taasak geçer şekilde yazardi
Ne alaka, burclara inanmayan biri olarak kova burçlarının, burçlara inanmamasını kabul etmiyorum. Hahaha
Dbxbbdnfnfn uf sordun söyledim Allahin sabit fikirli kovası ya
Öncelikle sabit fikirli dediğin adam kadar yeni fikir ve değişik fikirler üreten biri görmemişsindir lale seni
Tam kova yallah sorumdan engelli seni
Bil bakalımmm 🤪
Bende merakla bekliyorum
Olaar
Kanka senin biliyodum ben ya yengeç miydi senin de
Hayiir
Neydin balık mi ya
Hayirr
Aman
Bilemedin
bil bakalım
Yengeç
doğru kanal ama yanlış burç
Balik
doğru
Bil.
Aslan
Nickin yanında simgesi duruyor ya cahal
La tarayıcıda görünüyor o uygulamada yok çok biliyonuz he
Zortt.. Bilemedin, bi daha tahmin et.
İğrenç bı burç olan yay diyorum asko
Zorttt yine bilemedin..
Oğlak yeter artık
başak bu kesin
@yoruldumaw zoorttt bilemediniz
Biri tarayıcıdan baksın suna
@yoruldumaw Burcumu bilin laaan
oyayim burcu bence
@yoruldumaw Ahaah bilemiyorsunuz zoorttt..
Deli galiba
deli bile daha iyi
@yoruldumaw Koç burcuyum ula cahallarr.. Yıkılın karşımdan.
Belli uyuzlugundan hiç sevmem
Zortt.
bil.
neymiş ki
Bil bakalım
Hadi tahmin et bakalım.
Eee hadi bakalım
Hadi göster enerjini
Bilemezsin
bil hadi